74

Анонимен

преди 4 години

Цирк за пред народа, те ако искаха нещо наистина да направят, щяха да му забранят да напуска държавата още преди месец

73

Ваня

преди 4 години

Не ме интересува Божков, всеки да си отговаря за действията, но това е брутално от страна на държавата...По тази логика утре всеки, който не си е плащал данъците могат да му нахлуят в дома и с паяк да изнесат каквото им е кеф...Божков имал възможност избягал, а другите...Къде е съда в случая да се произнесе?

72

Котьо

преди 4 години

Ей като през 44та година го ограбиха без съд човечеца. Кой квото хване влачи.

71

Анонимен

преди 4 години

Народът не се е радвал толкова, от 9 септември 1944 година насам.

70

Анонимен

преди 4 години

Kakvo ni interisuva tova schte ima li pensii po 500 lv minimalna 4engera,agenti 1200 vsimat dr hassrtni mutri imat skapi koli imoti slata milioni slugi schofiori ohrani sa tah pischete mutresite im peva4kite da raskasvat a 4akame da pischete kak sa sabogatjali sigurno ne s rabota i 4esten bisnes hvanahte bojkov a dr kak se satvorwte vs kasina i schte ima spokoustvie moje bi slobata al4nosta pogubva priatelstvo bisnes sem.30g obednjavane ubiistva,smasani deza starzi isnasilvania koi e vinoven

69

Анонимен

преди 4 години

Пладнешки обир. А бедняците се радват и радват. ЩЕ има сто лева надбавка за пенсионерите с парите на Божков. Най-вече Шиши , Доган и Банкянския еднокнижник ще пируват. Ще плячкосат всичко. Както КТБ. Всеки с по-дебела сметка това го чака.

68

Анонимен

преди 4 години

Гатанке, Илия Павлов си инценира убийството и си живее отдавна в Бразилия.На самите доверени хора- охранители на Павлов са им заповядали ковчегът му да бъде със затворен капак.А познай защо!

67

Sichtpunkt

преди 4 години

Един ли само е Май баха?Друг освен Божков не .... ли?

66

отг.Гатанката

преди 4 години

Илия го махнаха тея дето сега махат Божков

65

Гатанка

преди 4 години

Илия Павлов и Васил Божков са били първи приятели.Илия го гръмнаха с фловерка.Империята му рухна.Изплува империята на Васил.Кой гръмна Илия?

64

Анонимен

преди 4 години

Знае че го чака пандела за неплащане на данъци в особено големи размери. Те на кметицата дадоха 20 г. И тоя няма да е по малко. А подкупи, иманярство, изнасилвания. Направо няма да излезе. Затова избяга.

63

бай ганю

преди 4 години

злобен *** гледа шоу как на иззедника му се конфискува имането и лиги текат от устатадали обаче всички тези действия с конфискуването на имущество са законни преди да е доказано в съда че са незаконно придобити?объркващо е за нас простолюдието но важно да гледаме сеир до като пийваме ракийка и оплюваме някого на масамомчетата с паяка да внимават да не го одраскат че на следващия търг ще наддавам за този майбах ако не ръждяса до тогава

62

ШибиРиби

преди 4 години

Сеир за народа. Парите му каде са? Остайте тея трохи жипки мипки майбаха муебаха. Ще осъди държавата и после тея които сега гледат сеир ще му плащат обратно милиардите.

61

сега

преди 4 години

абе днес гледах роми търкат билетчета на спирката , е хубо де що го продават още това

60

мохамед

преди 4 години

лафкаджията ще има 'гарота' за вратовръзка и дано са му широки гащите а сокола ще отлети към аллах от пъпа на девица

59

Анонимен

преди 4 години

Абе колкото Цветан Василев осъди България, толкова и Божков ще я осъди. На Василев сърбите ще му вземат каквото е останало, а на Божков арабите. Не ги мислете повече.

58

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Сеир за народа,Боко са прави на...герой.Първо създадат проблема с...бездействието на власта години и след това вече се усетили...хванали виновника.Голям смях.Бокоффската ни държавица след време ще влезе в учебниците по...абсурдите на управлението.

57

Мунчо

преди 4 години

Прокуратурата прибра Майбаха и на Банев,а сега и на Божков.На айдуците МАЙката *** с голямо закъснение.

56

Мръсното Майче

преди 4 години

.....МВР прибра и Майбаха на Васил Божков...Нищо бе - сега ще изтърка някое и друго билетче и току виж му се паднал нов Майбах. Той човекът си е късметлия - само да не стане и като спечелените милиони и печелившият да се окаже фиктивен.А интересно защо "Прецедента" Радев мълчи? Той обисновенно е на всяко гърне похлупак. Интересна работа.

55

Анонимен

преди 4 години

По цял свят в някой частни колекции експонатите ме се декларират всички щото има и много редки да не изтича инфо към евентуални обирджии