57

Тодар Правешки

преди 2 години

До анонименВеликият икономист Йордан Цонев беше от СДС, но после премина в редиците на ДПС. Същото важи и за Христо Бисеров!Другият велик икономист Пламен Орешарски от СДС премина в БСП. Един министър на икономиката от БСП се прехвърли в ДПС. Корнелия Нинова от член на СДС стана лидер на БСП....Коментирай другарю!

56

опетков

преди 2 години

До Стар Софиянец Не само си стар, но си и жалък лъжец. Жан Виденов бил намалил дълга. Няма по-тъпо, индоктринирани коп*еленце дори и в БСП от лицето (г*за) Жан Виденов и тогавашния му "гуру" Румен Гечев-двама винивници за поредната национална катастрофа и обедняване на народеца до просешка тояга. И двамата се измъкнаха безнаказано и се появиха пак - и двамата набедени "професори" по нищоможене. Виденов искаше да върне цоциализъма и да вземе пари от МВФ без да прави реформи.

55

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Любен Беров 1993-1994 години е съставено с подкрепата на БСП и ДПС, но БСП няма министри в него, ДПС има двама, а СДС 3 министри, двама от които и зам.премиери. Те ръководеха икономиката на България - търговия, транспорт и промишленост. С други думи грабежът на СДС продължи и при правителството на Любен Беров. После служебния кабинет на Ренета Инджова само 3 месеца и не успя да оправи батака, който наследи от СДС.

54

опетков

преди 2 години

До Анонимен 43,47,49 Престани да тролиш и да лъжеш най-безобразно. Парите на държавата бяха източени от партийната номенклатура, поставена да управлява фалиралите вече фабрики и заводи. Малоумникът Гечев подтикваше директорите да вземат кредити и агитираше тези кредити да не се връщат. Огромна вина има и БНБ с нейният директор, агент на ДС, Тодор Вълчев, който раздаваше кредити без покритие и беше подкарал печатницата. Същия този безочлив кре*тен Гечев и сега е икономическо острие на БСП в НС.

53

До Правешки

преди 2 години

Само ще попитам, министърчето дето е подписвало документите да тече вода от пресъхващ язовир, въпреки че е бил осведомен, че вода няма, да не би да е от редиците на СДС, но назначен с чужд мандат?

52

Анонимен

преди 2 години

Източването на предприятията започна през 1991-1992 година по времето на СДС-Филип Димитров. Демократите застанаха на вода и изхода на предприятията ръководени от СДС и ги източиха. Държавата била лош стопанин, ама един друг път - лош стопанин бяха некадърниците от СДС.

51

Анонимен

преди 2 години

СДС от край време са на принципът Крадецът вика: Дръжте крадеца!

50

Тодар Правешки

преди 2 години

ХахахаДругари, озаптете се малко бре!То бива лъжи и фантазии, но вие прекалявате. Още малко и ще започнете да твърдите, че режима на тока, водата, липсата на зърно и хляб и опашките за всичко са били през управлението на СДС!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!

49

Анонимен

преди 2 години

По думите на Луканов, когато България обяви мораториум по плащанията на външния дълг, външният дълг на България беше 8 млрд. долара, но тогава имахме 3,5 милиарда вземания по кредити дадени от България. След правителството на Филип Димитров, дългът нарасна с 2,5 милиарди долари. СДС си купуваше спокойствие като взимаше кредити от чужбина, които после трябваше да се плащат от следващите правителства. ГЕРБ засега прави почти същото.

48

Тодар Правешки

преди 2 години

До анонименДругарю комунист, би ли ми отговорил на следния въпрос :Каква беше вината на Димитър Талев, че го изпратихте в лагер?А на Лея Иванова?

47

Анонимен

преди 2 години

Помните ли Петър Стоянов, който като президент от СДС предложи да се замени кирелицата с латиница? Тоя се пробва да ни обезличи като нация, да подмени историята ни, да подари азбуката ни, само за да се харесат на господарите си. Мразя седесарите, те са национални предатели. Бойко започна да губи доверие в мига в който се съюзи с тях.

46

Анонимен

преди 2 години

От огромната инфлация тогава полза имаха хората с кредити, а това бяха организаторите на протестите срещу Жан Виденов. Най-много се облажиха тези демократи от СДС, които бяха взели валутни кредити, но и останалите демократи от СДС взели левови кредити също намазаха много. Имаше списък на кредитните милионери - все хора на СДС и ДПС.

45

Тодар Правешки

преди 2 години

До Стар СофиянецДругарю ЗКПЧ, първо провери колко милиарда външен дълг ни остави най-справедливия строй и коя година България успя да го погаси!Давам жокер :Използвай Гугъл, или руския му вариант ако искаш, резултатът ще бъде все един и същ!

44

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов искаше да въведе валутен борд в България, но за това трябваха 2 млрд. долара от МВФ. Фондът не ги даде на Виденов, а ги даде на Костов и затова валутния борд е от времето на Костов. Инфлацията през 1996-1997 години е защото трябваше да се плащат отсрочените от Филип Димитров лихви по външния дълг, а кредити не ни даваха. Дойде Мафиянски на власт и веднага му отпуснаха кредити. Банките бяха бомба със закъснител заложена от СДС през 1991-1992 години.

43

Пипий

преди 2 години

Крадецът вика дръжте крадеца - ха-ха.

42

до Стар Софианец

преди 2 години

Жан Виденов освен това привлече най много инвестиции, което накара народа да вярва че като продадат предприятията за по 1левме , ще има полза с подобни инвестиции навсякъде, но просто добрите инвестиции направиха нужната заблуда и успешната приватизация от която държавата дори няма доходи от продажбата на всичко нейно.Но събереш ли двата периода заедно .

41

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е ясно,кои бяха Режисьорите на всичко това?

40

Анонимен

преди 2 години

Големият грабеж на банките беше по времето на Филип Димитров през 1991-1992 години. После вече нямаше какво да се граби от тях и беше въпрос на време да фалират. СДС станаха милионери в зелено тогава.

39

Българин

преди 2 години

Алоу, петолъчниците. Я по добре коментирайте колко години трябваше да лежат Виденов, Гечев, Тодор Вълчев и вся остальная *** в затвора за разрухата която докараха на държавата, а не да си фантазирате империалистически заговори! Лъжете като руснаци!

38

Анонимен

преди 2 години

Тука няма БСП няма СДС двете управления са една и съща игра, която целеше приватизатия.Само за пред народа се правеха на различни.Което им позволи да си изиграят добре козовете.