98

Чича Ви

преди 4 години

1700 българи при население 8 500 000 ви взеха работата и ви развалиха икономиката ли? Сериозно?

97

Анонимен

преди 4 години

Да приемат от братска нигерия, зимбабве и еритрея тогава, да ги видим колко са ербап.

96

Сис

преди 4 години

То много яко в Швейцария ехеей мечта ...да живееш най тъпата страна на света и хората *** .богати *** има кола за половин милион и я изкарва един път е годината да отиде до Италия да хапне пица защото е по ефтино от Швейцария абе *** ***.

95

Анонимен

преди 4 години

ЕС е към края си. Една по една страните ще разберат, че бюрократите от Брюксел освен да крадат и да богатеят за друго не стават. Както и всички политици между другото.

94

Анонимен

преди 4 години

А колкото до икономиката им - абе някой от вас купувал ли е напоследък Тоблерон? Къде е проблемът? Ами че им е безбожно скъпа валутата защото САЩ и ЕС печатат долари и евро на поразия. И съответно швейцарските стоки са твърде скъпи и по цени са неконкурентноспособни при износ. Имат някои силни марки които успяват да продават, ама не е лесно.

93

Анонимен

преди 4 години

Хахах, ох колко е забавно да се четат коментарите. Точно прочетох долу някой беше написал за това колко била яка швейцарската армия. )))Абе хора, на Швейцария армия не и трябва. Взривяват няколко прохода и инвазия няма как да се случи. Не случайно дори Наполеон и Хитлер подминават Швейцария. При този релеф да си пратиш войската там е самоубийство. И това няма нищо общо с това дали Швейцарците са добри войници.

92

..

преди 4 години

еми те си знаят.. аз ще мигрирам само и единствено в САЩ, ако въобще ми се налага да мигрирам! Тук в Европа с малко повече или по- малко е почти еднакво навсякъде като начин на живот. Става за почивки ама няма смисъл от миграция

91

Анонимен

преди 4 години

ейй, всеки който иска да се маха от ес обвинява бг и рум. много лесно така за 1000 души че имало повече... добрееее

90

Анонимен

преди 4 години

Ди 88 столицата .... ок ...

89

Анонимен

преди 4 години

До 9Дай ми 50000 души смпушкитени ше га оправя! Тва не народен съд мииии ... страшен велик народен съд ше се води! Мууухаххахаххаххахахах!

88

До 94

преди 4 години

На Швейцария и трябва социализъм.Развит като нашия.

87

Анонимен

преди 4 години

"Швейцария гласува да спусне ли бариерата за българите"А дано Боже помогни да изгоним от светите земи това *** и крадливо българско племе.

86

9

преди 4 години

Като чета коментарите и виждам само едно , След като българите оправиха България, започнаха веднага да философстват какво и що било във Швейцария. Факта само ,че страната е с ОГРОМЕН ВИСОК стандарт, а тук минималната пенсия е подигравка със пенсионерите е достатъчен да не се коментира нищо. Няма да казвам , че в Перник мишките нямат вода от над 4 месеца и ги правят на маймуни. Няма да казвам ,че се горят тонове *** и Ковачки излиза и казва, нямам нищо общо с това. Факти са и много др примери

85

Хахаха

преди 4 години

Пълни глупости Българите залели Швейцария увеличили се със 100% от 1000 човека станали 2000 хахаха. Говоря за специалисти с договор и жилище. В алпийската страна Българските работници са сравнително малко.Изтъкват нас по инерция от Англия и Германия . За по лесно.Просто те за всичко правят референдуми.Почти всяка година има такъв.Сега националисти решиха че им е нужен подобен и хоп БГ и Рум запо лесно.Поляците са руси не пасва.

84

Анонимен

преди 4 години

Швейцария е предимно аграрна страна, корпорациите за лекарства също са мафия, а индустриалните фирмички са по 150-200 човека, и са специализирани в нещо много тясно като панти за врати или перки за хеликоптери. Бива ги в изработката на механизми където се иска точност, в огнестрелни оръжия, но не са някаква хипер-иновативна икономика.

83

До анонимен 75

преди 4 години

До Анонимен 75Не само във високопланинските селца, но и в столицата Берн го има това - във ферми в покрайнините на града системата е същата!

82

Krom

преди 4 години

До Анонимен 70 - това е много неподготвено изказване. Да започнем с Швейцарската гвардия във Ватикана. През цялото Средновековие са били известни с храбростта и уменията си. Днешната им армия е стандарт за армия. Модерна и изключително прагматична. Имат военна промишленост, произвеждат стрелково оръжие, самолети и бронетранспортьори. Отделно -химическа, отделно информатика и космическа индустрия. Далеч си от истината драги. И вървят напред. За наука не говорим. Примерно ЦЕРН. Опитай пак.

81

бай Пешо

преди 4 години

много ме кефи снимката на оръфаното швейцарско знаме :)

80

Американ

преди 4 години

Ако ЕС и този път не прояви солидарност и тсане както с американските визи, тогава за чий Бойко им цеува предното и задното и им подлага дирника си?

79

Анонимен

преди 4 години

До 75Бай ти М. Ако дръпне нещо, ще му излезе през всичките дупки. Ще му вземат децата, ще го надънят в затвора и като излезе ни помощи, само дългове ...