13

Анонимен

преди 2 години

И аборигените се радват като индианец на стъклени топчета!

12

Нострадамус

преди 2 години

Ще береме ядове.Нищо добро не ни чака.

11

Kreti

преди 2 години

Поне про. Сти. Тут. Ките са доволни както и с водни. Ците, собствениците на заведения и те важното е келипир да има. Боко е щастлив!

10

До 5

преди 2 години

Га сме се били срещу Русия, се сме се занимавали или с американците, или с британците. Сега кой ги пази руснаците? Сами руснаците нищо не могат, ако можеха до сега да бяха превзели половин Европа. Сами, монголците ги превзеха за 250г, японците ги победиха във война, НАТО ги победи в студената война. Само руснаците са едно голямо нищо. Без съюзниците през ВСВ пак щяха да загубят, това и Сталин си го казва. Срещу големите играчи руснаците не могат да се мерят.

9

До 5

преди 2 години

И пак ще стигнеме до катастрофа

8

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера тези, които се кефят на това, че нашия враг русия щяла да потопи корабите на нашите съюзници от НАТО. Какъв ви е проблема? Ако толкова ви харесва в необятната ви русия, границите са отворени, влака, куфара и в Сибир при дребния диктатор, спасителя на православните ха ха, в рая с 40 девствени рускини.

7

Анонимен

преди 2 години

Здравствуйте, брадъри. Кат' Америка няма втора, тъй велика на света.Тичай, чедо, посрещни ги.

6

Анонимен

преди 2 години

Лесно се посрещат, но трудно се изпращат и принуждават да отплават. Питайте иракчаните.

5

Обективно

преди 2 години

Руските хиперзвукови ракети Калибър и Оникс са с обхват 500 км, а руската военноморска база Севастопол е на 475 км по права линия от Варна.Братушките могат да потопят тия гемии без изобщо да изкарат в открити води дори една лодка.Противокорабните ракети Бастион и Бал също държат на прицел практически цялата акватория на Черно море.Когато сме били срещу Русия винаги сме стигали до национална катастрофа. Факт!

4

До2

преди 2 години

Тези американски подводници на сайта на Пентагона ли ги следиш на кои определени места са разположени?

3

Анонимен

преди 2 години

В нашето море е по-чисто , спокойно и по-сигурно , когато няма излишни замърсители и чуждо присъствие. Ние и без тях замърсяваме достатъчно и само те липсваха на хоризонта . Те не са сигурност с присъствието си , а точно обратното .

2

До 1

преди 2 години

Такива подводници има и от Америка. 12 са, разположени на различни места.

1

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че в момента във Варненския залив има поне две руски ядрени подводници на перископна дълбочина..