54

Totenkopf

преди 4 години

Клоун, клоун, ама черепа чак от ОАЕ избега и хич няма и намерение да се връща, да му връчат тая "призовка" към долния овчар, който ме нарече ***, селянин чесън ходи си паси гъските на село за друго нищо не ставаш червен номенклатурен лакей.

53

Анонимен

преди 4 години

За изнасилвания режат нещо. Арабите де.

52

хехе

преди 4 години

новините след година - лафкаджията е покойник след продължително боледуване от корона вирус съчетано с падане по стълбите а сокола литнал за последно върху деФствена ханъма и сърцето му се пукнало а боце е извън играта правителство ново коалиция чалгар и бесепари а черепух пие коктейли и чака да му падне бюлетината и делата

51

Анонимен

преди 4 години

Славуца офшорката кога? Че много драпа селянина за имунитет

50

Анонимен

преди 4 години

Защо бяга като честен. И то с почти цялата банда. А за музея като не е регистрирано значи е крадени. Или той е над закона. Браво Бойко, браво Гешев.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Щото арабите жените ги броят за хора ли?!Питам просто!

48

Анонимен

преди 4 години

Каскетът Гешеф се оказа един голям клоун. Забавлява раята проста и неграмотна с евтини номера.

47

Тоягов

преди 4 години

Споко друзя.Първо олигарсите,после политиците и от предишни парламенти.Вмирисаният чорап отчасти е изпран в пералнята на офшорките,но още смърди дори от екрана!

46

Анонимен

преди 4 години

Ако е верно че е насилвал жени е по добре да е в България. За него де. Че арабските наказания са меко казано сурови.

45

Божков

преди 4 години

всичко ама всичко - целата сметка ще плати народа ...окрадебото от Божков ще влезе в джоба на дебелака и Божков ще осъди държавата

44

Анонимен

преди 4 години

до 38 ***, установено е че е откраднал 500 милиона, но СЪДЪТ трябва да се произнесе за изземване имуществото. Папагал, като ти връчат писмо, че не си платил дадена такса и те приканват да си я погасиш или в противен случай ще заведат дело срещу теб и ще си искат парите след спечелване на делото + лихвите и плюс разноските по делото, това е същото. Разбра ли?

43

Анонимен

преди 4 години

Борисов изчака олигарсите докато започнаха да се чувстват недосегаеми, да демонстрират ексхибиционизма си и доведе Гешев да им разкаже играта.Интересното еу че Радев пръв почуства удара срещу корупцията и организираната престъпност, за което услуга ушите на народа. Сега е включил на "радиомэлчание" и не смее да се обажда, защото ще застане на страната на корупцията !

42

хехе

преди 4 години

глупави ли сте бе хора !? парите Божков няма да влязът в държавата. ще влязът в джоба на дебелака ...

41

Анонимен

преди 4 години

Задържан е с мярка за неотклонение "подписка" в града-държава Дубай, гражданинът на Обединени Арабски Емирства със златен паспорт (за инвестиране на $1.5 млн в ОАЕ). Когато стане ясно как се разграбва собствеността му, арабите ще откажат екстрадиция и всички ще си живеят щастливо.

40

Totenkopf

преди 4 години

500 000 000!!!!

39

Би Би

преди 4 години

Ок, половината пари за итребителите се намериха, остава другата половина - да се готви следващия. Както се казва; ''Елате вие, за да не дойдем ние''

38

Totenkopf

преди 4 години

Абе, то и делото "КТБ" си продължава и няма присъди, ама 4 милиарда червени *** ги НЯМА!!! Къв съд, какви присъди ви гонят при положение, че не е внесал данъци най малко 500 000 лв.

37

Анонимен

преди 4 години

За да изземаш имущество, трябва да има присъда от съда, а такава няма засега към Божков!Няма такава държава...пардон- държавна мафия която си прави каквото си иска незаконно!

36

бай Иван

преди 4 години

Опаа! А Вежди Рашидов бе титолован " Мултак",когато тангираше из Мултигруп.Васил Божков бил приятел с Илия Павлов.След убийството на последния,пръв става Божков? Веждито се тревожи за иманярските находки,копнати нелегално в България,отпътували пак нелегално от България и се върнали " легално" при черепа?Много въпроси,сложен пъзел!

35

Анонимен

преди 4 години

Що за ***. Първо приемат закон който оставя не вратички, а направо разрешават някои да плащат по-малки данъци и то за хазарт. А после го ограбват, законно и му вземат всичко, без значение какъв е произхода.Вместо да вземат подкупи са решили: дай да вземем всичко...