23

Вот на ...

преди 4 години

Нема ,,браво". Оставка, защото язовирите треба да са пълни 100%.При тато всичко беше на 6- шес. Немаше лабаво.

22

анонимен

преди 4 години

Браво Б.Б. ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ НА ВАС !

21

Гробокопач

преди 4 години

Корабът потъва, обаче вода няма за всички;)))

20

Ф.С.В.

преди 4 години

НЕК стопанисва язовирите??? Това ми звучи като -вълкът пази стадото от овце!! НЕК стопанисва язовири единствено да им източи водата завъртайки отока с водни турбини с вал към генератори за да произвеждат ток в пикови моменти за НЕК!!! Направо БГ е ЕДНА ГОЛЯМА ПАРОДИЯ -ТИП КУКЛЕНО ШОУ С ЖАБОКА КЕРМИТ И СКЕЧ С МИСТЪР БИЙН!!

19

ХоХо

преди 4 години

"Белмекен", който ще захранва Перник, е пълен 56%" След два месеца и той ще бъде изцуцкан... и тогава шо шъ прайм ?

18

Анонимен

преди 4 години

Боко пак излъга за да няма протести да не си подава пак оставката. Как за 2 месеца ще напише толкова сложен проект и ще го изгради от-до? Тук вече като комунист обещава. Да го построим набързо, пък няма значение че няма да е качествено, после тъкмо ще усвояваме европейски пари за да го поправяме всяка година.

17

Белмекен няма

преди 4 години

как да захранва Перник, освен ако до пролетта внезапно от нищото не се появи готово към 70 км трасе с изградени тръбопроводи и помпени станции. Водата ще се вземе не от каскадата, а от част от довеждащите деривации чрез пренасочването й към водосбора на яз.Искър. Като техническо решение нещата са готови отдавна, има нещо съвсем малко за изграждане на ново. От юридическа гледна точка, редно би било да се помисли за компесационен механизъм относно енергетиката, резерва и непроизведената ел.енергия

16

Анонимен

преди 4 години

Поредната пунта мара само да попитам за колко време ще се осъществи връзката на язовир Белмекен с язовир Студена дали ще има кой да ги чака???

15

АНТИ

преди 4 години

Въпреки суша - пълни язовири,слушам-обеми, лъжи най-големи,Нено отдавна перничани отcвири,със закона ОМЕРТА, няма проблеми.

14

Анонимен

преди 4 години

Местя!

13

АнонимеН

преди 4 години

ИНТЕРНЕТ Е ГОЛЯМ НРАГ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩОТО ГИ ИЗОБЛИЧАВА НЕПРЕСТАННО!!!В ГООГЛЕ МАПС КАТО НАТИСНЕШ ЯЗОВИР СТУДЕНА И ИМА СНИМКА ОТ МАРТ 2018-ТА КАК ЯЗОВИРА Е ПЪЛЕН!!!НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕНЕ Е БИЛО ОТ ОКОЛО СРЕДАТА НА 2018-ТА ДО ОКОЛО СРЕДАТА НА 2019-ТА! ЩОТО ГИ Е БИЛО СТРАХ, ЧЕ ГЕРБ КМЕТА ЩЕ ПАДНЕ И КРАДЕНЕТО ЩЕ СЕКНЕ! И Е ТОЧЕНО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ОТ ВСИЧКИ ИЗЕДНИЦИ!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Е сега разсипахте и нашия язовир...Разсипахте я тази държава .Въздух ..вода .. природа

11

Анонимен

преди 4 години

Какво става в тая територия бе на не сме подложени на атаки и саботажи от чужди и вътрешни сили?

10

Анонимен

преди 4 години

Това с доплащането на загубите за сметка на потребителя е абсурдно, все едно да отида на ресторант да изям една пържола, но да платя за още две загубила се по пътя.

9

Анонимен

преди 4 години

А язовирите в и около Сливен, Бургас, Варна източени, но властите мълчат..

8

истината

преди 4 години

Вода няма, ама имаме много зелен ток на производствена цената направила нови 500 милионера за няколко години. Сега ще правят тези 500 милионера нови ВиК и ще станат милиардери, ей тъй от ЕС субсиидиийки и стригане на балъците, пардон овцете, пардон новите свободни демократични граждани, бедни като църковни мишоци.

7

ртг

преди 4 години

Нема ядове, ше го изпразниме на 10%

6

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е, ВИК-атата да си плащат загубите по преносните системи,само така ще почнат да влагат пари в тях,иначе ще се задоволяваме само с оправяне на аварии!!!

5

АнонимеН

преди 4 години

КАК ТОЧНО БЕЛМЕКЕН ЩЕ ЗАХРАНВА ЯЗОВИР СТУДЕНА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕГО!!! ТОВА НЕ Е ВЪПРОС А КОНСТАТАЦИЯ!СУПЕР ЛЪЖА НА ГЕРБ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ОЩЕ МАЛКО ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ С ИЗТОЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

4

Анонимен

преди 4 години

Ся като източат язовир Искър и София остане без вода ще кажат, че никой не е виновен, а водата се е загубила по трасето.