63

Анонимен

преди 4 години

Финансовото състояние на хората по селата е максимум 300лв на месец много труд и изхранване от собствената си продукция -не от отровите по големите вериги магазини от тук и от там и те не знаят какво предлагат -заболяванията ще намалеят когато този народ се върне към земята си

62

асдадс

преди 4 години

За това си стойте на село!

61

Анонимен

преди 4 години

До гостВсе повече хора които могат да си позволят да работят дистанционно се заселват в селските райони. Също така има много селски райони където селското стопанство цъфти и хората са повече от доволни (някои стават вече и сериозно заможни като резултат от дейността им), тъй че имат всички основания да са оптимисти.

60

гост

преди 4 години

Ама че глупости пишат то на село хора не останаха , а били оптимисти . От какво да са оптимисти от преждевременно отиване в гробищата ли ?

59

сс

преди 4 години

подобрило се защото селените отидоха в големите градове да търсят работа или в чужбина, а в селата се завърнаха бизнесмени или хора с пари които искат да избягат от забързаното ежедневие в града и да водят спокоен живот насело....затова се е подобрило

58

Анонимен

преди 4 години

Като се вдигне свинското, на село ще станат още по-големи оптимисти а в града още по-големи песимисти.

57

Дедо Ташунко

преди 4 години

Всички софета да се изселят по селата.Въздухът и изворната вода чисти,храната еко,*** твърд.

56

Анонимен

преди 4 години

В селата са се подобрили щото берат разни плодове и зеленчуци в Англия, Испания и т.н.И те така с "подобрението".

55

Анонимен

преди 4 години

Гьобелсовата (Борисова) пропаганда работи на пълни обороти.НОПропаганда може да вирее само при ПРОСТИ народи.Същото важи и за фалшивите новини които са си част от пропагандата.НОВсички знаят че българите са хипер-прости така че................да живее пропагандата.

54

.

преди 4 години

Глупости! Разковничето е, че по селата не са таквиа материалисти и се радват на това, което имат, и на простите радушни човешки взаимоотношения!

53

роб на влаЗта

преди 4 години

Глупости върховниСелата са толкова пропаднали че там не може да се живее-няма градини училищаболнициработамагазиниадминистрация.Който е написал тази простотия да отива на село и тогава да го хвали а не от града на бюрото си да пише глупости.Заменям селска къща за апартамент в лошия град на Московска или Дундуков ......

52

belgiana

преди 4 години

И във Италия има обезлюдени села. И във Франция. Ама българите не знаят какво искат. Преди 30 години скачаха да няма граници. Сега няма граници и скачат да има, щото хората пътували свободно насам-натам. Ами нормално е , ще има подмяна на населението както е в зап. европа - китайски квартал, арабски квартал по големите градове.

51

belgiana

преди 4 години

ДО ДЕДО ОТ СЕЛО. - Къде ти е селото и колко плащаш ? Ако не е тайна. Осигурява ли се квартира ? Ако селото е некое забутано на баба си у шортите без комуникации, трудно ще се намери човек отвън да работи. Мелницата към кооперация ли е ?

50

недко

преди 4 години

селото вече е отживелица за много хора,след 10 години -няма и да има села в бг..то сега че вече не се гледа ***,няма прасе-т-а ,няма заици,няма пилета,,няма текезесета,няма магарета,коне ,кобили,няма каручки...за какви села приказваме...старото хубаво село го няма вече..и след време няма и да го има и на картата,то от ясно по ясно,трябва да си сляп че да не го забелязваш,поредната новина която няма никъква истина в нея

49

Анонимен

преди 4 години

Селото, ако има нормална инфраструктура е за предпочитане от малкия град. За съжаление в повечето села състоянието е трагично. Липсват условия и за най елементарните човешки нужди.

48

до 47

преди 4 години

Те и сега много са без работа и милиардите си изтичат на някъде

47

Анонимен

преди 4 години

То на всеки е ясно, че само оптимист би стоял на село!

46

до 47

преди 4 години

Аз и сега съм без работа само, че за правителството съм некачествен материал!

45

Анонимен

преди 4 години

Спокойно народе, сега като провокаторите ви промият мозаците и свалите правителството, ще дойдат едни по добри. И ще стане песен, безработицата пак ще се увеличи, заплатите няма да мръднат, и пак от Маскве ще ни източат едни милярди я за белене я за военна техника.

44

Анонимен

преди 4 години

До 42Освен да не израстна в скапана колиба, цял ден да тича по къра като някакви животинче. Познавам прекалено мниго панелкадции и селяни, дето са на е доби същи дирижие.Но много рядко срещам еродирани, разумни и възпитани хора, каквито всъщност са нужни на една нация да просперира, а не квартални батки и ***, който твърдят, ме са природно умни и смятат, че щом могат да забият издоят, това автоматично премахва недостатъците им, спрямо прифърцуненнти убразоани.