67

Спиридон

преди 4 години

Злият Били е виновен!!! Той винаги е виновен, дори когато прави милиони дарения за благородни каузи 😄

66

грешите

преди 4 години

До Анонимен362 починали и 522 излекувани, това е около 40% смъртност. Не можеш да изчисляваш смъртността от броя заразени ако те не са излекувани и може да починат. Реално колко е била смъртността ще знаем чак като отмине епидемията и няма нито новозаразени, нито починали.

65

до 66

преди 4 години

Ако се сложат и хората, за които още не се знае чеса родени, колко ще получиш, умнико.

64

Анонимен

преди 4 години

"Как мислите - дали се страхувам от Комунистическата партия?", коментира Чиуши.Пък май е добре да се страхуваш. За миналата година са екзекутирали малко повече от 15 000 човека. Гледай да не влезеш в статистиката...

63

Xxx

преди 4 години

Най-обичам бакшиши да ръсят мозък.Кат падне Китай икономически и настане световна криза по-зле от 2008, ше ми ядете ккура в БГ.Мислете извън рамката.

62

Анонимен

преди 4 години

Даже сега го сметнах, 260 починали от 11000 ранени е около 3% смъртност. Ако се сложат и хората, за които не се знае, че са починали, вероятно ще се качи до 5%.

61

Анонимен

преди 4 години

Смъртността от вируса е под 10% така че "смъртоносен" е силно казано. Що народ умира всяка година от обикновен грип не е истина. Така че спрете с тая истерия. Достатъчно е да се взимат мерки като за обикновен грип - ръкавици, маски (или разстояние м/у хората), и миене на ръце. И да не си пипаме лицето на публични места, което не е толкова лоша идея.

60

Анонимен

преди 4 години

Ей така разни коментираха от Сирия -"те идват", "това е последният ни час" .. оказа се поредната пропагандаа на фащ

59

Анонимен

преди 4 години

Ебола,спин,рак,диабет...не се лекуват.В САЩ всяка година се разболяват с хиляди от грип..Умират от усложнения стотици.И нищо. Сега всичко е ПОЛИТИКА.Под прикритие тихо се създава нов Световен ред..Котките играят с нас,мишките.Така че - пийте си ракийката и горе главата.

58

вирус

преди 4 години

Червената чума в източна Европа все още вирее по опасна от коронавирус.

57

Чийф командър

преди 4 години

Вижте в Ютуб клипчето с Боб Дилън. Интервюиращ: " Няма ли вече да спрете,да се откажете?! Боб: Ами...не мога...все още има да върша работа...която ми е възложена...аз сключих ....договор " . И:...За какво ? Б:...." За да бъда това,което съм днес..." И: ...С кого сключите този договор.....? Б:..Е,ами...хм...нали разбирате ...с "върховният главнокомандващ"...." Ето това скъпи съфорумци се е случило и с Бил Гейтс . И той има още работа с......върховният главнокомандващ!!!!

56

КонСпиратор теоретик

преди 4 години

Черната чума в Европа през средните векове е убила 70% от населението. Това е довело до отпадане на крепостничеството, ренесанса и индустриалната революция - все хубави неща. Лошо няма.

55

Един от селото

преди 4 години

Вместо война -вирус.Няма да се хабят патроните.По рано в Африка -спин,сега в Китай-коронавирус.Или вместо санкций.

54

КонСпиратор теоретик

преди 4 години

Китайците не успяха да редуцират населението със забраната за второ дете, която будеше недовошство в гражданите, пък и не изглеждаше добре в международен план. С вирус е погбързо и ефективно, пък и убива предимно пенсионери и хронично болни, без да засяга толкова работоспособното население. Супер, а? С един куршум няколко заека. По-малко пенсии за плащане, пък и сплотяване и стабилизиране на нацията.

53

Ъъъ

преди 4 години

Каква е връзката между Фондацията на Бил Гейтс, Световната банка и китайската компартия? От бръщоленевията на тоя *** (вчера го гледах по ТВ) не резбрах - кой е създал и разпространил вирусът - компартията или Бил Гейтс?

52

АнонимеН

преди 4 години

80% РЕДУКЦИЯ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ПРАВИЛНОТО НО И 50% Е ПРИЕМЛИВО ЗА 2020-ТА ГОДИНА САМО !!!ПЪК ЗА 2021-ВА ВСЕ НЕЩО НОВО ЩЕ ИЗСКОЧИ!!!

51

КонСпиратор теоретик

преди 4 години

При 1-2 млрд население хората ще живеят по-нашироко, пък и Грета ще е доволна - по-малко ще цапат.

50

Иван

преди 4 години

До 52Не бе, пич. Компания ли си търсиш

49

Конспиратор теоретик

преди 4 години

65 млн са само около 0,1% от земната популация. При 30% Земята ще е едно по-добро място за живеене. Трябва да мислим по-мащабно.

48

До 45

преди 4 години

Отначало е бил само симулация преди да го пуснат в Китай. Вирусът е пуснат от ЦРУ с 100% сигурност. САЩ отрепките не могат да преглътнат факта, че Китай е икономика номер едно в света и се отказва от много американски продукти. Ответния удар на Китай ще бъде унищожителен