30

Французин

преди 4 години

До АнонименГрешка. Света е в тъмни векове и безвремие БЛАГОДАРЕНИЕ на сащ.

29

Анонимен

преди 4 години

Незнам, но ако не са САЩ света ще изпадне в тъмни векове и безвремие.

28

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

27

ГОШО

преди 4 години

През носа ще им излезнат всички неутрални и демократични гаволъци на швейцарците

26

Малка подробност

преди 4 години

Германските тайни служби със сигурност докладват на други едни тайни служби.

25

ДТР

преди 4 години

Тръмп казва - Няма да пуснем Хивй и Ксиоми принас. Като знаем ние какво правим -може да си предствим вие какво правите.

24

Анонимен

преди 4 години

Германия шпионира съседите си и цяла Европа. Толкова за "приятелството" и "солидарността" между Германия и останалите европейски народи. Те говорят за приятелство и солидарност само когато трябва да си продават автомобилите. В момента в който някой гласува за инакомислеща партия, която не е прогерманска, започва подслушване, хибридна война и груба намеса във вътрешните работи. ИМА ПРИЧИНА поляците да не могат да дишат бюргерите.

23

nnn

преди 4 години

До АнонименВашта майка, нашта гайка сте направили нарочно с болта да не пасва точно!Не бил агент три пъти хаш (3Н), а бил някой некадърник наш! този откъс на великия Валери Петров показва колко са вредили агентите и саботьорите и колко повярвали си рабфаковци, а в СССР положението с кадрите е винаги в пъти по-зле! Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи!

22

Анонимен

преди 4 години

В библията е писано, нищо скрито не осатва неразкрито.Лъсна подлата краварска същност.Драскайте гл упа ци за боярищник, за ***, дерете се за "прекрасните" USA и ще видите звезди посред бял ден, с американската "демокрация".

21

:)

преди 4 години

Интересно - тази новина беше "новина" преди 10-на години :) Странно че предъвкват старата история.

20

турчина

преди 4 години

амириканофилската поплач нещо мълчи по този въпрос,когато има новини от Русия тогава се активизират явно само тогава им плащат

19

Анонимен

преди 4 години

нас не ни шпионират щот ни управляват от 89г новите ни господари

18

Анонимен

преди 4 години

Малко над 200 са държавите в света, всеки път има нови и се добавят и цифрата се мени.Туй Еритрея, Северна Македония и кви ли още не, а скоро и нубия, заир, остров зелени (червени, жълти, розови и пембени) нос...

17

Анонимен

преди 4 години

Шпионираха, шпионираха, та чак до 11.септември стигнаха.Някой нещо ни баламосва.

16

Анонимен

преди 4 години

100 държави под прицела на тайните служби на Пиндостан, а гонят руски дипломати.

15

Анонимен

преди 4 години

*** тея лъжат здравата. Само Русия шпионира.Другите не го правят, особено пък САЩ и Германия.

14

помня

преди 4 години

СССР не е фалирал след 1990г. драги момченца. През 1997 г приключиха окупационните договори на САЩ и СССР валидни от 1947 г за репарации от 2-та световна война и зоните на влияние. Последните рапарации бяха изплатени от германия през 1997 г. ако това не ви е ясно продължавайте да се самозалъгвате с това кво ви набиват от талавизора. А СССР фалира още през 1968 г. когато дойдоха подкупните бюрократи и се задействаха от ЦРУ за разкатаването на СИВ и СССР.

13

Анонимен

преди 4 години

Това не е вярно. Западните страни не шпионират. Те имат интереси. Само източният блок шпионират, защото нямат интереси.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСССР просто фалира - икономически и военно.В края на 80-те СССР беше изостанал технологично от американците с 30 години.-------------------------------Хайде,моля те,да престанем с лъжите,имаше документален филм и от двете страни - от руска и от американска(ФБР и ЦРУ),разказаха как е паднал СССР - със шпиони внедрявани с години в СССР,дори казаха имената на някои от шпионите и точно как е станало.Андропов е бил един от тях.

11

Анонимен

преди 4 години

Използвайте обикновени лампи,използвайте перални,фурни,котлони,сушилни и други прибори без електроника,не се шегувам!Самите модерни лампи могат да ви проследяват,да ви облъчват с различни видове лъчи подадени по команда от инернет,да служат и като оръжие срещу хората живеещи в помещения с такива лампи!Не ви лъжа,моята специалност е такава.