43

Анонимен

преди 4 години

До Ха, кои селаПодкрепям!Селата близо до големите градове са добре но тези които са далече, почти няма хора и набезите на ромеите са често явление.Иначе повечето хора предпочитат да живееят в къща с двор, чист въздух, натурални храни а не претъпкани в панелки или "модерни" кооперации, които приличат на затвор или по скоро кокошарници.

42

Анонимен

преди 4 години

На село има ракия и е евтина. За 10 лева ми дават 3 литра от хубавата. А си купи три кила увиски от магазина - малеее - 120!лева!Ми извинява ми са, ама много ни ***! И па ние ше съм си нещатен тогава...

41

Анонимен

преди 4 години

Извадката е вярна само за селата които са близо до големите градове,навсякъде другаде из страната е пълна скръб!

40

Анонимен

преди 4 години

Който казва, че на село има само баби, явно скоро не е стъпвал в село.....Няма нищо по-хубаво за едно дете да израстне на село, на чист въздух и свобода, вместо в скапанаа панелка в София....

39

Ха, кои села

преди 4 години

Тези около София. Работиш в града, прибираш се да спиш и през почивните дни можеш да си нагледаш градинката и някоя кокошчица. Искам в такова село, ама там къщите не се пипат. В останалите села из страната само забравени баби и дядовци и са щастливи, ако на сутринта са оцелели от среднощни набези ромейски. Оптимисти са, дума да нема.

38

Анонимен

преди 4 години

Оптимизъм легнал на евро субсидии. На най-големите тукмаци и мафиоти се дават пари

37

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха евросубсидиите дали изобщо щеше да остане някой по селата.

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя свят/държава няма да се оправи, докато щастието и оптимизмът се измерват в харчове.

35

Анонимен

преди 4 години

Оптимисти---къща с 5 дка нива на село колкото половин боксониера в София ха ха -*** ите ***.

34

Анонимен

преди 4 години

докато има присвояване на евро средства и докато републиката с чалгата внася 10 пъти по - малко в европейския бюджет от колкото присвоява ще има оптимисти

33

Пижо

преди 4 години

Отново Правителството си прави популизъм от негативни резултати. Селата са ПРАЗНИ! Селяни почти няма! Изнесоха се - по-голямата част в чужбина, другата по градовете. В селата останаха призраци и роми! При това резултатите са спрямо потребителите на село. Колко са? 100? 200 души?

32

Смях

преди 4 години

До Дядото от село.Скъпи ми дедо,всеки капиталист търси работници.Всеки капиталист не иска да плаща заплати.Това не ви е соца,където взимаш заплата и си изплащаш апартамента,ходиш по почивки,издържаш си децата.....Аз също търся работници.Плащам с кашкавал от Кауфланд

31

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Къде е правена "анкетата"? Най-вероятно по усмотрение или в друга Държава!!!!!

30

Дядо от село

преди 4 години

На село,имаме мелница , и вече 3 меесеца мелничара ,не може да намери работници , които просто да имат 2 крака и 2 ръце ! Просто няма хора , никой не търси работа ,жалко е това ..

29

Анонимен

преди 4 години

Всичко е наред, спете овце спете ... тези от горе казаха че всичко е точно и върви по план.Доклад на ОН за България през 2050 (има го онлайн, прочетете) - селата ще са напълно обезлюдени и изоставени, селско стопанство няма да има а само 6 основни града и население 5 млн.Четете бе хора.

28

БТВ

преди 4 години

До !!!Ще го отразим, но чакаме да се съберат поне 50 човека

27

!!!

преди 4 години

Отразихте ли протеста на Възраждане или и вие сте свободна европейска преса?

26

Анонимен

преди 4 години

Аме вижте Президента - като се появи, сякаш току що излиза от Погребалния дом, а пък като зацеди през зъби една заупокойна литургия, ти иде вярно да избягаш от държавата му !

25

Селянин оптимист

преди 4 години

До пияница мистикОптимист съм, че и ти ще осъзнаеш някога своето.

24

Анонимен

преди 4 години

В града има много от русофилската Мафия. За нея членството на България в ЕС е смърт !