31

Александър Ваклин

преди 4 години

Пример за разбойническа и терористична държава е Османската империя. Нейна наследница е Турция.

30

Сезгин Християнина

преди 4 години

До Galipoly1915.....Скрий се бе ***.

29

Galipoly1915.....

преди 4 години

Gurci..ermeni yahudi....vsichki ste na duloto niTURKEY force..

28

До хахаха

преди 4 години

Даже се чува и ядрен молив до 2021 ще влезе на въоръжение. Космическите разрушители са оставени за 2022...общо 32 на брой с джамии в тях разбира се и по един ходжа ще излиза в космоса да цвили.

27

Galipoly1915.....

преди 4 години

EVREITE sa MISHENA NO.1 za Turkiye fighteri

26

Galipoly1915.....

преди 4 години

TURKEY Allways first..

25

Сезгин Християнина

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААМи да вземат и да се гръмнат тогава бе мюсюл.

24

Панайотис Гривас

преди 4 години

Иде края на вредното турско племе..ПУТИН И ГРЪЦКАТ АРМИЯ ЩЕ ПРАТЯТ РУСКИ РАКЕТИ И ГРЪЦКИ ДРОНОВЕ В АНКАРА И ЩЕ ОБЕСИМ ЕРДУХАН НА ПИЛОНА НА МАВЗОЛЕЯ НА КЕМАЛЧО .РАБОТАТА Е ЯСНА ЗА ВАС ТУЦТЕ--- ЗАМИНАВАТЕ ПРИ АЛЛАХ НА ОЧНА СТАВКА .

23

Ха-ха

преди 4 години

До Анонимен"Путин и кръвожадния Асад..."Верваш ли си?Значи законното сирийско правителство не трябва да прочисти зверилника Идлиб,където са събрани брадатите "демократи"-канибали?Ще го прочистят,та пушек се вдига,колкото и да *** отвъд океана,па и някои отсам!

22

Мда

преди 4 години

Колкото по-скарани са Турция,САЩ,Израел и арабите-толкова по-добре.Проблемът е само как да бъдат убедени евроджендърите да не приемат мигранти...

21

АЛЕКСАНДЪР МЕГАЛЛУС

преди 4 години

Цяла Турциа = Източна Гърция , е наша ГРЪЦКА ЗЕМЯ..ГЪРЦИЯ ИМА СВЕЩЕННИ ХИЛЯДОЛЕТНИ ПРАВА НАД ЗЕМИТЕ ДО ЕФРАТ И ДО ЕЗЕРОТО ВАН .АПЕЛИРАМ към ООН -- ЗА НЕЗАБАВНА ОБЩА ГРАНИЦА НА ГЪРЦИЯ СЪС ГОЛЯМА АРМЕНИЯ И ГОЛЯМ КУРДЕСТАН , НА РЕКА ЕФРАТ И ЕЗЕРО ВАН !НЯКОГА АЛЕКСАНДЪР Е СТИГНАЛ ДО ХИМАЛАИТЕ И ДО КАЗАХСТАН В ДНЕС ПРЕСУШЕНОТО АРАЛСКО МОРЕ !СЛАВА НА АЛЕКС , СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ АЛЕКСАНДРОС !

20

Пророка моамет

преди 4 години

В Сирия май хвърчат османски шалвари. Да не са на вълшебни килимчета. Ха ха ха ха ха ха ха.

19

Анонимен

преди 4 години

тоя що не попита неговите храненици от идлиб защо вчера бомбардираха джамията в алепо- и по какво се различават от тия дето взривиха най-голямата статуя на буда в афганистанамериканската стратегия - да се изпарят всички културни ценности на даден народи ердо я спазва

18

Анонимен

преди 4 години

20, журналистката на RT Вафа Шабруни щеше да разкаже най-подробно и обстойно да покаже, но беше тежко ранена от джихадистки снаряд. То шило в торба не седи. Ще се разбере това оръжие точно какво производство е и кой/кои е/са въоръжил/ли идлибските терористи. По-важно е друго. Вече часове, денонощия изтичат от инцидента с журналист-колега, а европейските ценности съвсем не пречат на журналистите, обслужващи колективния запад, дружно да мълчат все едно нищо не се е случило.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16И какво е това оръжие западно производство?Автомати калашников ли?

16

Анонимен

преди 4 години

До Боко форевър...Дано имаш друга професия, щото ще умреш от глад ако разчиташ на стиховете си.Хвани се рапър.

15

123

преди 4 години

До Анонимен--- E KOY GI KARAL TURKIYETO DA PRUYUTI 3 MIL BEJANTSI ZA DA IZNUDVATE EU ZA MANGIZI LI SEGA SI GI HRANETE KVO VI PRECHI.HAYDE CHIBAAAA

14

Анонимен

преди 4 години

Ситуацията в Идлиб не може да получи удобно за Турция скорошно разрешение.Сирийските войски неумолимо напредват и онзи ден превзеха град Маарат-ан-Нуман в провинция Идлиб. Там те откриха огромен склад с оръжие западно производство. Поканиха журналисти да снимат и да разкажат и докато журналистката на RT Вафа Шабруни готвеше репортаж, избухна снаряд и тя беше тежко ранена. Шойгу веднага изпрати военни лекари от Хмеймим на помощ на сирийски медици. Лечението на Вафа ще продължи в Москва.

13

Анонимен

преди 4 години

Турция е приютила 3-4-5 милиона сирийци вече 3 години.Според мен има пълното право да се меси в работите на Сирия.То е ясно, че на Асад му се иска да изгони неудобните му хора и да им вземе земята, ама не става.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ДА ПОБЪРЗА ДОКАТО НЕ ГИ Е НАТРЪШКАЛ НЯКОИ ВИРУС