161

Анонимен

преди 4 години

Мистър Бийн е готин, а този Не.

160

Анонимен

преди 4 години

До ЙовоА ти какво искаш да строи фирмата на Плевнелиев? Панелки като твоята ли?

159

Яааа

преди 4 години

От къде се появи Мистър Биин?

158

нямаме нужда

преди 4 години

радев да работи за обединениое на нацията защото едни 10-15 % от тази нация са за затвора и за конфискация на имуществото. боко явно работи за затриване нан нацията защото всеки ден хора отиват на терминал 2 с еднопосочен билет. и радев не е идеален но казва доста истини за разлика от боко

157

Тънкия

преди 4 години

Абе кой е тоя ***, ще ми кажете ли, кой е той? А?

156

Йово

преди 4 години

В момента фирмата на Плевнелиев стой "Residential park" между с. Лозен и с. Герман с 136 еднофамилни къщи с парко места и гаражи. Проекта е на стойност близо 100 000 000 лв. От къде г-н Плевнелиев изкара таякива пари с неговата президентска пенсия от 3744 лв. После нямало корупция и този човек е по чист от момина сълза.

155

дядо

преди 4 години

А бе, тоя гал.ош кой го има за някакъв капацитет в политиката,та непрекъснато дава мнения по въпроси от които той си няма понятие никакво?

154

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, "борба" мецду един истински и един измислен "генерал"! Гледай си пенсията бе "президентско бивше" недоразумение! Достатъчно ни излага пред цял свчт! Добре че никой вече Не ти иска мнението! -:) Аре у лево!

153

ПРОСВЕТЕН до 164

преди 4 години

За тебе нито Зигмунд Фройд,нито Фридрих Ницще,нито Карл Густав Юнг биха намерили правилната "диагноза"!!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Виждаш каквото ти казват другарете. Първо последните години заминалите и върналите се еднакъв брой, отрицателния прираст е поради това че има 70к раждания и 120к смъртност. Каква икономика имаме се вижда по БВП-то и по износа. А те растат, износа ни е по голям от на Сърбия, Македония, Албания взети заедно, малко по малък от на Гърция. Хората нямат образование, днес една лелка "разбирачка" ми скъса нервите, ама то от ТКЗС-то дошла какво очакваш. Аз познад да взима под 2500 нямам, защо??

151

анонимен

преди 4 години

Плевнята май е пълен прототип на един герой от Под Игото.Кроткия *** ***

150

ПРОСВЕТЕН до 161

преди 4 години

Каква "икономика" има България!!!!Недей разправя "вицове"!!!!!Вижда се колко Българи напускат всяка година живеят в "чужбина"!!!!!Ако е така както го "описваш",защо им е на хората да живеят на друго място!!!!!Фактите говорят!!!!!Аз не съм привърженик на никои!!!!!!Разбирам кои как мисли и как действа!!!!!Плевнелиев няма смисъл да го коментирам .......Обиколи България и поговори с хората и ще разбереш какво имам на предвид...........

149

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, колко са жaлки повечето коментари, и фенчетата на шапкаря.Някви панелкаджии обиждат Плевнелиев а той човека е милионер. Докара немците и построиха бизнеспарка, който сега дърпа БВП-то напред, спомогна за тех-парка и т.н. Генералчето какво е постигнал??? Освен да назначи любовницата с няколкостотин лева отгоре, че това са му възмоностите. Искал самолети ама им сложи 2-пъти вето, а нещо да направи??? Българина нищо не заслужава, не си цени умните хора а все неподходщите възхвалява.

148

Анонимен

преди 4 години

Боже, какви празни, заучени приказки дрънка това човече. Дори в изказванията на Мария Габриел има повече смисъл и съдържание.

147

Я па ти..

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН 155 Не си ПРОСВЕТЕН , а дълбоко ЗАБЛУДЕН.

146

bash_majstora

преди 4 години

безгръбначното пак изпълзязащо изобщо му давате трибуна на това недоразумение ?

145

Ани

преди 4 години

Най-успешния президент. Росен вдигна летвата много високо и не е по силите на Радев да се доближи до авторитета на своя предшественик.Това направо го вбесява. От другата страна го чакали Гешев. Аз започвам да се опасявам за състоянието на Радев. Може да се очакват предсрочни избори.

144

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Кой беше ти?!?Едно от огромните "недоразумения" в Българската политика.Видяхме те колко си "подходящ" за "президент" ......

143

Kрасимира

преди 4 години

Tоя пък какво се бърка всеки път където не му е работата.Той отдавна не е президент!Да си гледа бебето и да не се бърка повече там където не можа нищо да направи.И без това доста пооплеска нещата

142

Iozeff

преди 4 години

До АнонименБраво на Г-н Радев! Добре му го набива на Винету! Мачкай герберската ***!