56

Анонимен

преди 4 години

Малко им е било, Франция и Британия имат ядрени бомби, трябва да ги използват превантивно срещу Германия, преди да стане нова световна война.

55

Анонимен

преди 4 години

Германците започнаха да налагат термина "полски концентрационни лагери", което вбеси поляците. Но след някоя-друга година, Германия ще нареди на Европа в учебниците да бъде записано, че концентрационните лагери са създадени от поляци за да вкарват Германци в тях, а германците са нападнали Полша и са унищожили Варшава за да освободят добрите немци от концентрационните лагери. Също така немците не са трепали, а спасявали евреи, така ни учат във филма "Списъка на Шиндлер".

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонименточно това казвам имали са задача от Чърчелне са успяли бомбандирали са центъра с жилищаа военните обекти са били в кварталите

53

Анти-Ингелиз

преди 4 години

"Някои министри също се усъмнили дали решението е било правилно...." какъв цинизъм - всички знаят, че англосаксите са изключително отмъстителни, когато някой ги изпревари в лошото

52

Анонимен

преди 4 години

До историкСАЩ и Англия с нищо не са помогнали на Русия избивайки цивилно население германци. Русия сама изнесе цялата тежест на войната и сама победи Германия.

51

Анонимен

преди 4 години

След някоя-друга година в европарламента, доминиран от Германия, ще бъде записано, че не германците, а руснаците са виновни за холокоста. Още някоя-друга година да мине и ще припишат, че Аушвиц и Треблинка са създадени от руснаци, американци и французи. Германците по подмолен начин пренаписват историята. След още някоя година, ще напишат, че Полша е нападнала Германия и така е започнала втората световна. Че Германия само се е бранила и като пример ще се дава разрушения Дрезден.

50

Анонимен

преди 4 години

До До 59"Германците са били около 60 млн през ВСВ".А как така един цял народ 60 милиона застават като един зад един чужденец емигрант в Германия и нахлуват в чужда държава да палят, изнасилват, да обсаждат и да морат от глад градове и избиха 27 милиона братя славяни? Какъв е този народ?

49

историк

преди 4 години

да ви обяснябомбардировките са ангажимент за западняците към Русия с цел да подпомогнат настъплението иИдеята е да се нанесе удар по важни военни обекти при настъплението на руснацитеСамо, че англосаксонците са толкова тъъпи и некадърни, че са унищожили цивилно населениеи цял град с културни ценности.Те само това мога да рушати то отдалече, защото са страхливци

48

Анонимен

преди 4 години

Хубава дата. Немците са пробвали от собствената си отрова. За Ленинград! За Москва! За Сталинград! За Киев! За Минск! За Варшава! За Ротердам! За Лондон! Никога няма да забравим кои са палачите на славянските народи. Макар че в европарламента, доминиран от Германия, се опитват да омаловажат германските престъпления и да ги препишат на други нации. Пишат закони, така че в учебниците на европейчетата да се внушава, че Германия не е виновна за нищо, а е жертва и като пример се дава Дрезден.

47

Анонимен

преди 4 години

Статията по някакъв начин се опитва да внуши, че добрите германци са били избивани от лошите съюзнически войски. А зверствата на Хитлер малко ли са били? При това не само в една държава, а по целият свят.

46

До 59

преди 4 години

Германците са били около 60 млн през ВСВ.

45

има ли още заблудени

преди 4 години

вярващи в измишльотината Холокост?!

44

Анонимен

преди 4 години

Унищожаването на Варшава е без аналог в човешката история, Варшава е по-разрушена от Хирушима и Нагазаки, Варшава е най-разрушеният град за всички времена, 99 ПРОЦЕНА ОТ ГРАДА е в руини, избити са безмилостно СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА, а някакви фaшаги тука ми ревът за някакъв провинциален град на име Дрезден.

43

Анонимен

преди 4 години

Унищожаването на Варшава, известна като Париж на Изтока, е много по-голям терористичен акт от бомбардировките над Дрезден, но за това не е политкоректно да се говори, тъй като сега немците са представяни като добрички, а съюзниците - като много лоши. При бомбардировките над дрезден загиват 25 000 души. Във Варшава немските cвини унищожават 99% от града и убиват 250 000 ДЕЦА. Във всеки дом са влизали с горелки и динамит и са правили всичко на прах. Унищожаването на Варшава е БЕЗ АНАЛОГ.

42

Истината 2

преди 4 години

Хитлер е велика личност и германският народ се е сражавал до последно за него, защото са знаели истината. Той ги вади от калта и мизерията, спасява ги от болшевизма. Тогава не е имало Дойче веле и Нешънъл Джиографик да промиват мозъка на хората. И Холокостът е ЛЪЖА!!!

41

Истината

преди 4 години

Когато американските и британски животни бомбардират, това е "нужна атака". Когато немците се защитават, това е военно престъпление. И спрете с това "Ковънтри", зомбита, защото първите цивилни обекти са бомбардирани от британската авиация. И не германците пълнят Европа с бежанци, защото Германия е окупирана страна и не се ръководи от германци, а юдеите. Юдеите, стоящи зад САЩ, Великобритания и СССР по време на ВСВ, и юдеите, които днес са сложили ръка върху Германия и ЕС.

40

Анонимен

преди 4 години

Германия от 1945г. - най-хубавата Германия. Докато Германия беше в руини Европа си почина за 50-тина година от хуните и живя спокойно. Обаче тия се надигнаха отново и започнаха пак с глупостите - бежанци и какво ли не. Аз да питам га нацистите бомбиха Ковънтри, Ротердам и изтриха цели руски и френски села от лицето на земята, тогава ни риваха? Пуснах сълза за Дрезден и за който и да било немски град и премествам. Аз съм германофоб и се гордея с това.

39

Факт

преди 4 години

Безогледните тотални бомбардировки са типично американски патент.И тогава и сега бомбардирането на чисто гражданска инфраструктура не е било морален проблем за тях,да не говорим,че имат особен афинитет към болници,сватби и погребения...Американци,какво да ги правиш...

38

бай ганю

преди 4 години

чисто психологически тормознасаждане на безпомощност и страхвоенна тактика за да се обърне населението срещу пограшаната власт в страната която всъщност е била диктатура

37

Анонимен

преди 4 години

Проектът Гуайдо се провали.