8

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия драми бе. Който иска ще си учи всякакви езици, където си иска.

7

К6

преди 4 години

Сега е златният момент на обединена Европа, младите хора които създват бъдещето обичат философията на Джон Ленон и мразят всякакви флагове и националности. Доказано във времето, науката най добре се развива в интернационален екип, а не под флага на нечия държава )))

6

пияница мистик

преди 4 години

До 11Цитат: "В САЩ е по- ЗЛЕ отколкото в БЪлгария..."Ехееееее....Браво на момчето! Умно момче! Ще стане от момчето сервитьор!

5

G

преди 4 години

Този Еразъм и без това си е само секс туризъм.

4

Анонимен

преди 4 години

така Джулия попада в Галуей, Ирландия.-----------О, в Galway (Голуей) Ирландия е супер!!!Много красиво студентско градче, с много добро и приятно местно население!В добавка Атлантическия океан!

3

До 6

преди 4 години

Нормално е да са диваци. След комунизма нищо не расте. Какво са използвали комунистите преди свещите? Тока.На червения площад има Макдоналдс :).

2

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тази Англия моля...Дано се случи и да излязат без сделка,...Те са това само и единствено на Европа...Но простака винаги забравя кой му е помогнал ,така и те забравиха ,че цялата им индустрия е пряко свързана с ЕС...А те са просто един скален остров,пълен с ***

1

Анонимен

преди 4 години

Оргазъм във Великобритания, твърде рисковано е ... мухаааааа