98

Нищо ново

преди 4 години

И Плевнелиев (докато беше президент) свали доверието си от правителството на Орешарски, и то само заради предложението Делян Пеевски да оглави ДАНС (а то вече беше оттегглено). Но тогава всичкото гербаджии ръкопляскаше, защото така им изнасяше. А сега, когато водите държавата от криза в криза, не можел президента да си оттегля доверието от вас. Хайде де.

97

Shark

преди 4 години

Може, може. Щом така ревете, значи може. И сте притеснени, и ви личи. И има защо да бъдете.

96

Ооо

преди 4 години

Така си мислите вие.

95

6

преди 4 години

Значи да си емоционален е нещо лошо ! А ти защо се хилиш постоянно като позираш пред медиите ?

94

Анонимен

преди 4 години

saita na vanshnoto vi minusterstvo prilicha na neizchisten obor...i zasto?!

93

И Народът ще/е

преди 4 години

И Народът ще е емоционален. :)

92

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... И никой не предположи, че може би го боли за България...... Боли го нараненото му его, защото разкриха колко струва и, че не може повече да се прави на морален съдник.

91

Анонимен

преди 4 години

Лична вражда, каква била целта на президента и т.н.И никой не предположи, че може би го боли за България.

90

Анонимен

преди 4 години

За момент си представете , ако можеше...да се разменят мозъците на Радев и Борисов !!! Тоз вторият нямаше да го спреш......щеше да казва неукият,еднокнубник,не знаещ езици..А сега имайки си нулевите познания по всичко каква уста отваря!! ..

89

Хаха....

преди 4 години

А по коя нормативна база това нещо е още .... финансов министър?! Както и всички останали калинки - министри, вкл. бръмбъра шкембе войвода и пекинската патица председател на Народното събрание.....

88

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен...... А ти ръмпел ушат, от къде си информиран за какво има или няма ценз Радева..Има ценз да превръща служителите на НСО в камериерки и слуги и да пише простовати коментари в интирнет. А за да завърти главата на Румбата и да го превърне в Пухльо притежава и някои специфични умения, които ще се изпишат със звездички.

87

Анонимен

преди 4 години

По коя нормативна база боко назначи калинка илиева и всички калинки ??И цветелина за милиардерка

86

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка"По коя нормативна база любовницата на Радев е назначена на два трудови договора без да има ценз за това."А ти ръмпел ушат, от къде си информиран за какво има или няма ценз Радева.... БЕгай да правиш това, за което те бива - да търсиш руски шпиони под леглото ти в психиатрията....

85

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен......... Преди да коментираш нещо,е добре да познаваш нормативната база....По коя нормативна база любовницата на Радев е назначена на два трудови договора без да има ценз за това. По кои морални норми Радев казва, че "президентството ще се заеме с отговора на ВВС".?

84

Анонимен

преди 4 години

Ако на Бойко му забранят да употребява думите- станишев,бсп,радев,европейски съюз,фондове, давам,режа,строя,магистрали,филия с мас,..( десетина са) ще или онемее или всичко трябва да изказва с ( ***,главанаци ке леши..)

83

питащ

преди 4 години

Горанов, защо не коментиращ свалянето на доверието към кабинета на Орешарски от тогавашния президент Плевнелиев, май е малко неудобно?

82

Някой

преди 4 години

До 83е ти искаш горанчо владков да се на ака и од райфа ли?хахахахахаха

81

Абе...

преди 4 години

До човек! Прав сиПредлагам още Радев и Борисов да серевновават в..разни области..Наука, математика, езици..физическо даже!! После в например " стани богат"..( е за Борисов награда от 100 хил е комусион от 500 метра магистрала...но не заради сумата.Еднакви въпроси за двамата!! Едно дъм сигурен резултата ще е на нула.,

80

До 83 човек

преди 4 години

Може и друг тест: да ги турим двамата пред Решетников и после проверка на памперсите. Опасявам се, че на (п)резидента ще е пълен, хахахаха!

79

човек

преди 4 години

За да се реши спора и да не си чешем езиците с празни приказки, аз предлагам един практически тест:Да седнат двамата, Румен Радев и Владислав Горанов в един истребител Су-30, да направят няколко фигурки в небето, пък после като кацнат да разберем кой е емоционален и кой не. Познават се по треперенето на крайниците!