75

Az

преди 4 години

Познавам един, щяха да го гърмят на едно партийно събрание. Ама той си купи държава и вече не работи на частно.

74

Анонимен

преди 4 години

До: 96Бе то било много лесно бе?Интересно как се съчетават едновременно хидроинженерството със програмирането?В смисъл искам да кажа, и едното и другото не е като да се научиш да играеш на "Не се сърди човече".Изисква се доста сериозна подготовка искам да кажа.Не смятам, че и едното и другото са цвете.За 4000-5000 лева те изстискват като лимонче.Затова всички предпочитат Терминал-1 и Терминал-2 на летище София.Не че в чужбина няма пак да те изстискат, но за доста повече парички :-)

73

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо. Нали "бизнесът" в България има нужда от: готвачи, барманки, сервитьори, перачки, гладачки...Нямаме нужда от хидроинженери, имаме нужда от камили!

72

Анонимен

преди 4 години

Нали има един, ... или скъпо взима :) Хаха

71

ами Доган?

преди 4 години

Търсят се хидроинженери? Поканихте ли Доган? Защо го забравихте? Самоук хидроинженер , без диплома, само с философските си "знания"- БГ съдът каза, че е нормално да получи 1 милион лева -само за косултация. Такъв специалист, а го пренебрегвате!

70

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЦитат: "с успех 5,20 и никога не съм взел стипендия"Ами разбира се, че няма да вземеш стипендия. Тъмно зелен ли си? Не. Падаш ли си по мъже? Не. Каква стипендия искаш въобще? За стипендия трябва да си в уязвима група.

69

Анонимен

преди 4 години

Значи има 2500 хидроинженери. Трябват им още 500. Общо 3000. Да турим една заплата от 3000 лева на месец за да няма недостиг на желаещи. Това прави 108 милиона лева на година. Ние купихме едни безсмислени самолети които нямат никакъв шанс да оцелеят повече от 10 минути срещу турските ВВС за 2,1 милиарда без лихвите - ето ти осигурено финансиране за хидроинженери за 20 години напред.

68

анонимен

преди 4 години

Е, каква липса, като си имаме велик хидроинженер Доган?!

67

Драган

преди 4 години

Сега ще научат по трудния начин че чистата околна среда не е безплатна. Ще лъснат години и десетилетия безхаберие и пасивност от страна на нашата премъдра държава.

66

Помня

преди 4 години

До ЕРИК 69 При соца инженерите се учиха да работят на струг.

65

Ти да видиш..

преди 4 години

Намериха причината за празните язовири. Липса на хидроинженери.Така е като не сложихте Доган за министър.

64

Анонимен

преди 4 години

Е ама па за сметка на това недостиг на юристи и мениджъри няма. А заплатата от 1000 лева не е изненада. Какъв е смисълът да се плащат пари за нещо толкова безсмислено като вода? Много по-добре е парите да се плащат за специалисти по *** стъдис и за интеграция на уязвими групи и за утвърждаването на третия до осмия пол. Който няма вода да пие смузита.

63

Топал Хасан

преди 4 години

Ама какво говорите !!!!! Нека се допитат до башхидроинженероглу! Цял "Цанков камък" построи и няма проблеми с водата в него.

62

Стойчев

преди 4 години

Като пътувате по автомагистрала Тракия от двете страни има нон-стоп ***. Държавата е толкова фалирала и банкрутирала че няма кой да почисти там. Това е една лека екологична катастрофа която всички се правят че не виждат.

61

Бай Киро

преди 4 години

Много им трябват хиляди инженери обаче има пари само за един инженер със заплата 300 лв и то само за една година. След това инженера ще трябва да копа едни картофи защото и копачи няма.

60

До 76

преди 4 години

Той и Бойко е комунист, ама от вредните, които нищо не са направили за благото на България, а само взимат.

59

Мачкай Боко червенит

преди 4 години

Язовирите са комунистическо творение, изградени са по заповед на Моску и Коминтерна. Ако не вярвате, питайте Тонката Завръщащата се мумия, има тайни документи.

58

Анонимен

преди 4 години

Ако питате герберите в парламента, ще ви кажат, че разбират от хидроинженерство до ядрен синтез. Толкова дървени професори и специалисти имаме в парламента , че България е последна във всички сфери.

57

Причината

преди 4 години

Те хидроинженерите до един бяха комунисти и агенти на ДС.

56

Наблюдател

преди 4 години

Повикайте г-н Доган да помага в жбласт Хасково. С опита и авторитета си ще бъде много полезен, а и като пенсионер 1000 лева няма да са му излишни.