44

Анонимен

преди 4 години

Вероятно не можете да си представите колко бързо се променя времето в планината аз съм го преживявал ......буквално за секунди !

43

Анонимен

преди 4 години

Простотията е по-силна и от пранината.

42

Анонимен

преди 4 години

До 39Много първосигнално мислене.

41

Анонимен

преди 4 години

До 36Много първосигнално мислене.

40

до 40

преди 4 години

Планинските спасители са доброволци!Всеки, който смята че може да се справи по-добре от тях - да заповяда. А на хора, който са отделили не малко време и усилия, в т.ч рискуват живота и здравето си за да помогнат на на друг - НА ДОБРА ВОЛЯ, някой дето не си е мръднал з..ка от компютъра НЕ МОЖЕ ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА.

39

Анонимен

преди 4 години

ако загине пътник в самолет след падане на самолета от 10 000м, загиват всички останаи барабар с екипажа, думите са на мажо Хасан от СтолипиновоПартенките за леко облечените баща и син ще паднат ако бъдат намерени телата им.Само измъквари които са тръгнали късно след сигнала за помощ и не са си взели те самите каквото е нужно за да бъта хората намерени имат интерес от такива партенкиПод клетва всички участници в спасението и онези двама които уж били известно време с хората да се разпитат!!

38

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 36 И като вървели необичайно бавно , какво ? Трябвало е да ги убият ли ?

37

ИЗМЪВАРИ - 2

преди 4 години

до всички които псуват автора на Имъвари са това, 23говньвци, ако тръгнеш с маратонки по снега на 100-ната крачка маратонките стават мокри и на 200-ната си обратно вкъщиНяма евиденции че бащатата и сунът са били леко и лабаво облечени.а 25 номер звучи като шофьор згазил дете , пресичащо на червено, оправдавайки се с думите " ко търси на пътя кът му свети цървената", още по-лошо като шеф на спасителна група когото някого поради некадърност е допуснал смърт на хора в опасностГовньо ский се

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Трупове може да се търсят и като се оправи времето. Не е нужно да се рискува живота на още хора

35

Анонимен

преди 4 години

Ами ако е убийство ! Тази версия задължително се проверява.Последните свидетели обяснили, че изоставили бащата и седемнадесет годишния му син, защото вървяли "необичайно бавно" !!!

34

Totenkopf

преди 4 години

Очевидно е че става въпрос за склоняване към самоубийство на двама души - баща и син, да отидат показано да се самоубият, разпитана ли е жената на бащата? Други роднини?

33

Анонимен

преди 4 години

до 30 Алоуууу , ядосания малоооумник, когато Тодор намира хижата е имало в нея мъж и жена само и едно куче до хижата. палячоооо!

32

Морето

преди 4 години

От морето съм и зная,ако не се пазиш ще се удавиш. Жалко за хората...но да виним всеки друг,само не и неподготвените е все едно да обвиниш бг народът, че сме бедни,а не управляващите ни крадци.

31

Анонимен

преди 4 години

Всеки човек трява да се търси до намирането му, независимо дали е жив или мъртъв !Отказа на тези "спасители" е неоправдан.Това не са овце, а хора бе !!!Засрамете се бе ! Оставяте една майка да полудее от мъка, че не може да погребе мъжа си и невръстния си син, ако са загинали !

30

Анонимен

преди 4 години

Ядосан, какво да ти разкавам за спасителите? Аз ти разказвам какво е имал в раницата тоя Тодор, че да оцелее 7 дни и 3 снежни бури докато намери хижата. К'во ме интерсуват ония спасителите, бе? Ти нормален ли си? А ти си мислиш пък че тия дето са търсили бащата и сина пак са били някъде пред камина в някоя хижа и са пукали вино и мезета?? Я ти разкажи за тях като си толкова осведомен...Разкажи , разкажи!Палячоооо, палячооо!

29

Ядосан до 27

преди 4 години

Алоуууу, ти друго разкажи. За екипа по спасяване на Тодор разкажи! Докато го "спасяваха" ПСС седнали в хижата до огъня на ракии и вина три дена! За това разкажи !!! Че като го видели жив и здрав си казали "е, много пихме"! Разкажи, разкажи!

28

Анонимен

преди 4 години

До Неутрален...много ясно че не са били по маратонки- журналистическа измислица, но за такива условия са нямали необходимото зимно облекло и обувки. Факт- казват го хижарите горе на върха.

27

Неутрален

преди 4 години

Това, че били по маратонки и без екипировка се оказа, че НЕ Е ВЯРНО. Сега не ми се рови из ФБ за конкретните имена, но точно двамата с които са тръгнали да се спускат от Ботев го опровергават. Имам подозрение, че става дума за нещастен случай. Подхлъзване някакво. То великия ПСС спасител е цопнал в реката като аматьор, че се е наложило той да бъде спасяван.

26

Анонимен

преди 4 години

до 21 Алооооуууу, ядосания...... Тодор от Русе е бил добре екипиран за разлика от тези, Тодор от Русе познаваше региона за разлика от тези, Тодор от Русе имаше палатка, за разлика от тези. Тодор от Русе имаше и вино и бренди и суджук, сланина вафли , ядки и газова бутилка и спален чувал за разлика от тези. Не можеш да сравняваш изобщо двата случая.И Тодор от Русе накрая след 7 дни в планината беше свършил всички хранителни провизии и газта и в последния момент на крайно изтощение намира хижата.

25

аз

преди 4 години

До Анонимен 7 Ама никой не им е длъжен. Не са били от една група, че да им се държи сметка защо са ги оставили. Просто някакви хора, с които си се засекъл някъде по пътя...