67

Гост

преди 4 години

А с какъв хеликоптер закараха оня *** Христо Мутафчиев от ст.загора до правителствената болница?

66

СССР2

преди 4 години

Има медицински хеликоптер, но е само за номенклатурата и приближените до нея.

65

Хан Тервел

преди 4 години

Една седмица 30 добре екипирани спасители с кучета и военни дронове не ги откриха ,но ние нямаме хеликоптер и това ни е проблема. И какво повече ще направи от това един хеликоптер при -18 градуса, ураганен вятър на 2340м надморска височина и видимосъ 5 м.А, да ще имаме и паднал хеликоптер със медици на борда

64

1

преди 4 години

обаче имаме правителствен самолет,на стария колесника не бил добре,и ме беше много страх,да не загубим слънцето наше.

63

Анонимен

преди 4 години

оная със счупената ключица с какъв хеликоптер я докараха,правителствения ли,да го ползваме тогава всички щом е на чалъм,ето как за властта има а за гражданите не,другия път като счупи нокът ф16 и пратете

62

:-)

преди 4 години

76 мрънкала под мен. Ужас! Как ви търпят жените ви, не знам. Ако пък нямате жени - затова нямате.

61

Анонимен

преди 4 години

Е, ще спасяваме човешки животи с ония баракуди, дето ги напазарувахме за милиарди - американските самолети от миналия век. Важното е, че имаме самолети!А имаме ли, наистина дори тях? Или пак си останахме с плащанията вполза на американските господари и комисионните, платени на сделкаджиите?

60

sc1

преди 4 години

Има малки медицински хеликоптери с пилот и персонал. Видях как подобна машина директно каца на склон на писта в Италия. Не са милиарди, още по-малко 2.5 млрд.

59

Malian

преди 4 години

Ама си имаме магистрали и по тях линейките ще хвърчат. Ама аз забравих, че нямаме и линейки.

58

български гражданин

преди 4 години

До Анонимен 68До някъде се съгласявам с теб, но тука говорим за ролята на държавата.Не би трябвало медицинските хеликоптери да са частни, дори в Щатите и Великобритания са държавни.Иначе за това че всеки се прави на тарикат съм съгласен, но това си го знаем всички българи, все още живеещи в територията.

57

Анонимен

преди 4 години

трябвало медицински хеликоптер че даже и четири , и кой ще ги пилотира тези машини ? братчедите за една минимална ли ? знаете ли колко е една заплата на пилот на хеликоптер в западните държави ?

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62Какъв Боко те гони, като двата медицински хеликоптера бяха на "Армеец"? Частни! Срещу медицинска застраховка в Армеец имаш транспорт с хеликоптер. Само, че никой не иска да плаща в България. Бяха на загуба и ги продадоха! Всеки се прави на та рик ат, б алъ ците да плащат.

55

Юнайтед Кингдъм

преди 4 години

Юнайтед Кингдъм 70 милиона жители. 39 медицински хеликоптери. Около 70 мисии/полета на ден. Средна цена на мисия/полет 2500 паунда. Повечето пари идват от дарения.

54

Анонимен

преди 4 години

До До 61 български гражВръзката е че хората са зомбирани и не си задават въпроса, защо сме най бедни в ЕС.За талончетата, имах предвид, че дай им надежда и зрелища и простолюдието е доволно.

53

Анонимен

преди 4 години

Да ама ще имаме F-ки за 2.5 милиарда лева "Някога"

52

До 61 български граж

преди 4 години

Каква връзка има лотарията с ( усвояването) кражбите на управляващите ?

51

Анонимен

преди 4 години

Боко го продаде, не му стигали джобните за ежедневните баничка и боза

50

български гражданин

преди 4 години

Съвсем нормално, оглозгаха и обезкостиха България а се чудят що сме нямали медицински хеликоптер.Нали има картончета за търкане, какво се оплаквате толкова.

49

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSА Австрия има 16 хеликоптера

48

Анонимен

преди 4 години

И да имаме той ще обслужва само власта, богопомазаните , олигарсите. До чичкото от село Долно Нанагорнище няма да дойде ред.