38

Анонимен

преди 4 години

Квартиранта, алоуу !

37

Анонимен

преди 4 години

''За около 500-те млн лв., непостъпили такси в държавата от хазарт, финансовият министър заяви, че ако се установи лично негова вина или компетентност по закона за хазарта, отговорността не само, че ще бъде поета, тя ще се сведе и до друг тип отговорност. Ако съм знаел, не бих го допуснал, категоричен е той''Е как не е знаел?Тоя като Цецка дето ревна на изборите за президент и заяви,че не е знаела,че имало репресии срещу дядо и от комунистите и затова станала активен член на БКП.Кого лъжеш момко

36

ПО ПРИМЕРА НА ТИКВА

преди 4 години

и той се опитва ЛИЧНО да засегне човека, а да не отговаря по същество. РАДЕВ ви казва ДИРЕКТО, че сте КРАДЦИ, ПРЕДАТЕЛИ и НЕКАДЪРНИЦИ, вие се опитвате да го изкарате като емоционално изказване. Ако беше емоционално да сме ви строшили ТИКВИТЕ досега

35

Анонимен

преди 4 години

Типичен гербер е тоя некадърен, корумпиран, дебелоок.

34

Анонимен

преди 4 години

Гербаджиите винаги се оправдават с други, а не си виждат техните зулуми.

33

баба мара

преди 4 години

нито беше емоционален нито си е изпускал нервите с неговата професия такивасъстояния са недопустими така че се замислете защо ген радев се изказа по времетокогато и херо съобщи за наказанието на българин

32

Анонимен

преди 4 години

Do 28 Zashtoto be slujebno pravitelstvo, sastaveno ot prezident a, togava.

31

уредник

преди 4 години

До АнонимеНЕ, Гео Милев все пак не е Барцелона и Ел Ей.....

30

Анонимен

преди 4 години

А БЕ НАГЛЕЦ КРАДЛИВ, ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕШ, ЧЕ ВЕЧЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ В ЗАТВОРА---ТИ СИ ТРЪГНАЛ ДА ДАВАШ МНЕНИЕ КОЕТО НИКОЙ НЕ ТИ ГО ИСКА !!! МАЙ ВИ ПАРИ НА *** НА ВСИЧКИ ТАМ ДЕТО КРАДЕТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО А ???

29

НОВА ДОМУСЧИЕВА

преди 4 години

що не го пита ДИРЕКТНО в ефир. ЗАЩО бе МИНИСТРЕ не си си изпълнявал служебните задължения да наблюдацваш КОМИСИЯТА по хазарта. За такова отношение към народната пара другаря СТАЛИН пращаше в ГУЛАГ, а НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА за дълги години на почивка в "АРКО ИРИС"

28

Анонимен

преди 4 години

Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова ще е с по-висока месечна заплата 5500.00лв.При формиране на основната месечна заплата е отчетен водещият принос на изпълнителния директор на приходната администрация за успешното изпълнение на основните стратегически и оперативни цели на НАП за 2019 г., свързани със събираемостта на приходите и доброволното изпълнение на задълженията", пише в мотивите на Министерския съвет

27

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев можел да сваля доверие от правителство, но Радев - не?! Защо?!

26

ПИТАЙ ГОРАНОФФ

преди 4 години

За първи път ли чува, че ЧЕРЕПА дължал такси някакви си 50-600 МЛН. А бе много избирателно чувате. Доскоро като глухи и слепи лежахте по плажовете на РИВИЕРАТА заедно и цъкахте БЕЛОТ.

25

Анонимен

преди 4 години

Туй още ли живее на аванта у Домуза

24

Mopcku_

преди 4 години

Колкото и платени драскачи да се изредите в коментарите и да ми цъкате минуси пак болшинството от хората са зад Президента. Не смейте и да го пипате ! Тиквата знае много добре, че ще нагази лука и именно това е причината да се опитва да се въздържа от коментари. Масата народ, изключая фанатичните поклонници на премиера тиква са зад Президента. ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!

23

Анонимен

преди 4 години

Имам кофти усещането че в ГРОБ са събрани всички ЕдЕоти на нацията.По-гнусна сбирщина от психопати и Стивън Кинг не би могъл да събере на едно място.

22

asd

преди 4 години

Най-големия министър не видял 5 години как не се плащат 500мл, а сега взел нов заем за 200мл. Това как ще го оцените...

21

Активист на БКП

преди 4 години

Може !!!И свали доверието от тоя КРАДЛИВ кабинет ! Горанов построи къща в полите на Витоша за 2 000 000?...

20

Дръндер

преди 4 години

А заложено ли е, че не може? Мисли преди да говориш бе!

19

Зозо

преди 4 години

Така, да обобщим. Радев е безгласна буква, обаче в парламента ако съберат 160 гласа и импийчмънта е готов :))))))))))))))))))))))))))))) Всичко е в ръчичките на Доган аго!!!