10

баба мара

преди 4 години

ще го направят товарно летище контеинери тирове мръсотия шум до небесата иотново още по мръсен въздух над русе и второ забравих каква е религията вмалаизия

9

СВИНАР

преди 4 години

БАТЕ БОЙКО, ЗА КОЛКО КИНТА ЩЕ МУ ГО ПРОДАДЕТЕ?щЕ СТИГНАТ ЛИ ЗА КАЛИФОРНИЯ2

8

Mopcku_

преди 4 години

Как реши, че малаизийските компании нямат право да летят над Европа ? :) И да има такива, то със сигурност списъкът включва само някои авиолинии с лоша репутация, или машини, които не отговарят на изискванията на ЕС.Има логика да се развие като логистично летище. Не далече е това на Букурещ, но то със сигурност ще е и по-скъпо. Много съм далеч от мисълта, че скоро ще има пътнически линии до Русе. Погледнете Пловдив колко полета има дневно-от 0 до 3 максисум, а е отворено от няколко години.

7

мишо бирочето

преди 4 години

това е като онзи митал дето щеше да съживява кремиковци и ЦСКА. резултати ги видяхме. сега се е маскирал на малайзиец, ще нареже каквото има за скрап, ще препродаде земята и до там. кой ще лети до русе? колко човека има там че да си заслужава летище? какво им е незаконнно на полетите до букорещ? защото са евтини или защото по добре и по бърз се стига до русе и доста български градове от колкото от софия.

6

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше да стане всичко това.Някой досега е имал изгода летището да не функционира.Ще спре нелегалния транспорт до летището във Букурещ.

5

Анонимен

преди 4 години

Малайзийските авиокомпании имат забрана да летят над Европа

4

Анонимен

преди 4 години

ааа моля, моля, има пловдив, варна и бургас, там летища и магистрали да се правят ама русе, градът най-мразен от комунистите... и от сегашните комунисти, не трябва да се развива!

3

Анонимен

преди 4 години

Внос-износ на прилепско за супа.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2ти джобове нямаш ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Ryanair вече не е нискотарифна самолетна компания. За малък куфар от 10кг искат 20-25 евро.