50

Диабло

преди 4 години

Никой не очаква нещо да е като хората, там където нищо не е като хората .!.

49

Е ми да

преди 4 години

Баба му е ходила на тръстиката с частен вертолет

48

Истината

преди 4 години

Баба му само с хеликоптер се е придвижлава !??

47

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам поне да не се е вслушал в предупрежденията, но са му скръцнали със зъби да лети------ Никий не му е скърцал, нито има прави да му скърца със зъби, а и той има право да лети как си иска. На борда той е цар и Бог. Освен това се разби 3 секунди след предупреждението. Грешката вероятно наистина си е на пилота, и най-добрите грешат. Между другото, пилотът е имал разрешение да лети по прибори.

46

Анонимен

преди 4 години

Спазването на правилата сред някои групи от населението е трудна работа, колкото и да се опитваме да сме политкоректни.

45

Пръч

преди 4 години

Що за простотия е да имаш лиценз за летене само в ясни условия...У нас са умни тикви но и в САЩ не си поплюват...

44

Анонимен

преди 4 години

Айде пак пилотът виновен. А като няма черни кутии пък съвсем ще го отнесе. Не вярвам поне да не се е вслушал в предупрежденията, но са му скръцнали със зъби да лети, понеже бързат за тренировка и ето го резултата. Който плаща - той поръчва музиката както се вика.

43

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Жалко за спортиста и приятелите му.Пилотът е виновен за трагедията с неговата самонадеяност.Не е бил...професионалист като е тръгнал на...юнашко доверие към гибелта,с хеликоптер,необурудван със система за полет без видимост.Освен това,не е спазил и забраната за полети в момента,при наличие на ниската гъста облачност.Предоверил се е...известния спортист и това му е коствало живота неговия и на още седем невинни човека.

42

Анонимен

преди 4 години

Къде са му феновете днес, не ги чувам.Да не са хванали хеликоптера за погребението?

41

мишо бирочето

преди 4 години

айде стига с тая пекча бе. ако не е той ше е бат хари и неговата пекча със синкавата кръв. СТИГА. *** е за бесилка. хунтата му също. опозициите и те. до кога ще спим и ще ни приспивате.

40

Анонимен

преди 4 години

На големите спортни разбирачи им увисна coпoля.Не чувам лай...

39

Анонимен

преди 4 години

Този въртолет да не от първата световна война.Нямат ли удеди на таблата.

38

Анонимен

преди 4 години

Те и там и тука зелените са с еднакъв манталитет и интелект.Има 2 лв, обаче иска всички да знаят че си е купил дъвки за два лв, не за 10 ст.Индийска работа..,

37

2

преди 4 години

Тази журнаглиска -Христова здраво го е захапала Коби и ще го дъвче сигурно докато излезе в пенсия///

36

Анонимен

преди 4 години

Има зелен, има проблем.Защо гетата са пълни със зелени, а не с бели?Навсякъде зелените носят само проблеми, мизерия и гета.

35

Discovery

преди 4 години

Лошо Гошо... силно се съмнявам пилотът да не е предупредил, че не е ок да се лети в това време, но като имаш пари и то много пари си мислиш, че те правят по знаещ и можещ от другите... и като нищо може да е пренебрегнал предупрежденията на пилота и да му е казал да тръгват въпреки времето...

34

Анонимен

преди 4 години

Тъмни хора, тъмни страсти.Кога ще станат хора тъмните и ще спазват законите, кога?

33

Анонимен

преди 4 години

Тъй било, инак било, нам как било, а се оказа че просто е нарушил правилата за безопасност и се е мислел за безсмъртен.Хубава работа, ама...

32

Анонимен

преди 4 години

Един тъмен американец ми каза не харесвам тъмните , има 1000 долара , взема си маратонки за 1000 всички да видят че има пари. Друг тъмничък ми каза обичам да карам бързо, плащам някоя друга глоба и пак си карам бързо. Когато събереш желанието да се покажеш колко си богат с нежеланието да спазваш правилата понякога стават бели. Това , че умееш да хвърляш топка в кош , не означава , че заслужаваш да налагаш правилата си на другите и че мнението ти е миродавно.

31

Анонимен

преди 4 години

Провесили са нос феноветеНе им чувам гласа.А какъв вой беше първия ден, що вайкания и чудо...Тц, тц, тц... гледам и не вярвам на ушите си.Къде сте сега отворковци?Кой океан ще кръстите на него?