25

Анонимен

преди 4 години

Т. е. преди 61-ва година е имало и по-високи температури. Те защо са били по-високи, когато по това време не е имало толкова въглеродни емисии и промишлеността е била в пъти по-слаба?

24

Анонимен

преди 4 години

Глупости климата е чикличен - вижте вчера воля сняг.

23

Дедо Ташунко

преди 4 години

Божков отишъл на Антарктида да забие кочета на новият си имот.

22

Анонимен

преди 4 години

Никакви му е плашещото? Аз имоти по присъанищните градове няма ;)

21

Анонимен

преди 4 години

Нема асе плашите бе. Ной пак ше напраи ковчек и пак ше спаси родата. Нема да е за пръв път унищожението на света. По интересното е кой ще изиграе ролята на Ной. А и кой ще направи този ковчек като на всички ръцете са им заврени отзадека.

20

Анонимен

преди 4 години

Вижда му се края!Край няма! Идва нов цикъл, но преди това всички *** през катарзис!

19

Анонимен

преди 4 години

Не мога да ги разбера екоталибаните. Какво лошо има ако Антарктида се превърне от ледена пустиня в зелен оазис?Лошото, че ние ще се изпържем от жега!

18

Т.Шак

преди 4 години

Краят на ледената епоха в Антарктида. Лошо няма. Скоро там ще поникне трева, ще се извисят дървета, ще потекат реки пълни с риба... Идилия.За това ли трябва да се тревожим?

17

11

преди 4 години

Щом през 1961 г. е имало, значи пак ще има. Пък и на никой не му трябва сняг на Антарктида. Някога там е имало джунгли, значи пак ще има. Така че, ай стига глупости.

16

Анонимен

преди 4 години

Вижда му се края!

15

пак далавера

преди 4 години

Още преди пет години известен професор от САЩ,не помня името, беше казал,че земната ос се изправя с почти 0,3 градуса,и на Земята ще става все по-топло!Кво е станало не се знае,само дето човека не дава интервюта!Негово изказване-"Предпочитам да мълча от колкото да лъжа!"

14

До 11

преди 4 години

Никой не е казал че няма затопляне...но замърсяването с пластмаси и обезлесяването са по опасни...освен това затоплянето може да се реши...да залесяват...не е само да не използваш автомобили

13

Анонимен

преди 4 години

През лятото в Антарктика което е Януари Фервруари температурите могат да достигнат 50-60 фаренхайт което е между 10-14 градуса целзий...и никой не е казал че не може да има и пикове

12

бай ганю

преди 4 години

аааа нееее няма глобално затопляне.... има само икономики които са обсебени да просперират без да ги интересуват негативите от днешните действия в дългосрочен плансупер консуматорската култура

11

Ddd

преди 4 години

Такааа питате google и той ви казва че лятото в Антарктика е Януари Февруари...не сме забравили че там има сезони....т.е. нормално е температурите да са по високи ...освен това къде се намира тази база?

10

Т.Шак

преди 4 години

Сигурен съм, че като идем на Марс, там също ще се появят еколози, които ще свалят зеления камуфлаж и вече ще се наричат Червени. Там ще има истерични писъци да се запази мъртвата марсианска "Природа" от лошите колонизатори печалбари и капиталисти, които ще "съсипват околната среда" с кислородните си емисии.

9

Доволен Съм

преди 4 години

от години чакам да може да си гледаме Банани в София, а затоплянето все ни пропуска!!

8

Грета олигофрета

преди 4 години

С тез темперетури ми взехте детството бе ейй.

7

az

преди 4 години

Значи като видя статия дето пише колко е зле времето и как ще мрем. И след това продължава с това как последно е било така преди 80 години и ми иде да се изплюя.

6

Т.Шак

преди 4 години

Не мога да ги разбера екоталибаните. Какво лошо има ако Антарктида се превърне от ледена пустиня в зелен оазис?