6

Анонимен

преди 4 години

А споняте ли си онзи позабравен случай със софийските прокурори в крайпътно ханче около Хасково.Тогава ги бяха снимали със скрита камера.И за да не стане резилът международен,специално за тях трябваше спешно да се промени законът за секс с малолетни.Голям резил беше,и от тогава до сега никой не смее да си спомни за този бисер.А журналиститите още тогава се изпокриха и не искаха да коментират случаят.Много скоро и амнезия ги споходи.Страх голям бате.

5

Анонимен

преди 4 години

На тоя Топките в Менгемето и яйцата на омлет. След това ще му набия един ч, еп изотзаде за десерт..... Казах ви аз че Сеяндурите са опасни но вие за тях гласувате и ги качвате на власт.

4

Анонимен

преди 4 години

,,Педофилът е от исперихските села, но работи в ЧАСТНА фирма в Разград...'' Не е на държавна работа,тъй да знаете,и държавата няма нищо общо с този човек.Всички институции в държавата са чисти като момина сълза.Най-вече Прокуратурата и МВР-то.

3

Анонимен

преди 4 години

Празнодумци, полицията работи по сигнали, а не гадае. Сезирали са се след публикацията. А къде е била майката на жертвата та е мълчала?

2

Паразити

преди 4 години

Полицията излиза полкова скъпо на народа а не работи,да върнат парите!

1

Лошо

преди 4 години

Авно хората не разчитат и нямат доверие на полицията,и сами си оправят....