408

Бай Редник

преди 4 години

До Боцман............."Боцмане"..........Руските бази се наричаха Комендатури. Всеки месец идваше руско изпражнение да ги проверява. Руските стаи си ги отваряха със собствен ключ, с който ние Българите не притежавахме. И не ходи на почивка в Боровец, че там има хранилище за ядрени боеприпаси което обслужваше ракетната бригада в Смоков и не се мотай около Айтос по същата причина. От руснаците получихме Чернобил.

407

Боцман

преди 4 години

Русия е велика държава и никога нее имала бази унас и добре че беше да изкопува краставичките за да има работа за хората. Плащаме цената от освобождението .а американците къф го дирят тука тия робовладелци копие на турското робство

406

Анонимен

преди 4 години

Ами, малко им е. Бял ден не сме видели след тях

405

Историк

преди 4 години

Времето е безмилостен съдник към съвенските символи и паметници, които нямат Историческо оправдание за съществуването си, тъй като те са рожба на конюнктурни емоции на малка фашистка клика дошла на власт благодарение на болшевиките щикове !за справка: виж История на БКП и книгата на Д-р Желю Желеев "ФАШИЗМЪТ"

404

Ангел

преди 4 години

Какво ни пука за паметниците на армия която е изнасилила и убила милиони души(само в Берлин са около 2 млн изнасилвания).Другия път да ги отчупват откъм краката и за скрап.значи германците убивали и изнасилвали са изверги а съветските войници убивали и изнасилвали са герой и ние трябва да и се кланяме на тяхните смешни паметници.е...хти *** лицемерие

403

Болярин

преди 4 години

Русия имала гневни коментари ... !??Ами нямаше да ги има такива деяния, ако "някой" беше попитал БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД дали е съгласен да се излива бетон във вид на паметници и да се замърсява природата ни с ИЛЮЗИИ !!!

402

Анонимен

преди 4 години

БРАВО

401

Чичо

преди 4 години

Браво!!

400

Анонимен

преди 4 години

Браво

399

Анонимен

преди 4 години

На медведа му резнаха сурата

398

TNT

преди 4 години

Следващия път динамит

397

Анонимен

преди 4 години

Съветските паметници и символи са като нацистките паметници и свастики. Те символизират фашистки тоталитарни режими причинили милиони жертви в Европа и десетки хиляди жертви в България, чрез донесения на щиковете на червената армия фашистки комунистически режим и създадения от него "народен съд" за разчистване на сметки и повсеместин терор с благословията на Кремъл.

396

следвайте парите!

преди 4 години

На разните НПО, АпротивБ и други формацийки им се отпускат кинти за подобни акции и неумитите им членове и фенове гледат да се докопат до някой лев като участват в подобни срамни случки.Предполагам, че най-скорошните са поръчани заради наскоро регистрираното харесване на Путин в България.

395

Анонимен

преди 4 години

В България съветската армия не е давала жертви в боеве,само и единствено е имало разстрели на солдати за мародерство и посегателство върху жени!Така ,че ,,загиналите" са получили заслуженото и не може да се причисляват като паднали в борбата срещу хитлерофашизма!

394

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 420Считам се за интелигентен българофил. Това че за русофилите това означава "русомраз" показва че дори вие *** виждате какво е реалното положение. А за окупаторските паметници място няма. Не и за всеки себеуважаващ се родолюбец. По една ирония, това което рашките са целяли със строежа на паметници в България е същото, което ИДИЛ целят с разрушаването на паметници на местните: изличаването на идентичността на местните. Демагогията не ти помага, ватенка!

393

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 420Нали се считаш за Ентелегентен русомраз... Заминавай, като такъв да рушиш паметници, ръмпел и се успокой... Ще бъдеш "горд" със себе си и "великото" си постижение по рушене на паметници!

392

Анонимен

преди 4 години

До До 418Какво првят диваците в дивашки държави не ме интересува. Интересува ме България и ме интересува знаците на идеологическо робство да бъдат премахнати. Знаци, които са поставени за да мачкат националното ни самочувствие. ВСИЧКИ ще ги преместим рано или късно.

391

До 418

преди 4 години

А ИДИЛ взривяваха паметници в Сирия и къде ли не. Ти що не се изнесеш натам?

390

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 416Не можеш и да четеш. Царя го споменах във връзка с атентата в Св. Неделя. Освен това имаш и амнезия. ТИ каза, че интелигенцията е "сключвала пактове с Германия". Аз те поправих че няма такова нещо. *** нещо гледам че забравяте да коментирате престъпленията на комунистите. Така лекинко ги подминавате, все едно е са се случвали, само дето нищо не е забравено. Даже напротив, все по-известно ще става, и вие полека лека си ОТИВАТЕ!

389

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е г-н Мисирку Банкянски да Ви изведе от пещерите