17

Да сме наясно:

преди 4 години

договорката беше между БСП и организацията "Сътрудници на Държавна сигурност", популярна сред българските шарани като СДС. Два клона на едно и също нещо - БКП.Това е положението...

16

Анонимен

преди 4 години

Всичко което е казал за съсипиятта е вярно,само дето е забравил да каже, че е направено от СДС и хората стоящи в тъмното зад тях. И хиперинфлацията е подготвена от тях, и съсипването на промишленост, и съсипването на селско стопанство.Иначе добре го е казал "тази бомба се взриви през 96-та година по времето на Жан Виденов". ,но казва ,че е заложена от хората на СДС.

15

AVICENA 4529

преди 4 години

Абе косво общо има Жан Виденов с междьнародните игри. Искат да ни яздят яздат ни. Мръсни гнусни ***. Защо не оставят България на мира, или да ни преброят и разделят на червени и сини.

14

Анонимен

преди 4 години

ви. Буквално подари НЕФТОХИМ на руснаците на цена 12ПЪТИ по-ниска от пазарната.Осъществи масовата приебавация. И СДС отиде на бунището на историята. Царят се отчете с врътката с външния дълг и няколко милиарда потънаха в Хотелчев. Продаде БТК за 100 милиона, а после го препродадоха за 1,200 милиарда.Малки демонстрационни проекти, заменки и тн. С мутренския режим на Бибитко се стигна до пладнешкия грабеж на БТК-4-5 милиарда изфирясаха в посока *** и Шиши.Сега разфасоват Черепа и ще захлебят

13

Активист на БКП

преди 4 години

4 февруари 1977 -настъпва фашизъм !

12

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, в момента *** говори за морал по ТВ :)))))))))))))Свалял доверието от правителството. Май наистина той ще е със забраната за влизани в САЩ.

11

Костов е за затвора

преди 4 години

През 1996-2001 активи за 100 милиарда наследени от комунизма Иван Костов подари на негови хора за 100 милионаКато прецака 3 поколения млади да нямат работа и емигрират и още толкова пенсионери да се мъчат с 200лв пенсии Г-н Гешев време е за възмездие

10

Анонимен

преди 4 години

Виденов беше млад и некомпетенте, което не го оневинява. Той беше сложен именно с тая цел-да го използват за мръсните си далавери. Грабежът през 1995-1997г- е винаги актуален и никой да не се лъже,че е забравен. Чака се Видовден и ще видите кой е забравен...Правителството на Иван Костов /и служ.. на Усмихнатия Крадец/ имаше за цел ДА ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ И ДА ПРОДЪЛЖИ С ПЛАДНЕШКИЯ ГРАБЕЖ.Иван Костов хариза Кремиковци за 1 /един /долар.Продаде националния авиопревозвач на международния мошеник ГАДЗее

9

до 4

преди 4 години

каква синя буржоазия?? Всички червени милионери станаха по времето на заврения зет Костов. В Гешев ми е надеждата да го видя зад решетките

8

Анонимен

преди 4 години

Смърт на грабителите на България публично, за да се научат наред и дисциплина. България да се отърве от тях. Нови закони за грабителите на държавата. Народа и децата ни, родителите ни страдат и плащат за ограбването. Без наказание държава не може да съществува. Жалко за красивата ни Родина.

7

4

преди 4 години

Сега някои от плъxoветe на "прехода" ще се самоизядат.

6

Зозо

преди 4 години

До Анонимен1Жан Виденов е един гллупак. Такива като Р.Гечев, Премянов и Р.Овч. го прекараха брутално от вътре в партията. Министър Чичибаба изнесе житото от държавния резерв и остави народа без хляб. Раздадоха кредити на фалиралите държавни заводи и фалираха 13 банки. Изгоряха спестяванията на хората. Е това са ***.добре, че повече никога няма да управлява БСП.Ако трябва пак ще ги свалим като 1997г. Този път ще висят по дърветата пред парламента.

5

Русия

преди 4 години

Помним как цngaниna Костов-Manгов как влезли с пуловерче,а излези с кустум. Как продади БГА БАЛКАН за 100х .И как ТОЙ като СЪВЕТНИК на КАТЕБЕТУ, и то фалира,но ТОЙ от де си е имал 2млн спистени , низнай мойм да придпулагами.СедерacTити моат саму да прудават за себе си.Големият икономист Хостофф.

4

Анонимен

преди 4 години

Костов искал да създаде "Синя буржоазия". Обаче Синята буржоазия нямала пари и затова и подари всичко за 1 лев.Чуждите компании не бяха пуснати, защото са западни капиталисти и само парите ги интересуват, а не синия цвят.

3

Анонимен

преди 4 години

СДС (Стани Да Седна), тази бокова патерица още ли я има? Да не би да са събрали хора за микробус или още са на файтон?

2

Анонимен

преди 4 години

Питайте Г-жа ЛЪЖА ХАХАХАААААААА

1

Анонимен

преди 4 години

Жан Виденов беше един наивник, който плаати 2 милиарда долара дълг за 2 години и остана без долари. Спекулантите сарафи усетиха и вдигнаха курса и обраха парите на народа.Оттогава вече дълговете не се изплащат, а се револвират.