17

Анонимен

преди 4 години

И това се случва 2020г в ЕС, скоро и във вашия градове, гарантирано от гроб

16

Анонимен

преди 4 години

В Китай две болници с по 1000 легла вдигат за 10 дни, а при нас не може да се разбере водата къде изчезна през измервателните уреди и как да се напълни отново язовира. Да не говорим че ще правят водопровод 14 км, който се прави за години/документи, процедури и бързи строители/ в БГ, а сега ще бъде изграден за дни...

15

Анонимен

преди 4 години

Само лъжат хората не ми се мисли когато съвсем им спре водата ако тоя водопровод беше решение досега защо неса го направили 3 месеца минаха мислят си ,че всички сме умни колкото калинките им ама вече никои не им вярва тотално се издъниха всичко садипаха за 10г. Всичко

14

Съжалявам перничани

преди 4 години

Само хора живяли в безводие могат да ги разберат.Живяла съм в Елхово от 1974до 1980Липса на вода всеки ден,пълнехме туби от Тунджа или Дежурихме нощем в мазите на блока,ако потече за да налеем.Тогава нямаше бутилирана минерална вода.Къпане от кофа,миене с канче.Сега се чудя как съм издържала.Дано сега не е така.

13

На пазар

преди 4 години

Изходът от водната криза е изграждането на водопровод от Мало Бучино до Перник е ЛЪЖА.Този водопровод временно закърпва положението. Той е помощен а не основен, но явно областния управител не го е разбрал.Решението е валеж и не зависи от властта.

12

АнонимеН

преди 4 години

ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВОДОПРОВОД ЩЕ ОТНЕМЕ МИНИМУМ НАД 1 ГОДИНА!!! ПЛЮС ОЩЕ СУМАТИ ВРЕМЕ ТАЯ ВОДА ДА СТИГНЕ ОТ ГОЛЯМО БУЧИНО ДО ПЕРНИК ПЪЛЕН ФАРС КОЙТО НЯМА ДА СТАНЕ!УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ ДОИЗКАРАТ МАНДАТА И ДА СТОВАРЯТ ПРОБЛЕМА НА СЛЕДВАЩИТЕ

11

Обективен

преди 4 години

"То Бог е създал света за 7 дни. Те един водопровод не могат да построят."==============================Само, че Пожарникаря не е "Бог", а само в очите на пр0стите му избиратели!

10

Анти-мафиот

преди 4 години

Така ще е, докато ТИКВАТА не влезе в затвора!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9То Бог е създал света за 7 дни. Те един водопровод не могат да построят.

8

Анонимен

преди 4 години

"Изходът от кризата е изграждането на водопровод"И за седем дни смятат да го построят?

7

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова го умуват цял месец.Виновните да им дадат по една кирка и лопата и да почват да копаят за тръбата.

6

Анонимен

преди 4 години

Не пестим труд, енергия и ресурси, за да излезем от бедственото положение.Хем не пестим, хем не решаваме проблема. Типично гербаджийски. После пак сме с проблем, ама парите ги нЕма... хахаха. А мислехме че няма по-зле от куманазите.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ето тая празна чешма е новият герб, който трябва да се сложи на националния флаг на България.

4

В Ухан

преди 4 години

за 10 дни ще направят отделна болница за болните от вируса, а водопровода до Перник ще го направят като завали и почнат наводненията. Нищо чудно даже да го отнесе някое наводнение, както морето отнесе тръбата на Созопол. Това е БГ. Тук нещата винаги СЛЕДВАТ събитията и се реагира на ПОЖАР. Пожарникарска държава.

3

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости изграждането на водопровода е за закърпване на положението, изхода ще бъде когато Господ си спомни, че е българин и напълни язовирите.

2

Ха,

преди 4 години

колко още има да го удължават.

1

ДОКАТО ТИКВАТА

преди 4 години

е на власт така ще е