9

147

преди 4 години

До АнонименЗабелязвам тенденция на лансиране на аутистично поведение - тоест не общувай с хора които не са от личния ти кръг от приятели, не изказвай мнение, само гледай и слушай. Е, ние на този борд (днес.бг) не сме от тях, како Сийке :)

8

На 70

преди 4 години

Нашата връзка я съсипаха връзки с други жени,лъжи,а сега на стари години започнах да намирам алкохол скрит в стаята в която спи.Като вляза ме гони под предлог че гледа телевизия.Като го хвана става агресивен,започва да измисля и да крещи,,Дай ми шишето",за да не го помириша.Не ми посяга,помага ,когато не е на работа,дори върши неща,които други мъже не правят.Има визше образование,а не млже да си изтегли пари от картата,за всичко разчита на мен,не поема никаква инициатива,обща култура нула.

7

до Минко

преди 4 години

Абе ти да не си някакъв мутант? Поне 5 години все си на 47. Още няколко годинки и това в гащите ти за нищо няма да става. Простата как ти е? Само авторката на статията - Михаела Лазарова е по-зле от тебе. Това да изравяш стари броеве на космопитан от торенти и да ги превеждаш. Че и да се подписваш с твоето име. Минко - ти си по-добре от тая.

6

:)))))

преди 4 години

До Минко 47 год ергенТи не извъртай по килифарски. Откога те питаме, кога най-после ще навършиш 48 г., но ти не казваш! Вече от няколко години се подвизаваш тук и все си на 47 г.

5

Житейски наблюдения

преди 4 години

Навикът редовно да се кръшка ще развали и най-добрата връзка.

4

Анонимен

преди 4 години

Минко 57 год йерген

3

Минко

преди 4 години

Не случайно си ерген, така си се подредил сам, може би проблеми в детството, може мaйка ти да е виновна, но не е оправдание голям си вече

2

Анонимен

преди 4 години

Когато не си наясно в какво точно се състои партньорството ви. Например той си е изчислил, че става дума за едно, пък ти си мислиш за нещо по-всеобхватно.

1

Анонимен

преди 4 години

Говорите с всички..Това лошо ли е?Ако искаме ще говорим ако искаме няма да говорим.Живеем в свободна държава а не в някакъв робовладелски строй.Обикновено тия дето се радват на голямо мълчание са некви престъпници които ги е страх от затвор или разни *** с по 2-3 думи в речникът.