77

Скептик

преди 4 години

Помня, помня, Финансовият министър на Виденов ходи до ФАЩ да иска заем от МВФ. Те го излъгаха. Е, после дадоха пари на кабинета на Сафаянски, след като БСП клекна за курс към НАТО. Ако питаш мен си беше чисто изнудване. Не че на гражданите ни беше леко. Ама и БСП си има вина. Има неща за които не се отстъпва. А при някой вярва ли, че Луканов е убит по поръчка на някакъв си Мирчо Спасов?

76

НКВД

преди 4 години

До Wafen SSКъде се беше загубил бе комрад? Бях се затъжил за тебе. Какви ли не мисли ми минаваха през главата... Другаря е получил инфаркт, слагат му байпас, на посещение в Русия е и повръща от борш и пелмени...Добре, че си жив и здрав. Дано да те наградят с някой руски медал, ти го заслужаваш!Малко петолъчници останахте, а ти лъжеш добре, личи че си завършил АОНСУ или поне РАБФАК!

75

Waffen SS

преди 4 години

До баба мара//""грабежът почна от 1 януари 1991 с правителството на ф Димитров тричленкитесъсипаха селското стопанство и нататък го знаем"""Ама проявиха такава инциатива и творчески устрем, че и 30 години след това не може да се възстанови и 25% от тогавашното селско стопанство

74

Waffen SS

преди 4 години

СДС толкова много се увлече в краденето,като измъкна и последният залък от устата на хората,но и това не им стигна,та реши и времето да открадне ,което е върховно постижение,даже съчиниха слогана "Времето е наше,наше".

73

Анонимен

преди 4 години

СДС беше най-pycoфилистичнaтa партия.Понятието pycoфилистия тръгна от СДС

72

баба мара

преди 4 години

грабежът почна от 1 януари 1991 с правителството на ф Димитров тричленкитесъсипаха селското стопанство и нататък го знаем

71

Waffen SS

преди 4 години

До избори// Ами такава и е длъжностната характеристика-генерал-губернатор, а туземното правителство просто изпълнява заповедите

70

тя

преди 4 години

От 96 та чак до 2006 , па и после ,та и до ден днешен !

69

Тодар Правешки

преди 4 години

ХахахаСлед 45 години управление на валенките е ред на управление на американците. Листът се обръща другари!

68

избори

преди 4 години

- на изборите в България херо мустафа ще бъде ли кандидат?- не, защото тя така или иначе си управлява там.

67

ТАКА Е

преди 4 години

Голямото предателство стана чрез СДСДнес да управлява херо мустафа

66

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 68Завод "Саня" в Плевен беше приватизиран от зетя на проф Нора Ананиева. Човека прибра 300 000 долара от касата на предприятието, разпродаде готовата продукция и машините, а след това продаде "Саня" на друг купувач за 2 милиона долара!

65

Анонимен

преди 4 години

Къде е сега Балканкар холдинг? Няма го, фалира заради Сотиров и сие.

64

Анонимен

преди 4 години

Иван СотировПрез 1987 г. завършва специалност Подемно-транспортни машини и системи в Технически университет - София и става инженер във фирма Пътища и съоръжения София. През 1997 г. става член на СД на Балканкар Холдинг ЕАД, а през 2000 г. е избран за председател на Надзорния съвет в дружеството. Член на СДС от 1990 година.Те такива хора ни пратиха на последно място в Европа.

63

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 62Къде изчезна валутният резерв на БНБ в размер на 2 Милиарда долара през 1990 година другарю?Шеф на БНБ тогава беше агентът на ДС Тодор Вълчев, а цялата власт в държавата принадлежеше на БКП, пардон, БСП!

62

Анонимен

преди 4 години

Всъщност демократите от СДС казваха тогава - ние ще ви направим бедни, за да ви даваме милостиня.

61

Анонимен

преди 4 години

СДС са проклятието на България. Те излъгаха надеждите на хората и направиха България държава на мафията. Все още сме такава държава заради СДС.

60

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 61А Румен Овчаров е автор на друга крилата фраза към репортерка "Вие не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни!"

59

Анонимен

преди 4 години

След 1989 година грабежът го извърши СДС. СДС поеха ръководството на всички предприятия и организации в държавата, но понеже си бяха некадърни и алчни, фалираха почти всичко. Най-простия пример - как СДС превзе читалищата в София и не само в София. СДС създадоха шпиц-команди, които да обикалят София и да събранията на читалищата да избират техните бандити за ръководство на читалищата. Видях го лично. С предприятията им беше по-лесно - направо уволняваха и назначаваха своите престъпници.

58

Анонимен

преди 4 години

Нейчо Неев от СДС е автор на крилатата фраза Ега ти държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер. Той е министър в правителствата на Филип Димитров и Любен Беров.