22

До 24 Чукундур

преди 4 години

Такава архаична популация има и сега в твоят квартал (Столипиново) и ти се гордееш, че си от тях !

21

до 23

преди 4 години

Е, тебе щом тия те възхищават - ясен си ми! Жив и здрав бъди!

20

истина

преди 4 години

И космоса създаде човека по свой образ и след смърта разума наречена душа отлита при създателя

19

Анонимен

преди 4 години

Според Дарвин,човека се е появил от ***,но вече години наред чакаме някоя *** в зоопарка или джунглата да стане човек,но не ще бе,мама му стара!Според набожните пък,човека се появил от Адам и ***,нищо,че първобитните хора не са говорели изобщо и поради тая причина не са имали навика да си слагат имена.

18

Чукундур

преди 4 години

Това са пра,пра,пра,пра потомци на българите.Само те имат толкова дебели тикви или кратуни дето да се запазят и да не изгният в земята толкова години.Съвсем нормално е да са изчезнали тъй като са били и лъжливи,и крадливи,и до бога зависливи както са на път да изчезнат и днешните им потомци от някое оцеляло племе.

17

Анонимен

преди 4 години

До z-rockТова са индуси или пакита - от земите на най-старата култура на третата планета от Слънцето! В момента в UK, Канада и Щатите много от сериозните учени са от тях. А ние даже правилно не можем да транслитерираме имената им, толкова сме умни!На теб ти е противопоказано да четеш. Само пиши!

16

Анонимен

преди 4 години

До кръстоносец"митохондриалната днк е всъщност по-важна"И откъде взе това сравнение? Прочете ли го някъде илисам го измисли? Давай, продължавай с просветителската си дейност! 19, тъпотата не трябва да се излага на показ! Тя е нещо като хемороидите, имаш го, но го показваш само на доктора. На теб никакъв доктор няма да ти помогне.Всъщност, тук са напълзяли още такива!

15

z-rock

преди 4 години

На тия "изследователи", само като им прочетох имената и се отказах по нататък. Те най-вероятно некоя техна фамилна гробница са отворили!

14

кръстоносец

преди 4 години

до 13значи според теб децата от различни майки не са братя и сестри? Странно, след като митохондриалната днк е всъщност по-важна.

13

Анонимен

преди 4 години

"Откриха неизвестен досега праотец на хората"Нека позная... Българин е, нали?!Поне според повечето националисти в България...

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДълбоко се съмнявам дали е имало някога Адам и ***,щото когато се е появило човечеството не са говорели,а само са издавали звуци вместо говор и надали са имали възможността да измислят и имена на мъжа и жената.Говора се развива доста по-късно от самото човечество.Изобщо,много неща в Библията са глупости.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия учени 1 милион години ги нямат за нищо

10

Открили са

преди 4 години

Банкянския човек. Но само приличал на човек

9

Вервам

преди 4 години

В библията пише за 2та сина на Адом и *** и това е главното.Бог им е направил много жени просто не си струват споменаване.Каква е най-високата длъжност в църквата която може да заема жена.Старша монахиня?

8

Депутат

преди 4 години

Не сме изчезнали, а сме управляващ вид

7

Анонимен

преди 4 години

Не е изчезало изобщо това население. Само си е сменило името на племето. Сега се наричат депутати. Казват се ХомоПолитикусКрадливикус. Легендата казва, че ако го разтопиш едно такова за лой ще получиш толкова, че цяло село Вождове можеш да изхраниш с филии мас. Откъде е хлябът за тая филия легендата мълчи.

6

пияница мистик

преди 4 години

До 1Я ми кажи какво е било потомството на Адам и ***? Знаеш ли?

5

запознат

преди 4 години

Македонец с дебела глава е.Рода на Лили Иванова !

4

---

преди 4 години

Татко Бойко ;)

3

Анонимен

преди 4 години

А пък в генетичния материал на българите са открили следи от една порода овце. Тази порода била толкова зле в главата, че не оцеляла. Изчезнала от лицето на Земята.