23

приде

преди 4 години

До Хохохоооо...Като си продал какъв ти е келепира?Чакай някои да ти произведе!

22

Хохохоооо...

преди 4 години

ДОБРЕ, ЧЕ ПРОДАДОХ ЗЕМЯТА!!!ДА МУ МИСЛИ "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС"!ДА РАБОТЯТ КОМУНИСТИТЕ!МНОООГО ИМАТ ДА СТРОЯТ "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!!!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ!!!

21

ШО, БЕ...

преди 4 години

СТАВАМЕ ГЪРЦИЯ !ШЕ САДИМЕ ПРАСКОВИ, КАЙСИИ, МАСЛИНИ И ПОРТОКАЛИ. МАЙНАТА МУ НА ЖИТОТО. КАЙСИЕВАТА РАКИЯ Е НАЙ-ДОБРА!

20

Миткалото

преди 4 години

Имали още някой който да вярва ,че тази суша е природно явление -погледни дунавската равнина,северна България.Всичко идва от търговското спорозумение със САЩ ,суша братя -няма да има плодове,защото пъпките на дърветата,лозите ще изсъхнат -всеки ден виждаме когато има облаци, започват да кръжат самолетите,остават дири ,всички тези сребърни ... са за пресушаване на тези облаци -дъждовни и снежни,да няма влага а след тях остава едно чисто небесносиньо небе без нито едно облаче.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19със сланина и недестилирана домашна ракия нашите деди са живели много векове без проблем! а климата се променя периодично заради изместване на полюсите! но най виновни за сушата са тия, дето изсякоха горите и нищо не посяха! демек няма гори, няма и вода!

18

Анонимен

преди 4 години

Планетата загива, ад в Австралия, ад в Калифорния, суша у нас, тия сeляндyри седнали да ми говорят, че пестели от отопление и как искали да е топло. Е после как да ми е жал, че бачкате за 1500лв., бе?! С такъв манталитет- толкова. Само софри и вина са ви в главата, сланина и недестилирана домашна ракия. Друго не знаете. А, забравихме и немската 15-годишна дизелова бракма.

17

Пенсионер

преди 4 години

До Варненец 6 За какво ти е този сняг ?Я виж какво е топличко.И едни хубави дъждове ще свършат добра работа, ама няма..Е , и мен ме е яд че се минах със зимните гуми , ама нали е задължително.Кво да правиш ? Съдба !

16

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

С такова време, другарката Ангелкова, наистина ще удължи сезона туристически, но тази Зима, ни разсипаха от токови удари !Защо ?!Нали си плащаме всеки месец ?

15

Сградната инсталация

преди 4 години

Спирайте парното бе изедници! Навън е пролет, но надувате парното като за последно!

14

Анонимен

преди 4 години

Тиквата отишъл на риболов и хванал златната рибка. Поогледал я, поогледал я и я хвърлил във водата.Рибката по едно време се показала и му вика:- А какво стана с желанията??? Тиквата се почесал по тиквата и й казал:- Добре, казвай какво искаш!

13

Анонимен

преди 4 години

Мен ми харесва климата и определено му се наслаждавам. Топли зими - кафе на плажа, обяд на приятно време. Изключително добро време, което помага и на бизнеса. Не знам кво врякате само с тоя студ. Големи фенове на студа... Гашници... После ми реват пък за сметки ток. Кат им студ и лед, какво му е хубавото? Всеки като паткан се скрил някъде.

12

Анонимен

преди 4 години

,,Дебел сняг,дебел комат",казва народът.Лошо е юнаци това че няма сняг.Хлябът и водата ни зависят от това.

11

Анонимен

преди 4 години

до Шопа, Олигoфрeн, къде видя студ , че да седя на студено, бе? А и съм на дърва ако паднат под нулата температурите. Спестявам наполовина от дърва.

10

Анонимен

преди 4 години

Мисля че Грета Турнберг е виновна! То от толкова приказки за времето и ей на как урочаса климата пусто...

9

Анонимен

преди 4 години

до 9 Миналата зима декември имаше сняг в София и Топлофикация ми взе за сградна инсталация месец 25 лева. Сега температурите са с 5-6 градуса по- високи и няма сняг и за декември ми взеха пак същите пари, а не ползвам парно- с откачени радиатори съм.

8

Елемаг

преди 4 години

До 2 лобист журналист:Глей си работата, ние от Транспортната още първия мандат си напълнихме гушката с "ФАРОВЕТЕ" целогодишно.Сега наши момчета напъват и за отризираните сервизи...*** ще успеем,само ГЕРП и напред!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Сега остава и да хване един сух студ без сняг в Добруджа и на пшеницата да и се разкаже играта! И след това внос от Украйна и хляба 2 лева...ама кой пък ти яде хляб вече...

6

Иван

преди 4 години

Нека, напук на Енергото!

5

Варненец

преди 4 години

Такава зима не помня...да не завали сняг до края на януари. Да видим изобщо ще завали ли във Варна сняг тази зима.

4

Анонимен

преди 4 години

С други думи сняг няма и вода няма да му мислят хората с пресъхналите чешми, а и не само те.