26

wfffff

преди 4 години

алооо, така ли се дават данни от гласуване, къде са ви от кои партии са тези гласове, научете се как се поднася обективна информацияq тогава да ви дават лиценз.

25

yes

преди 4 години

така се прай, герберската комисия от назначени и послушни на баце хорица гласува да има само държавна лотария с което автоматично затриват всички частни бизнеси в тази сфера, частника вече не може да си продаде бизнеса, губи и съди държавата и ще я осъдят да го възмездят и да ни бръкнат в джоба да му платим ние и така за наша сметка баце си разчиства бизнеса за негов удобен, той печели на наш гръб а ни бърка по-дълбоко в джоба.те това е държава , мутренска държава и *** матр'ял, който си заслужава съдбата, още дране нека има.

24

Анонимен

преди 4 години

Букмейкърите остават. Еврофутбол да издържа футбола и Левски. Те печелят от нагласени мачове.

23

Анонимен

преди 4 години

Двоен успех срещу Черепа и Свинята.Лотарията става наистина "Национална".

22

Анонимен

преди 4 години

Божков изтърка кофти билет!Ама и гербаджии яко сушат-язовири,бизнеси каквото видят,май му се вижда края.На народа не му дреме за Перник и Бобов дол ама ако им спреш билетите -край с власта

21

Хан Крум

преди 4 години

Браво Валери - докара много бели косми и безсънни нощи на маминия Прасчо-Делянчо от ДПС -то и на Черепухата дето лъже хората от толкова време.До сега е прокарал малко но все добри закони като този за шума и този за хазарта. може да има и други но не знам. Ха така Валери - намачкай оялите се с.ви.не.

20

Анонимен

преди 4 години

Ало господа управляващи,Вие къде бяхте до сега,това говори че няма наистина никав контрол и държавата е на автопилот,виновните в затвора кого чакаме?

19

Анонимен

преди 4 години

Докато българските будали пак показваха как са мятат и колко са раздават а няколко дърти гея моралисти и неонацисти изпаднаха в оргазъм като кандидата за кмет на коалиционния им партниор ВМРО само като чуха името на Далавери Мъдьонов Граничаря и той им дрънкаше глупости за закон за хазартите под масата с помощта на ББ и Шкембето подписваше договора Сета днес който току що ви превърна в роби, живеещи на кредит от Канада и САЩ, айде сега тоя да ви е честит.

18

Анонимен

преди 4 години

Хе..а да видим сега партия ГЕРБ как ще гласува..аз също съм левскар,и то много отдавна,но стига вече далавери в футбола.

17

Ути

преди 4 години

Държавното е само за кражби .А нима ВиК ,и енерго дружествата не са обирджии...То тоя прави всичко това от завис , неговата скат кво прави

16

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

15

Анонимен

преди 4 години

Кога ще се самосезира прокуратурата,и да почне да разследва,строежа на мотел,"Козия рог"кабеларката "скат" "великата стена" на балевски.Еми сезирай ги ти! За всичко ли трябва да се самосизират!?

14

Sichtpunkt

преди 4 години

.А те мисля че лицензирани са 4.Ефбет Нац.Лотария Winbet Palmsbet.?Целта е да се спре кражбата от обикновеният българин, който си дава, последните пари за "игрите на късмета".

13

Анонимен

преди 4 години

Острието далаверко действа....Очаквайте продължение

12

анонимен

преди 4 години

Ами Лафка какво ще продават?И те ще затворят.

11

1

преди 4 години

Кога ще се самосезира прокуратурата,и да почне да разследва,строежа на мотел,"Козия рог"кабеларката "скат" "великата стена" на балевски.

10

Анонимен

преди 4 години

нямали пирамиди , падат и фараоните.

9

Анонимен

преди 4 години

Браво. Отдавна трябваше да спрат тези пирамиди маскирани като частни лотарии.

8

анонимен

преди 4 години

Все пак.............АКО бъде отнет лиценза. Тук влизат май всички български он-лайн букмейкъри.А те мисля че лицензирани са 4.Ефбет Нац.Лотария Winbet Palmsbet.Остава един наземен оператор Еврофутбол.Значи всички към BET365 и BWIN.Просто ми се струва невъзможно на всички да бъде отнет лиценза

7

Анонимен

преди 4 години

Валерката и той като Дебелянчо много активен - кове закони, прави сметки... Патреот голям... Само малко майките обиди, ама карай това са незначителни неща