33

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите и се успокоявам че има бая по-зле от мене.

32

мен

преди 4 години

Само на мен ли така ми се струва, ама никоя от дъщерите му не прилича на него? Да почива в мир човека.

31

сс

преди 4 години

преди има няма стотина години, съгражданите му сами ги избиваха по плантациите такива... и на никого не му пукаше сега се загрижили много, лицемери. Пък тази кво се оплаква като вдовица за ***? ще намери друга ланга да ***, де черна де бяла или кафява...

30

ист-11

преди 4 години

ОК, ама не разбирам тая новина какво отношение има към живота в БГ? Уляхте се вече. Кралицата е още жива.

29

Анонимен

преди 4 години

Умрял някой си Кобе Бабоне.Нас това какво ни интересува?Умрял, умрял.

28

Анонимен

преди 4 години

Някак в повече ми идват хвалебствията и състраданията. Съжалявам.За всяко нормално семейство това е трагедия. Вие познавате ли човек, който се радва на смъртта на детето си или на някой много близък човек?Животът продължава. Жената вероятно ще си намери друг, ще го обича не по-малко, но КАК ЩЕ ЗАБРАВИ ДЕТЕТО СИ.

27

Гибелта...

преди 4 години

..на един голям спортист, дъщеря му и останалите в злополучния хеликоптер е наистина ужасно събитие / нека загиналите почиват в мир!/, но олелията, която се носи по света вече пети ден, води нещата към една неминуема досада - вече няколкостотин спортисти, хора от шоубизнеса, политици и пр. споделиха, че са били първи приятели със звездата, сега започва жалейката на съпругата, предполагам, скоро ще интервюират и кучето му...Жалко, че всичко се обръща на водевил..

26

Анонимен

преди 4 години

Ау представям си , в България всички са с етикетче с цена. Това жена ти да те оцени на едни 300 000 примерно. И ако ги вземе, те загробва без проблем. Две три сълзици за роднините и толкова. Гаден меркантилизиран народ.

25

Анонимен

преди 4 години

Ужасни хора сте. Жената е загубила детето си, мъжа си, мечтите си за бъдещето. Пари има , ама досега парите не са върнали никой от ония свят...

24

Анонимен

преди 4 години

До ! 23И тоз мухъл пак само пари са му в устата. Пари сигурно има за разлика от *** като тебе, които никога няма да имат, защото не стават за *** за зеле. Слава, успехи и стабилно семейство също има, за разлика от *** живееща на милостиня, на която само пари са й в устата като на тебе. Такива като тебе ми се струва, че с радост биха убили майка си и баща си за някоя заплата в повече. ***, социопат и *** си ти. Скрий не някъде, *** !

23

Анонимен

преди 4 години

горката с 1 милярд долара чака я несъмнено тежък и изпълнен с страдания живот , не е като да е българка работеща на смени за 800лвГалошев, ти явно не си изпитал и може би никога няма да изпиташ силата на истинската любов. Любов която не може никакви пари и нищо да замени. Едва ли Ванеса ще остане без мъж, но любовта която и е дал Коби с нищо не може да се замени.

22

!

преди 4 години

Е ко ся, пари ли няма тя?

21

Анонимен

преди 4 години

Преобладават коментарите в тоя сайт, че видиш ли по-добре за нея, че съпругът й е загинал, защото сега ще си има повече пари да си харчи, понеже явно до сега не са й стигали. Почвам да се чудя дали само в днес.бг или в цяла България социопатията е станала единствената форма на духа, единствената форма на морал и единствената форма на отношение към хората. Преобладават психопати, социопати и други незаслужаващи право на мнение ***. Бих ви пожелал лоши неща, но не съм на вашето ниво.

20

Анонимен

преди 4 години

Ае вие в коментарите има ли статия, където да не си "изкажете ващо положение"? Хората говорят за трагедия с хеликоптер на един успял и прочут спортист. Тая трагедия показва, че колкото и да са ти пълни банковите сметки и джобовете, нещастията и смъртта не ги интересува. Показва че никой не е неприкосновен.Обаче на вас първата ви работа е да си "изкажете вие колко сте зле", респективно никой не трябва да се интересува и да съжалява за този Велик спортист.Ненормално стадо се навъди!

19

Анонимен

преди 4 години

горката с 1 милярд долара чака я несъмнено тежък и изпълнен с страдания живот , не е като да е българка работеща на смени за 800лв

18

Анонимен

преди 4 години

Някой от вас замисля ли се, че го е обичала?

17

D

преди 4 години

За всеки човек, който преминава през такава трагедия е ужасно трудно и мъчително. Но има хора, които няма да могат да си гледат децата в такава ситуация. Така че, техният случай със сигурност не е най-лошият. По пътищата на България колко хора си заминаха и оставиха сираци или пък деца напуснаха този свят. За тях никой не говори и не се жалва.

16

Анонимен

преди 4 години

КАКВО ЩЕ ПРАВИ. ДА ПИТА ЖЕНИТЕ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ , ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ДРУГИ

15

Анонимен

преди 4 години

Доста милиардера й е оставил ***.Няма да й се налага да проди до края на живота си

14

az

преди 4 години

До АнонименГрешиш. хората сме лоши по природата, с вродени наклонности към зло. Не ти идва ествено да мил с другите и да правиш благодеяния.