51

НЕУДАЧЕН

преди 4 години

СТИЛ на поведение!И това е ПРЕЗИДЕНТ с кабинет, екип, за КАКВО вземат заплати ?Плащаме ги ние.

50

Анонимен

преди 4 години

до 49Румен Радев има железни нерви, не е като пож..арникарят който цвили като коби..ла когато са го ядосали и обижда всички около него

49

Анонимен

преди 4 години

Отдавна съм снел доверието си от РР!

48

Анонимен

преди 4 години

ИМА ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ПОИСКА ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ !!!

47

АМИ КОГА ДРУГИТЕ ГЕШ

преди 4 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО-ПРИБРАХА АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, СТАЙКОВИ, ПРЕСЛЕДВАТ ЦВ. ВАСИЛЕВ И БОЖКОВ, ВЕРОЯТНО ИДВА РЕД НА ДРУГИ НЕПРИЛИЧНО БОГАТИ ***, КОИТО ИМАТ НЕБЛАГОРАЗУМИЕТО ДА РАЗВИВАТ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ, АМИ МАРГИНИТЕ, МАДЖО, ВЕСЕЛИТЕ ВДОВИЦИ ДАРИНА ПАВЛОВА, МАЯ ИЛИЕВА, ЖЕНАТА НА САМОКОВЕЦА. ПАШАТА И ПР. "ГЕРОИ" ОТ ЪНДЪРГРАУНДА, КЪМ КОЙТО ПРИНАДЛЕЖИ И САМИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ГЛУТНИЦАТА МУ. ТЯХ КОГА ГЕШЕФТА ЩЕ ГИ ПОДГОНИ?И ЦЯЛАТА ИМ ОПГ ГЕРБ, ПАТРИОТИ И ПР. КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ

46

анонимен

преди 4 години

До Хейтър ДОКАЖЕТЕ ГО. БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА А ПРАЗНИ ОБВИНЕНИЯ ВОДЯТ ДО НЕЩО ДРУГО И ТО В ПОЛЗА ПРЕЗИДЕНТА. В БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НЕ ФИГУРИРА НИКЪДЕ ДУМАТА ИМПИЧМЪНТ. СТИГА КАТО ПАПАГАЛИ СЕ МАЗНЕХТЕ НА САЩ.

45

Анонимен

преди 4 години

Ами хайде бе,герберуги кухоглави.Направете импийчмънт на Радев,та да излезе от това нямащо никаква власт Президентство.Така ще му развържете ръцете да оглави един ОФ срещу вас и да ви е.е майката на изборите.

44

Анонимен

преди 4 години

Господин Борисов, а вие когато бяхте съдружник с Пашата във фирмата ИПОН всичко ли е било законно, трябва да се върне времето назад и вие да бъдете също проверен. Гешев спиш ли, подай сигнал за разследване...

43

напротив, има

преди 4 години

Напротив, има основание.Освен че няма интелектуален капацитет, за да изпълнява тази работа, той е корумпиран. А корупция не означава вземане на едни пари или апартамент, или 2 заплати за лично облагодетелстване, а нещо много повече. Това е морална разруха на личността. В този смисъл, тази личност няма права да бъде повече президент

42

Анонимен

преди 4 години

Господин Борисов да се научи да говори културно пред народа и медиите. Не отива на министър председател да използва думи като онзи ке**ш, но то от бивш охранител на фирма ИПОН и на Тодор Живков какво да очакваш...

41

Анонимен

преди 4 години

До РеалистМного си прав. Също като корупцията, а корупция е всяка изгодна сделка, в която не участва правилният човек (държава).

40

Реалист

преди 4 години

Разбрах. Всичко, което разкрива кирливите ризи на ГЕРБ е неудачно поведение на президента Радев, а всичко, което прикрива корупцията, престъпността и некадърността на ГЕРБ е удачното поведение на президента Радев.

39

Анонимен

преди 4 години

Няма дума "импийчмънт" в Конституцията на България! Така, че папагалите да спрат да я употребяват наляво и надясно, като даже не разбират и значението и!

38

Ал Кохол

преди 4 години

Знам, че на гербавите им липсва здрав разум, но никак няма да се зле този път да се вслушат в настроението на хората и да не се занимават с импийчмънт на президента.Само могат да ускорят падането и на третото си правителство и дай Боже последното заробващо България!На хората им писна от самозабравили се политикани, които си живеят в техен паралелен свят и не ги е еня за масата българи, които едва връзват двата края.

37

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktХа ха-знаем я вашата ориентация....Абе пара да пада и веднага си сменям ориентацията.

36

Sichtpunkt

преди 4 години

България е в ЕС и НАТО и е нормално да има по-тясно сътрудничество с тях, а не с Русия!Това че на алкашами им се иска да сме с рАссия си е лично тяхен проблем. Ние от години ясно сме показали нашата Геополитическа ориентация.

35

Анонимен

преди 4 години

Абе,корнела какво се е свила като бълха в г-щи и си трайка.Да ,ама децата на президента са в нас,а нейното-в сащ си изкарва мъните.Дей--а и цоциалистката.

34

Ха ха!!!

преди 4 години

Предвид че България е 'държава на Мафията' - Правителството работи за 'държавата' - всичко е точно! И понеже народа е 'изключен' от тази 'държава' - излиза че Президента като работи за Народа - не работи за държавата - веднага да го импичнат!

33

Sichtpunkt

преди 4 години

България е в ЕС и НАТО и е нормално да има по-тясно сътрудничество с тях, а не с Русия!

32

Sichtpunkt

преди 4 години

"Треперите за властта, нали, защото знаете че ако тръгнете да сваляне Радев"Кой е тръгнал да сваля Радев? Тук си има съд и той е този който е компетентен. Нито на Борисов, нито на Гешев, нито на парламента му е работа по този въпрос. Аю