134

Смешно е

преди 4 години

Човек, който е инвестирал над 600 милиона в изкуство, направено достъпно за всички в България, със сигурност може да си позволи и много по-скъпа кола от тази. Какво толкова любопитно има в една стандартна кола за заможен човек? Първо трябваше да го поканят доброволно да си плати данъците и тогава да си спестят целия този цирк. Това не са институции, на които един бизнесмен и бъдещ инвеститор би имал доверие.

133

Анонимен

преди 4 години

Не е нормално, че в България всички богати автоматично крадат, мутри са или корумпирани!!! Всяка страна има богати хора и така трябва да бъде. Все някой трябва да създава работни места и да прави инвестиции, няма как държавата да е най- големия данъкоплатец. Така Бойко подронва авторитета на всички институции, а новият проК*Рор е пълен *** и урони изцяло престижа на прокурорите. Не е нормално го. ПроК. Да се обяснява постоянно на журналистите за всяко нещо.

132

Недоволна

преди 4 години

Не е хубаво така да се подиграват така с богатите хора. Как да дойдат инвеститори в България като държавата може да реши на всеки да конфискува имуществото без изпълнителен лист и влязла в сила присъда? И как така 5 години всеки месец никой никой не е забелязал, че има проблем с най-големия данъкоплатец в България? Значи икономическа полиция може всяка седмица да взима данни за съмнителни преводи от банките, а да забележи проблеми при ВБ не може?! Не ми се вярва.

131

Бойко Българоубиец

преди 4 години

Не ми е жал за тоя, но когато разкажат играта на сикажията ще си отворя синьо Джони. Може и Господ лично да го направи ако няма подходящи хора .

130

Анонимен

преди 4 години

Ще ти кажем другарю НЕВИ ЩЕМ бсп няма да спечели каквито и да било избори колкото и да кви,,чи

129

Срам

преди 4 години

Пълен цирк. А нещо за ТЕЦовете да кажете и въздухът или пък за водата. А за пенсиите или заплатите.

128

Анонимен

преди 4 години

До До 115 - Май намекваш, че Божков е мутра.И какво, като е завършил математика. Невъзможно ли е да съществува високообразована мутра?

127

Анонимен

преди 4 години

Дори Бижков да Бъде заловен и осъден, ПАК може да осъди държавата. Дори да почине по време на разпит, семейството му, компаниите му, някакви случайни познати - пал могат да осъдят държавата. Защо в целият панаир ?!?

126

Да допълня...

преди 4 години

Те за Майбаха ме е яд. Пеша ли да ходи човека ?

125

Анонимен

преди 4 години

На какво основание? Като доказателство? Или щото много бърза, да не вземе да избяга. Има логика - като знам как им омекват краката на повечето, които са на служба , като видят супер скъпа кола ... направо бизлите отварят.

124

Я па я..!

преди 4 години

Журналистите излъгаха Рашидов че слагат преметите в чували и той естествено веднага скочи. А Гешев пипа здраво.Хване ли някой за гушата , няма мърдане.И така трябва да бъде.Президента е на същото мнение.Сега на ход е съда.Там е слабото място.

123

Анонимен

преди 4 години

Търкащите балъци да гледат внимателно къде отиват парите им.

122

До 123

преди 4 години

Това се нарича аритметика!

121

Анонимен

преди 4 години

Българската държава не може да го надвие.Трябва една друга, по-голяма да се намеси.Иначе дуки!

120

Анонимен

преди 4 години

Бъдете остроумни, но туй не ви прави равни с него

119

Анонимен

преди 4 години

"Божков има завършено више по математика в СУ"Значи ще може да сметне сам колко дни/минути/сек. са 15 години при бай Ставри?

118

Анонимен

преди 4 години

Не мафиот, а криминален.А това е едно признание за неговите възможности.

117

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен...ЗАЩО никой не казва . че според американският посланик / представ. прав. на САЩ /-В.Б. е мафиот 1 в БГ ??? Има забрана за САЩ ?????? ...Преди време бяха викнати в САЩ - Цацаров...Гешев и шефа на ДАНС.....предадени са матер. за ВБ.....ЦРУ го следи под лупа ..Мача е .В.Б ...с-у ЦРУ ...ВБ корумпира политици и партий ..пречи и със връзките си с РАША.

116

Анонимен

преди 4 години

Моля да ме извините, но човек трябва да е с много спецялна ментална нагласа за да остане да живее в България.

115

Анонимен

преди 4 години

Ако беше тук щеше да разбере в какво го обвиняват. И прякорът на вишката е много показателен.