388

Анонимен

преди 4 години

До КрисЕми, щом се чувстваш на нивото на муджахидините пАли към Афганистан. Ние не искаме да имаме нищо общо с дивации техните разбирания.

387

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 418Ватенка си и ватенка ще си останеш. ЦЯЛАТА българска интелигенция е минала под ножа след като "другарите" са дошли в България. Атентат в Св. Неделя с царя и целия елит и пр и пр. Русофилството е психично заболяване на непълноценни хора, които намират себерализация във величаенето на режими и личности които валидират най-долни качества (поради което и се харесват на такива непълноценни индивиди).

386

Анонимен

преди 4 години

413,414,415Колко хубаво е че пишеш за да демонстрираш нивото на русофилите в България. Благодаря ти. Това е и нивото което искате и за останалите, затова ще ви маргинализираме където ви намерим. Не искаме нацията ни да е оскотяла, вулгарна пасмина без образование и бъдеще.

385

Анонимен

преди 4 години

до 414Интелигенцията не "подписва пактове", ватенка. Българските офицерии са били на фронта, това не са ти руските служби. Жаля за елита на нацията, избит нарочно за да дойдат *** и селяни да го заместят. Комунистите ги ненавиждам откакто се помня. Дядо ми е лежал в Белене, защото не си е дал земята за "социалистическия идеал". Мразени сте и заради това че взривихте Св. Неделя и още много други свинщини. Само *** и родоотстъпници се обичате с комунистите.

384

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 413Защо трябва да пиша на българска сметка живота а войници и офицери, които са убити защитавайки интересите на Русия? Колко струва живота на ЦИВИЛНИТЕ жертви на Комунизма в България, на избитата българска ИНТЕЛИГЕНЦИЯ и ОФИЦЕРИ? Ватенки сте и ватенки ще си останете.

383

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 412Не ми е яссно само защо ръмпелските ви русофобски мозъци определяте несъгласните с тъпотиите ви за "русофили", "комунисти", "ватенки" и пр. безумни сравнения.... Според теб за дадените убити било "платено"? Така ли, мозък.... И на колко "оценяваш" живота на един войник, офицер и т.н. Сигурно се гордееш със себе си и собствените ти невчесани мисли...

382

Анонимен

преди 4 години

До УМЕНИмаш предвид как комунистите взривиха Св. Неделя барабар с хората вътре ли?

381

Анонимен

преди 4 години

До СериозноНещо пропусна, русифилите тук разправят как това било резултат от това че на рашките им дреме за България, тъй че ... Що се отнся до това какво е "щяло" да бъде, радвам се че трябва да си фантазирате, за да си оправдаете поведението. Между другото, ние сме си платили прескъпо за "добрината". Стига толкова.

380

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 408"Най-бедните, най-болните". Явно говориш за русофилите в България. Така е, трябва да се притеснявате, че изчезвате. Всички останали се радват.

379

Сериозно

преди 4 години

До Анонимен"Шипка е резултат на руската имперска политика"И ако не беше тази "имперска политикика" да загинат няколко хиляди войници на руския император, в това число и български опълченци /очаквам съвременната пропаганда да ги обяви за руски "шпиони"/, ти днес щеше да си с фес на двупръстовото си чело и да го блъскаш пред джамията, мозък.....

378

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 406Не е зле да се запознаеш малко със "родовата патриархална община" (между другото, не е "община" , а е "общност", но то за неграмотниците като теб няма значение). Даже индианците са имали тотеми, за да се кланят на божествата и духовете. И рашките така, оставили са си паметници да им се кланяме, но полека лека хората осъзнават какво представляват тия паметници и защо са сложени наистина.

377

Анонимен

преди 4 години

Няйой нещо смисленно да е направил в тази държава? Не, блатото на Европа, най-бедните и най-болните ... обезверени, бедни, болни, тъжен народ който ще се самозатрие ... за такива няма свян че за освобождението на БГ са измрели над 200000 руски войници. Да бяха ни подминали и до сега всички вие щяхте да ходите с фесове и да се гъзите.Но, скоро и това ще стане ... джамийте пеят всеки ден а тези чупели носовете на паметници ... бг загива бавна и мъчителна смърт.

376

УМЕН

преди 4 години

Дивакът си е дивак, варваринът си е варварин. Дали ще е талибан стрелящ с РПГ по най-големия скален паметник на Буда, дали ще е наполеонов войник отнесъл носа на Сфинкса с оръдие или туземен бълхарски дебиил със секач, няма значение. Кретеноидът си е кретеноид.

375

Анонимен

преди 4 години

В родовата патриархална община не е имало никакви паметници. Ето защо, на този си етап на развитие е съвсем нормално българите да трошат непознатите им каменни структури.

374

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 398За друго не знам, но руските слуги като теб явно не са свикнали, че отивате в миналото. Вие ВЕЧЕ сте маргинали.

373

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 402Каква руска кръв уе, с*льо? Шипка е резултат на руската имперска политика, На руснаците не им е дремало за България. И сме си платили с лихвите за тяхната "добрина".

372

Кирил

преди 4 години

Окупатори

371

Ю кортес

преди 4 години

Поредна провокация и дело на руската агентура.Никой друг не се интересува от техните паметници

370

Анонимен

преди 4 години

БГ-земя е пропита с руска кръв.................българи и руснаци сме братя.................никой не може да промени историята.............................Шипка е истинската история на България, там българи и руснаци умираха заедно за България!!!

369

До 397

преди 4 години

Близо до до истината. Той се дрогира