10

а ма то

преди 4 години

До 8 ти като не си много *** на къде те задуха вятъра. Не си ли бил и ти част от тоя народ или вече не се броиш към нега. Смешен коментар на 'умен човек' за къвто се мислиш.

9

Анонимен

преди 4 години

Най-важното е, че Западните Балкани имат европерспектива.

8

Анонимен

преди 4 години

Когато един народ е много пр'ост и страхлив това е типичното му дередже ! 500 млн.лв. бяха отпуснати за ремонт и нови яз. стени, парите бяха откраднати, затова и останаха недовършени и неремонтирани стени, нали трябваше да се започне нещо за да се откраднат парите ! Сега ще има нови не 500 млн. а 1 млрд., за ремонт на ремонта ха ха ха ! Така ви се пада, тези крадци и измамници сами си ги избрахте, че и още им вярвате, ще жадувате съвсем резонно, след гладът идва жаждата и накрая ликвидацията !

7

М. М

преди 4 години

Първо да спрат изсичането на горите. Аз живея между Бистрица и Железница в една вила зона...от 3 год. Страшна сеч пада. Тези дни само извосиха от едно място над 300.кубика.как да има сняг и дъжд като горите изчезват... Просто това не е държава

6

инж.Ив.Т.

преди 4 години

И по-лошо ще става съвсем скоро. Работих 13 години в "Хидрострой",от дипломирането в Хидротехническият факултет на ВИАС до първите години на разрухата,които някои нежно наричат "демокрация". В Хидрострой работеха хиляди специалисти в 20 управления из цяла България.Строяха се не само нови язовири,но се надграждаха и стени на вече съществуващите,нови довеждащи деривации,магистрални водопроводи и пр.Всичко беше съсипано,разграбено и оставено на престъпния произвол. Това обяснява всичко.

5

До 14

преди 4 години

Ти не знаеш ли? Промени в климата няма. Няма глобално затопляне...а Грета е болна и луда..и трябва да я плюем, където я видим.

4

До 3

преди 4 години

Ние плащаме данъци, бидейки съвестни данъкоплатци.Аз не разбирам от язовири.За това го има този мин председател..който е отговорен...да назначи експертите.Така че...това с мрънкането..в случая, не върви.

3

до 1

преди 4 години

Вместо да приказвате/пишете само кой бил виновен, отидете и оправете нещата като много знаете. От Българина по-голяма мрънкало няма ....

2

Анонимен

преди 4 години

Вместо пари за ненужните изстребители да бяхте довършили изграждането на тези язовири! Да има вода поне, че при тези промени в климата не ми се мисли какви суши се задават!

1

Елемаг

преди 4 години

Вече не е достатъчен Станишев.Сега даже и бай Тошо е виновен :) За това, освен всичкото ГРОБ в затвора,трябва и всички гласували за ГРОБ на психиатрични експертизи и по мините да лупат камъни!!!