55

Бойко Ефенди

преди 4 години

Но Тикви дал господ !

54

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен Имаше ама тиквата ги изгони да не му се мотаят и да може спокойно и *** да докарва от целият свет ...

53

Анонимен

преди 4 години

Да..............Ахмед Доган - ефенди нали е най-големия хидроинженер в България???

52

Трол

преди 4 години

Да хванат Ахмет Доган като консултант, той нали е хидроинжинер.

51

Анонимен

преди 4 години

В страната на тиквата е така хидроинженери нямаме, но имаме тикви всякакви.

50

Анонимен

преди 4 години

До 62, "чичовите" са на длъжности де не се изисква кой знае какво образование и знания. Хидроинженерството е бутикова специалност, която иска си доста учене. Оператора на язовира не седи там постоянно, но се грижи за документацията, състоянието на язовира и е контролиран от дамтн (където са в същност "чичовите" назначени).

49

Анонимен

преди 4 години

Масовата заплата в България е под 800 лева. Половината хора са със заплати под 750 лева. Значи хидроинженерите получават много пари с техните 1000 лева заплата. Трябва да бъдат обложени с данъци, за да има пари за останалите.

48

Анонимен

преди 4 години

Поправка - 1000 лева брутна и 776 лева нетна заплата.

47

Анонимен

преди 4 години

Повечето хидроинженери отговаряли за ВиК мрежата. Ами то без язовири и ВиК мрежата няма да работи. С 1900 лева брутна заплата, което е 776 лева нетна заплата искат с трици мaймyни да ловят.

46

до 60

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с тебе. Но има един проблем с "чичовото", дето е абсолютно неграмотно тъпо копп***ле и го пускат на някаква службица и там са проблемите.

45

Анонимен

преди 4 години

Еду хидроунженер за 1000 лева да отговаря за над 70 язовира? Защо го правят? По-добре да са безработни.

44

Анонимен

преди 4 години

1. Тез де си" драпат макарите", носят отговорност тоз язовир да не отнесе де що има след него. 2. Що си мислиш, че всичките си работят по специалността? 3. Комунизма де се плащаше повече на простите работници -умре са се плаща за знания и умения (или поне в белите, проспериращи страни)

43

Анонимен

преди 4 години

Е викнете Доган за хидроинжинер, той ще оправи положението.

42

От дупясе

преди 4 години

Хидроинжинери йок, фесове бол .!.

41

Пари нема, действайт

преди 4 години

1000 лв заплата за хидроинженер? Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.Път, поръчка, магистралаКатастрофа, вой, раздяла.Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал

40

Анонимен

преди 4 години

"Хидроинженерите у нас са около 2500 души" и после "за над 6840 язовира. 182 от съоръжения". Това както ида го смятам излиза, че има 2.7 човека на язовир да си драпат макарите. Сложи го по един на 12 часа смяна и готово. Спрете да ни будалкате, бе! Лъжете нещо май? То така извънземни са отмъкнали водата, нали?

39

Анонимен

преди 4 години

Онези хидро инжинери които след построяването на язовирна стена се заклеваха,че ако стената се спука някога,ще се гръмне на момента вече ги няма.Новото поколение такива са все ,,бизнесмени'' от рода на баш-хидроинженера дето стана за смях,но той поне излезе успешен политик.За разлика от всички останали.

38

Анонимен

преди 4 години

6840 язовира у нас???, а тогава в Китай колко са?

37

Анонимен

преди 4 години

За какво са ни язовири и хидроинженери, нали имаме банани и тоалетна хартия?! Искахме демокрация, за да имаме банани и тоалетна хартия, а не язовири и хидроинженери - тях не ги искаме и затова заплатите им са по 1000 лева, за да изгоним от България и тези, които все още имаме.

36

Анонимен

преди 4 години

как ..Ахмет Доган нали получи милиони като такъв велик хидроинженер .но без такова образование.все едно аз да направя кардиооперация на някой