13

Умньо

преди 4 години

след 30 години крадене установили, че всъщност намалявало оставащото за крадене

12

Анонимен

преди 4 години

При тез цени направо при длъжниците да се купува недвижими и движими имоти,но те не са представени от ЧСИ при организирането на тоз баснословен ценови търг според закон щом са нарушили закон трябва да се оповестят как физически така юридически,финансово,административно,съдебно по предмета на дейността с цел и развитие,че по кои клаузи ги губят щом са взели кредити за срок,с цел и дълг за погасяване,остатъци по причини,че кредити не се дават в пълен размер или конфликт на интереси по причините.

11

Анонимен

преди 4 години

Най-скъпият апартамент в регистъра на ЧСИ-тата пък е многостаен апартамент в столицата. Той е с площ от 215 кв. м и се намира на централната улица "Цар Самуил", а наддаването за него започва от 773 804 лв - хахаха, това е някакъв майтап

10

Анонимен

преди 4 години

Ето къде са реалните цени на имотите. И както в момента продават цели хотели по морето, така и ще продават още догодина цели жилищни сгради в София. Някои за довършване, други завършени и т.н. И повечето ще са в "престижни" квартали на София. Тогава и ще говорим за цени. Ако пък общината закупи такава и настани в нея два-три катуна, какво ли ще стане с околните сгради и цените? Нови общински жилища и повече "социално слаби". Трябва да прегледам офертите с имоти за Гърция и Испания а пък София...

9

da

преди 4 години

До до Анонинем 7Прав си в тая част дето казваш да се избягват банките, ама защо се сещат за това като дойде време за изплащане?!

8

до Анонинем 7

преди 4 години

Ти да не си ЧСИ? Вярно е, никой не е длъжен, но когато човек тегли заем едва ли подозира за всички номера на скапаните ни банки. И не разчита на още по-скапаните ни закони... Ай да мислите малко преди да дуднете простотии като коментари. Банките са съвременните палачи. ЧСИ - също. Видите ли банка по пътя, минавайте от другата страна.

7

Анонимен

преди 4 години

Да са мислили като теглят заеми "хората". Никой не им е длъжен...

6

избирател

преди 4 години

Правилното заглавие: ЧСИ-та извадиха душите на хората,на тезгяха! Друго просто не остана!!!

5

СС

преди 4 години

Не купувайте нищо от ЧСИ ! Живеят на гърба на мъката на хората !

4

Анонимен

преди 4 години

Какво значи това "се търси"?Къде се търсят тия пари?Някой ги е загубил ли?Едно време така говореха само уличните гамени. Даже прости тутките се изразяваха по-литературно от авторката на материала.

3

Анонимен

преди 4 години

чси-та извадиха маса народ на улицата заради лоши закони,ама при нас може всичко.

2

Един

преди 4 години

"ЧСИ-та извадиха на тезгяха почивна станция" - язовири има ли на тезгяха? Тва е бъдещето явно - водата ще е по-скъпа от петрола.

1

А на бас

преди 4 години

Я да видим коя "Гинка" ще я купи..Сега както си му е реда- на първия,втория и тертия търг-няма да се яви никой/тоест никой няма да бъде допуснат да се подаде документи/Аз бих се пробвал,ама не ми достигат някакви си 49 999 800 лв.След третия търг цената ще е паднала на 500 000 и "Гинка" ще я купи! А на бас!