37

СДС ЛУСТРАЦИЯ

преди 4 години

КОЙто е бил член на СДС да мине през изповедалнята на остров БЕЛЕНЕ

36

Стар Софиянец

преди 4 години

Проблемът на Жан Виденов е, че успя да намали с 3 мииарда долара външният дълг на България, а това не се хареса на САЩ, които държаха на каишка България и чрез този външен дълг. Дойде СДС на власт и външният дълг скочи с няколко милиарда долара. Е, то на кредит лесно се живее, но всички плащаме за този кредит. СДС го все и присвои, ние го плащаме. Точно както с ГЕРБ сега.

35

Анонимен

преди 4 години

СДС или БСП все сте крадливи комунисти. Винаги крадеца вика дръжте крадеца. Гнусни безсрамни изчадиа на ада.

34

до 35

преди 4 години

Не става има си закони , има 3 години давност за корупция, не мисли , че не са се застраховали.

33

Истината

преди 4 години

Истинате е, че когато Жан Виденов подаде оставка на 21.12,1996 като премиер и шеф на БСП, курсът на доларът беше 472 лева за долар. Остгавката му е гласувна от парламента на 28.12.1996 година, при курс на долара 485 лева за долар.Когато Мафиянски става премиер на 13.02.1997 година, курсът на долара е 2937 лева за долар, като курсътж на долараж скача само за две седмици 4 пъти, т.е.толккова висок курс на долара има само няколко дни. На 13.01.1997 курсът е 643 лева/долар. На 6.02.1997 е 1638 лева

32

АГЕНТ 007

преди 4 години

До стига беИ СЕГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ВКАРАТ ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ОТ 1991--1997 В ЗАТВОРА---КОСТОВ ---ИКОНОМИКА Ф ДИМИТРОВ---СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ДОГАН КУНЕВА И ДР И ТОВА ЩЕ СТАНЕ

31

Истината

преди 4 години

Банките бяха източени през 1991-1992 години от новопоявилите се демократи обединени в СДС. Кредитите също бяха взети от демократите от СДС, а после тези кредити се обезцениха, когато Жан Виденов съвсем правилно фалира официлано вече фалиралите преди него банки. Грабежът го извърши СДС. но почти всички обвиняват Виденов за това. Сега с воднатра криза в Перник се опитват да направят същото - воновен бил новоизбрания кмет от БСП, а не тези от ГЕРБ, които докараха водната криза в Перник.

30

Ф.С.В.

преди 4 години

СДС си мислят че хората имат къса памет)) Костов Божов и всякакви елементи обраха държавата и я продадоха на САЩ! Няма да ми стигне времето за да коментирам СДС какъв обир направи -Иване КАЖИ СИ !!!

29

до 30

преди 4 години

До Анонимен 30Че нали кой-не скача е червен ,е долара е зелен затова и скачаше. Глупаците скачаха и долара скачаше .

28

Анонимен

преди 4 години

Този господинчо може ли да обясни защо Петър Стоянов награди Сорос с орден "Стара планина"??? Колко спечели Сорос от хиперинфлацията ???

27

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ 1.1995Г/2.1997Г- ТОГАВА 1 ДЛ БЕШЕ 3000ЛВ, А МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ 2500%- ПРЕД БАНКИТЕ ВИСЯХА ДЕНОНОШНО ХОРА ДА СИ ПРИБЕРАТ СПЕСТЯВАНИЯТА, НА СУТРИНТА НАМИРАХМЕ БЕЛЕЖКА-'' БАНКАТА ИЗГОТВЯ ДОКУМЕНТИ, ДНЕС НЯМА ДА РАБОТИ'', А ПОСЛЕ- ФАЛИТ! ТАКА 15 БАНКИ- ГЕЧЕВ БЕШЕ ЗАМ ПРЕМИЕР, А ДНЕС КРИТИК НА ВСИЧКО- САМО КОМУНИСТИЧЕСКА ВЕНЕЦУЕЛА НИ ИЗПРЕВАРИ- 800 000 000% ИНФЛАЦИЯ- НЯМА ДРУГИ КРАДЦИ, КАТО ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ.

26

миткалото

преди 4 години

Голямата кражба и унищожаването на държавната и народната собственост се извърши от СДС начело със стратега Иван Костов и шайка врагове на България.Костов направи икономическа блокада на предприятията - залагат цех в банката,дават някакъв минимален аванс на работещите в предприятието - а с останалите пари се закупуват материали,произвежда се продукция ,продава се и парите директно отиват при Ив Костов.Така се продължава до като не остане нищо за залагане и предприятието се обявява в ликвидация

25

Божо Лукарски

преди 4 години

Живея си в Манхатън, пуша пури от по 100 долара парчето, пия кубински ром, имам новата ЕС класа, обикалям света по почивки. И за всичко това благодаря на СДС , иначе щях да си остана обикновен чиновник. Хей живот здравей, здравей....

24

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой от тогавашното СДС да обясни как така екип на CNN се настани на горният етаж на хотела срещу парламента няколко дни преди да бъде той атакуван ? Те тогава CNN предаваха на живо по цял свят палежа на парламента.

23

Спиридон

преди 4 години

Както се забелезва крадецът не е добър стопанин. Откраднаха и съсипаха! И нема икономика , и нема перспектива. Вече и ора нема. Аре нема кво да чешем езици, е къде е терминал 1/ там е по ефтино/ !

22

Анонимен

преди 4 години

До АниВ грешка си. СДС бе съставена от РУСОФОБСКОТО срило на БСП.Все още има хора които бяха свидетели и помнят. Тези глупости ги говорете след години когато няма да има живи свидетели.

21

Анонимен

преди 4 години

Да от 750 лева за един долар да вдигнеш за един месец до 3000 лева на долар, и да накараш всички българи да купят пред този месец долари, защото само след един месец цената е 1100 лева на долар , и тези които не си успял да ги накараш да купят долари просто имат 20 % загуба, си е истински шедьовър на валутна манипулация с която да вземеш парите на народа.Което автоматично им свали бдителността и позволи мащабната приватизация на държавата което всъщност са големите пари .

20

стига бе

преди 4 години

Бля, бля, бля ... и КАКВО направихте седесарите след това?Ако са потънали милиарди, защо не осъдихте поне един?След като сте се договорили, значи и вие сте престъпници!А след това Костов какво направи с приватизацията? Колко милиарди потънаха тогава?Само за БГА Балкан Костов трябваше да е доживот. А Булбанк и всичко останало?

19

Ани

преди 4 години

СДС беше съставена от русофилското крило на БСП. Те просто очакваха да се повтори времето след Сталин и Хрушчов и заеха позиции.Тъй като честните хора не можаха да създадат своя партия, те бяха погълнати от СДС.В резултат Москва успя да криминализира прехода като се оправдаваше с онези честни и немощни хора които се надяваха че подкрепяйки СДС ще успеят да повалят комунизма.

18

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоЛъжеш! Истинските виновни за преврата срещу демократично избрано лявото правителство с което днес България още щеше да е по-богата от лява Румъния е сдс и американското посолство, които са шпиони и резиденти и специалсти за организиране на Майдани. Съсипахте България алчни национални предатели. Петър Стоянов като стана президент не каза ще оправя България а ще я набутва в НАТО. Ето затова посолството направи преврат.