67

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПо-скоро ще свалим вас от власт и ще качим БСП,АБВ да управляват!

66

Анонимен

преди 4 години

Пак питам, има ли паметник в Масква на американските и британски моряци, които с риск за живота си доставяха жизненоважните суровини на руснаците, без които никога нямаше да победят, има ли паметник на американския данъкоплатец, който отделяше от залъка си за да може днес руснаците да се хвалят че са попедили Вермахта?

65

Недейте така бе!

преди 4 години

Тия руски момчета са погинали за свободата на България, макар че у нас не е убит нито един руски войник, но нали знаете, че метиловият алкохол не прощава на никого...

64

Не извратен тип

преди 4 години

На хората им писна от руски паметници,о;огарси и ниски пенсии и заплати

63

Анонимен

преди 4 години

Мразя нацисти!Мразя западни *** и техните слуги да ми казват какви сме ние и каква ни е истотрията!Мразя да ми фалшифицират историята ни и да манипулират!Мразя хората мразещи славяните и опитващи се да ни изтрият славянския корен!Обичам българските паметници - всички,дори на рунаците!Мразя чужденци да ми се месят в държавата и да ми казват как ще си караме влака!

62

Анонимен

преди 4 години

До 37 Доставките по лендлиза руснаците, а и не само те, но и всички народи на Съветския съюз са ги платили с кръв, философе дървен. В края на краищата има обща победа на съюзниците - американци и руснаци, която предопредели какъв да бъде съвременният свят, а на нацисткия дракон му беше смачкана главата. Неонацистите - по-кротко да не ядете голямата хурка

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкаква немска интрига бе, Полската държава съществува от 960 година, московското княжество, което се приема като начало на руската държава е от 1263 година, вземи научи история малко

60

Анонимен

преди 4 години

Продължение...С една дума, какъвто и аргумент да им изтъкнеш, че Бг не е воювала против СССР, ние все сме лошите.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми да,поляците са руснаци по произход, заради немска интрига и шпиони се отделят от православието и стават католици,има все още църкви на старославянски и Кирилица в някои стари църкви там

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонименя па тоя ***, когато поляците основават своята държава, русия въпбще не съществува

57

Анонимен

преди 4 години

Чекай, бе, у България не е загинал Нито Един Червеноармеец!Ква "братска могила"!По руските мас-медии и форуми за щяло и нещало повтарят едно и също - "Болгария воевала против СССР"!И като им кажеш, че България не е обявявала война на СССР и не е прекъсвала дипломатиеските си отношения със СССР настъпва неловка тишина!Но веднага контраатакуват "Вы убивали евреев"!Следва контрааргументБг защитава българските евреите си на своя територия.И пак-"Вы кормили и лечили немецких солдат"!

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонименхахаха, поляците били руснаци по произход, абе тебе тотално не те слуша главата

55

Анонимен

преди 4 години

Издигне паметници на тия, които бомбардираха София по време на войната и я оставихя в руини. И изтрепаха маса невинни хора.

54

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПолша е имала договор с Англия,Англия изобщо не им помага при нападението от Хитлер над Полша и тогава поляците предават властта на руснаците,а самите поляци са руснаци по произход,които са се откъснали от русия преди години,тъй че си гледай работата!

53

бутане требе

преди 4 години

тази могила е ПОРУГАВАНЕ с историята на българите, не може да вдигнеш могила на окупатор - къде е паметника на окупатора Баязид на пример?Рускитя мародери ограбиха България и я превърнаха в комунистическа дупка, от която русофилските предатели чрез кражби станаха богати.Това беше цикъла на СССР - ограбваш и избиваш можещите, знаещите и имащите и поставяш на власт неграмотните и престъпниците - от македонистката кхурва Георги Димитров, превешкия пезевенк Тадто, симо дървосекача до кучкаря Боко?

52

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

До Мръсното Майчеамчи те не убичат руские братя. И боичето не убичат фашисти са

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОпаа,троловете са 6 ,а не 4.Колкото повече се опитвате да ни триете славянобългарския идендитет,толкова повече ще ви намразваме!

50

Анонимен

преди 4 години

паметник на съветската армия, все едни да има паметник на Баязид, или на спахйите или еничарите, тия паметници са позор

49

Мръсното Майче

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙМи то си личи, че си бил милиционер - простичък но изпълнителен.Има низходяща градация - ***, по ***, най ***, зелен пън, милиционер.Та така Кодлодуйчо.

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПреброих и 4 чужди небългарски трола ,мразещи славяните,опитващи се да унищожат нашия славянски произход от злоба,същото пожелавам и на вашия народ!