10

Пирани ин акшън

преди 4 години

след ка са изтрепали всичките си роднини и те като пираните от глад умиргат, а тез от уръдие на убийствата

9

д-р психолог

преди 4 години

Домашното насилие е най малкия проблем. Насилието в училище между съученици, насилието в социалните мрежи е проблема. Но държавата не назначава качествени специалисти психолози във всяко училище за справяне със агресивните ученици. А дeбилизмa във някои семейства се оправя единствено със закона на древна Спарта.

8

Анонимен

преди 4 години

Докато гледаме на проблемите с домашното насилие и насилието в училище като "на дребни проблеми" и "много важно, кой не са го шамарили като малък?" за съжаление ще е така. За да стигне едно дете до там, явно системно трябва да е било бито/тормозено, да се е чувствало безпомощно и изоставено и никой да не е обърнал внимание, че има сериозен проблем дали с родителите, дали със съученици.

7

До9

преди 4 години

За истински самоубиец, това е единственият възможен изход и дори да отлага в времето пак си остава единственият изход, когато имаш един път по който можеш да вървиш няма никакво значение дали това е грях.Определено на грях и значението е за други хора които са на кръстопът и да им помогне в избора по кои път да тръгнат, така че нормално е религиите да определят като грях, дори и за мюсюлманската е грях, така че камикадзетата са просто религиозни неграмотници.

6

Анонимен

преди 4 години

Едно общо нещо за всички съвременни световни религии е, че преценяват самоубийството като голям грях. Въведено е не от грижа за човека, а за да му бъде отново вменена вина, че той лично не се справя, че няма избор и че е нищожество. Същите тези религии обаче водят кървави войни, подпомагат и поощряват владетели да осъществяват геноцид с населението. Всеки мислещ човек не приема унижението, не иска да живее унизен и потъпкан. Затова има и ритуални самоубийства.

5

От 7

преди 4 години

Но въпросът е можеш ли да подготвят психолози които да се държат като мъдрите хора и съответно да се справят като тях в подобни ситуации, проблема е че психолозите не може да ги подготвят да се справят към индивидуални случай, а мъдрите се адаптират към всяка ситуацията, но в някои случаи помага и психолога въпреки, че е просто копирач.

4

Анонимен

преди 4 години

Самоубиес не може да бъде спрян нито има намерение да споделя с някой неговите мотиви, в повечето случаи говорим за деца които се опитват да манипулират други чрез самоубийство, което е глупаво, но тинейжърите поради липса на опит не го знаят, в тези случаи е достатъчно да разговаря с някой мъдър човек до тях за да го разберат.Просто мъдрите не те получават, а те карат сам да вземеш решението.

3

Анонимен

преди 4 години

Да бе да това е дайте пари ние ще оправим работата дрън дрън сърошиха милиарди ефект никакъв

2

нормално е

преди 4 години

Когато майките работят децата са самотни!После кой ми с-а в гащите!?

1

зеленски

преди 4 години

СПРЕТЕ ИНТЕРНЕТА ЗА 1 ГОДИНА