11

Анонимен

преди 4 години

КГБ чрез Цвеган Василев Божков и *** Радев се опитват да вяят на народа на Р България----ще ги пометем

10

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното е, че гербавите продължават да пишат за тоя или оня, че е червен, а не виждат червеният си вожд заобиколен от доносницити от ДС.

9

ай бай

преди 4 години

Ами по-добре да почнат,та да хванем тоягите и да разберем кой е по по най.Стига недомлъвки.Мента милата и тя се изказа по въпроса.63 г не е ли време за пенция и то не лоша.

8

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

7

Анонимен

преди 4 години

Туй чудо е пРезидента на съвеЦките другаре начело с генерал Решетников

6

Mopcku_

преди 4 години

Като разгледате резултатите изразени в брой действителни гласове на последните парламентарни и президентски избори, можете сами да си извадите заключения дали Президента може да си позволи да свали доверието от правителството. Ето ви ги:Президентски избори 2016:брой действителни гласове Румен Радев: 2 063 032Парламентарни избори 2017:брой действителни гласове за ГЕРБ: 1 147 292Значи всички *** и тия подкрепящи като сектанти герб, просто млъкнете. Нямам какво повече да добавя.

5

Българин

преди 4 години

Ако всичко беше хубаво и цветущо в тази държава, Радев нямаше да ви говори истините за тази разруха! Сега се видя кой кой е! Тези, които писнаха от възмущение , да кажат на кой Господ се кланят!!! Както се вижда , май е чичо Сам??? А това наистина е предателство спрямо Род и Родина!

4

Анонимен

преди 4 години

Ако премиер възпрепятства да си изпълнят задълженията митниците, то това държавна измяна ли е, измяна ли е, или е злоупотреба с влияние. Разговорът на Бойко Борисов с Вальо Танов по случая как да се изтеглили митниците от предприятието на Мишо Бирата, на който лично му бил обещал митниците да не го закачат!Е, случаят не е пресен, ама си заслужава да се помисли по този въпрос. Какво точно престъпление е извършил

3

Активист на БКП

преди 4 години

Има-няма не могат да го пипнат !!! БСП има 80 депутати ,а за импийчмънт трябват 161 !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, червените калинки са изкарани да защитават фътмaka

1

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПOЗOP!!!!!