564

Дидо

преди 4 години

Не сме 7 милиона! Отдавна.

563

също от Севрозапада

преди 4 години

До От Северозапада, до ликвидирането на ТКЗС в село имаше 12 обора с по 100 крави, 6 овчарника с по 400 овце, две свинеферми, 8 пилетарници. 80 човека работеха в механичен цех, а други 40 в цех за фасониране и сортиране на дървен материал от Коми. Сутрин на ЖП Гарата потегляха два влака, един за Лом, а другия за Брусарци. Отделно служебни и градски автобуси. Вечер когато се прибираха от работа, в ресторанта на гарата не можеше да намерш място. В момента гарата не се обслужва. Сега няма работа!?

562

дядо Лико

преди 4 години

Нека тези които не са живеели в селата на Северозападна България преди 10 ноември 1989 година да се информират от местните жители и тогава да коментират. Освен Телефонния Завод в Белоградчик, във всички по големи села имаше цехове за съпътващи производства. Работниците се извозваха до работата със служебни автобуси, градски транспорт и влакове, а вечер се прибираха в родните си села. Такова беше положението в цяла Северозападна България, която познавам. Хората имаха работа, а сега са в чужбина

561

.!.

преди 4 години

Значи искам да кажа, че не сме 7 милиона! Сега сме около 5-5.5 милиона! Не за друго ми миналата година 3-*** приятели напуснаха тая територия нарична България! Тази година сина на един колега напусна тази територия! Така, че не сме 7 милиона! Отдавна сма около 5 до 2050 я сотанем 2 я не! Като цялодори тия дето сега ни оправят и те няма да останат тука!

560

Анонимен

преди 4 години

Останаха малко от племето и както каза ония политик 90% за нищо не стават вече. Последния да загаси лампите.

559

Историк

преди 4 години

До АнонименМай си пропуснал да забележиш, че жената е живяло по времето на комунизма и за него говори.....

558

Анонимен

преди 4 години

Главната причини са комунизма която ограби селяните, феминизма който разби традиционното патриархално семейство и доведе до демографска катастрофа и днес либерастията която учи хората, че да си лигава примадона с 2 грама мозък е най-великото нещо на света.

557

Стоян

преди 4 години

До Драган ***, Не еимало ТКЗС та в Чехия и Унгария, те са били кооперативи на друга основа . И защо в Гърция, Сърбия, Турция , няма обезлюдяване , а го има в България. ? Защото там не е имало комунизъм и БКП !!

556

Стоян

преди 4 години

Ядосвам се, защо престъпленията на комунизма се замитат. Кой взема земята на хората насилствено и ги вкара в ТКЗС, Кой прокуди хората по панелните блокове из градовете. Кой фалира държавата и принуди цели поколения да емигрират извън България.

555

Georgiev

преди 4 години

мрън-мрън

554

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

553

художника

преди 4 години

До Калеко Алеко- Евала пич! "***" никога няма да разберат това, което им казваш. Много верен и истински коментар!

552

Мунчовци с Шлемофони

преди 4 години

Въвежда се мораториум върху Външния дълг, цели глави от ПланаРан-ът са прескочени, с цел да се обезценят всички държавни и частни активи и да се пристъпи към Криминалната приватизация на Костов, като преди това се фалират Българските банки и с откраднатите депозити на Народа да се закупят обезценените активи, които преди това са искали да закупят големи Западни инвеститори, а като резултат заплатите остават безобразно ниски, без перспективни. Влизат третокласни инвеститори и местни криминали!

551

Ликвидират БЪлгарите

преди 4 години

След 2006 година се въвежда перфектна система за ограбване на десетки милиарди годишно през партиино подставени фирми. нагло престъпни обекти вкл маскирани като къщи и хотели за гости с джипове и басейни/изграждани с ограбени милиарди от народа през бюджета няма друга такава нагло ограбвана страна като БЪлгария от подставени на власт престъпници.

550

НЕЗАКОНЕН ДДС

преди 4 години

След 1989 година срещу БЪлгария се провеждат нагли диверсионни кампании. Власта на 9.11.1989 е окупирана от доказани престъпници от бившата БКП> Създадени са доказано престъпни групировки маскирани като партии.С незаконен ДДС/ по време на гласуването няма кворум/ се ликвидира бързо експорта .ПО късно чрез партиини фирми се внясят конкурентни стоки без мито и без ДДС. Хиляди заводи фалират. Десетки хиляди заводи са подарени на подстаевни лица.Блокирана е раждаемоста .НЯМА ДЕЦА

549

Колко интересно

преди 4 години

Има държави от пустош и пустини, от камънаци и блата си правят градини, градят домове, отглеждат деца, трудят се, борят се с природата и живота. Тук, от изградени градини, благодатна природа, съградени дом и огнище го превръщаме в пущинак. Бягаме, гоним децата си, не ни е грижа за съграденото, предава ме се пред наглото, проста'шко управление и преди и сега. Алековият свинелик герой се тупа в тлъстия тумбак и хилейки се нагло крещи срещу ни ***, ***.

548

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Е как бе,по списъците на боко сме над 7 милиона.

547

Анонимен

преди 4 години

Ако Тиквин ,мислеше като общественик,щеше да построи хлебозавод в Банкя.Само по себе си се вижда,че бедниятпропит ***,жадно попива живота,само за себе си.Него обвинявам.Факти.

546

Анонимен

преди 4 години

до 2050-та ще останат около 5,2 милиона. МОЛЯ?!?!?Та ние сме сега 4 милиона от които 3 са в София, 500к Пловдив, 500к Варна.... и по големите градове.

545

Мундьовци с Шлемофон

преди 4 години

На Запад: БДЖТоварни превози издържа Пътнически превози, второто е безплатно и поддържа живота и в най-отдалечените населени места. ЖП линията Германия-Китай е високоскоростна, минава през Турция и отнема само 9 дни. Основните превози по суша на контейнери и стоки е по ЖП Транспорт, а останалото по мореплавателен път. Магистралите са платени и ТИР-овете си плашат за по-късите разстояния на превоз на по-леки стоки, остновното е речен транспорт. В България всички е наопаки - Асфалт паша решава