52

Калеко Алеко

преди 4 години

До 11 ... Няма как да има рушка база, на украинска територия. На всички съвременни географски карти Крим е част от Украйна, а това че там сега се вее рушко знаме, както обича да казва товарищ Радев, се дължи на референдум проведен от зелени човечета, за което путинова раССия е изолирана от цивилизования свят със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове ... !!!

51

тя

преди 4 години

НАТО трябва да се саморазпусне , защото само "цица" от такива страни като БГ !

50

Русофил

преди 4 години

Голям прогрес ,НАТО е една военна организация която разби Сърбия,създава конфликти под командването на САЩ.Русия никога няма да напада България,манупулацията е много силна от медий и интернет.Конфликта може да бъде съдаден само т НАТО наредиха се по руските граници на опашка КАКВО ОХРАНЯВАТ там?Българите се заблуждават и илюзия е всичко че са членове.Само да няма война????Бъгария е територия плац за воените,жалко за природните дадености климат,море,планини,минерална вода.

49

Анонимен

преди 4 години

Обичам да слушам пияна жлъч :) Иначе да корабите добре дошли са във Варна.

48

жаден

преди 4 години

Кого ще плашат смериканодите.Туй нещо ш го нарежем на скрап за нула време.И на винкел.

47

11

преди 4 години

До Калеко АлекоЩо лъжеш, бе швепс? Базата е руска, а не украинска!

46

степан

преди 4 години

Късат ли билетчета и свързани ли са с нап.

45

Калеко Алеко

преди 4 години

Хубаво е че сега не е активния сезон на морето, така че няма да попречат на "яхтите, мира и любовта" които се ширят там, но иначе са добре дошли защото България е член на НАТО, нещо което е отразено дори в конституцията и, а и малко по на североизток едни съвременни пирати, окупираха украинска морска база и пленяват кораби в Керченския пролив, който дори не се намира изцяло на рушка територия ... Същите тези корсари завладяха цялото ни Черноморие и направиха рушкия официален език там...!!!

44

334

преди 4 години

Чудесно! Ако може, останете за постоянно. Омръзна ми от руски подводници. Не стига, че изкупиха всички имоти покрай Черноморието.

43

Анонимен

преди 4 години

Това не е атракция,а провокация.

42

Анонимен

преди 4 години

Опасна атракция.

41

Грух

преди 4 години

Само *** може да е фен на ФАЩ.Факт.

40

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Добре дошли ,наши американски братя !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Куп желязо за скраб

38

А този по долу,

преди 4 години

който си мисли, че познава историята, познава историята само 50 години назад! Ако не е била Русия, сега този същият щеше да бръщовели на турски и да носи фес! Но още не е късно това да стане, каквито продажници ни управляват, и това отново може да стане!

37

Ей

преди 4 години

Не ни трябват нито американски нито натовски,нито руски бази и войски,уставете тази разграбена и съсипана страна на мира най после....

36

Анонимен

преди 4 години

Искам да кажа на всички русофили да прочетат малко история и да видят, че единствената причина да харесват Русия, е непознаването на историята и 45г. промиване на мозъка от съветска пропаганда. Руснаците винаги са били против нас, има безброй исторически факти, а не ми се отваря тема и как се стигна до това Македония да не е част от България и да са с промити мозъци.

35

ЕРИК

преди 4 години

В атракция може и да не превърнат ,но в кашмер сигурно.Много жалка провокация

34

Анонимен

преди 4 години

До 41 Оф и как ще станат бе смешки? *** болните ви русофили не ви прибраха по лудниците

33

Анонимен

преди 4 години

Да не станат атракция за водолазите, че тогава ще е "по-голЕмата атракция" и ще се чудим накъде да гледаме.