47

До 52

преди 4 години

Самолетите и да бяха от Швеция, пак щяха да са на хартия. Защото те не ги правят, а после ги продават, те ги продават, а после ги правят. Защото всеки клиент има различни парични възможности и изисквания. А няма как да се купи на изплащане, защото сме нямали кредит рейтинг в НАТО. Вече имаме и си поръчваме бронирани машини на стойност 800 млн евро, ще ги изплатим за 10-15г.

46

Waffen SS

преди 4 години

Според мен България трябва да бъде зонирана,.София поне 3бр- покриващи долините на Струма и Места както и искърското дефиле,Пловдив 3бр-покриващи от Стара планина и централни Родопи,Стара Загора 3бр-покриващи Странджа и Източни Родопи,Южно Черноморие,Варна 2-3бр-северното черноморие,Лудогорието,Плевен 2бр- централна северна и част от северозападна,в Монтана 1бр.Хеликоптерите са там където има мед.университети и съответната летищна инфраструктура или голями болници.

45

Анонимен

преди 4 години

O imame mutri milioneri miliarderi ubiistva niski dohodi saschto li e taka v bg karat djapikoli butat starzi deza öo spieki peschahodni pateki voda njama koi li e vinoven a kaj koi be vse bsp vse minaloto a to 32 g minaha s novite stari na vlast v nc i pravitelstvo no vse bsp to vinovno vse orescharski sega bojkov e na moda sa vina a dr mutei agenti nikoi ne gi bara kasinata im rabotat imotite sa im sa milioni vs e ok i sjapite im koli slugi ohrani

44

Мария

преди 4 години

За сметка на това дИпутатите имат най-скъпите коли!!

43

Sichtpunkt

преди 4 години

Важното е, че имаме 8 самолета на хартия, модел отпреди 45 години, за които сме платили авансово2млрд с взет заем + лихвите.Не е добре когато за сметка, за едно направление се ощетява друго. Но изстрелите са въпрос на сигурност на цялата нация. Вероятно и за медицински хеликоптери ще се помисли и за много други работи, но всичко си има приоритет.

42

Waffen SS

преди 4 години

По време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм България имаше санитарна авиация.Тя включваше един Ту-134 с две операционни зали,един Як-40 с една операционна зала,няколко Ан-14/"Пчолка"/ за превоз на болни и няколко хеликоптера за същата цел.Словакия при територия повече от 2 пъти по-малка от България има 7 броя медицински хеликоптери и три самолета

41

Да ама

преди 4 години

Най-важното е че имаме тол система.

40

1

преди 4 години

като искаме медицински хеликоптер защо да е само един? Нека са 200-300 вместо линейките да стоят в задръстванията по улиците, да идва хеликоптер и ще каца на покрива на болницата.

39

Печалната истина

преди 4 години

Не само медицински хеликоптер няма.Предвид демографската картина в разцъфнала на тъполандия, летяща катафалка би била по необходима, щото като падне малко изненадващ сняг през зимата и всичко затваря, спира и буксува поне за няколко дни.А хората продължават да си ***.

38

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 28, който мрънка, че хеликоптерите трябвало да кацат на летището.1) Хеликоптерът, превозил Караянчева след катастрофата на летището ли кацна, бе тЪ п ГЕРБер?!2) Хеликоптерът би превозвал пострадали от цяла България до болниците в София (дори само, защото болници в провинцията не останаха)! Дори и на летището да кацне, със сигурност по-бързо ще бъде транспортиран, отколкото с кола от Габрово, например, до София. Да не говорим, че ще има и необходимото оборудване.

37

Няма такава Държава

преди 4 години

Е що няма? Щото няма как да се откраднат 80% от горе над цената. Ами Язовири или далекопроводи, обществени басейни, библиотеки, паркове.... ГЕРБ са крадци и убийци на българският народ. Що не е Пиночет тук....

36

Къде сте

преди 4 години

Искам сега да видя тролчетата "бели хора, нормални хора" които коментират под новини от други държави, дето викат "това какво ни интересува нас нормалните хора?". Не тролчета вие не сте нормални хора, нито бели. В дъното сте във всички класации.

35

ееее

преди 4 години

нали си купиха самолетче за 55 милиона .За какво са ни хеликоптери....Важното е да си гъзар народа кучета го яли.

34

Анонимен

преди 4 години

В Румъния от Русе до Букурещ /70 км./ има два медецински хеликоптера а за цялата страна са 14, като предвиждат и някой от тях да е в ремонт.

33

Анонимен

преди 4 години

Да ама ще скоро ще има нов правителствен самолет!---------------Ем, ще возят с него..... Само да го вземат с вертикално излитане, че да може да каца навсякъде.

32

Депутат

преди 4 години

Нещо за увеличаване на бройката на депутатите не чувам?240 народни любимци ви са малко.

31

Анонимен

преди 4 години

Един изтребител на колко мед.хеликоптера се равнява?----------------Около 20 предполагам?

30

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че имаме 8 самолета на хартия, модел отпреди 45 години, за които сме платили авансово2млрд с взет заем + лихвите. Като дойдат някой ден, като построят завода и ги направят, ще возим с тях. Докато дойдат ще хвърчим с конски каруци. Иначе, вода няма, водопреносната мрежа е за смяна цялата, енергетиката е следващата скрита лимонка, пътищата като швейцарско сирене, въздухът най-мръсен в ЕС. Държава на държавите!

29

Boko bo

преди 4 години

Да ама ще скоро ще има нов правителствен самолет!

28

смок

преди 4 години

Един изтребител на колко мед.хеликоптера се равнява?