48

Рон Бургунди

преди 4 години

Лакеят Волен много умело манипулира глупците, които можа да излъже да гласуват за него. Истината за Атака и Волен е, че те никога не са искали да управляват и правеха всичко възможно да са в опозиция. Волвн знае, че няма капацитет и кадри за реално управление, в неговата сбирщина са само ***. За това и той стои само в опозиция , хем критикува , хем ла//па кинти. Кеф.

47

Анонимен

преди 4 години

Волен си уреди живота ,а и на сина си.Справи се чудесно в политиката.Просто сега да свали и Бойко и влиза в историята като човека свалил най лошата власт след освобождението ни.

46

5 ВЪПРОСА КЪМ ВОЛЕН

преди 4 години

1. Защо не е служил в армията?2. Вярно ли е, че има 8 диоптъра късогледство?3. Бил ли е ПР на Мултигруп?4. Снимал ли се е гол в жълти списания?5. Има ли златен пръст?

45

Пенсионер догодина

преди 4 години

500лв пенсия???? Дотам четох и реших: тази година ще гласувам за Атака!!! Ай дано мойте момчета, Воленчо, Бог да ви поживи да дойдете на власт да живнем малко и ние които цял живот сме работили но сме обречени на плачевни старини и мъчително съществуване в крайна, ежедневна бедност от правителството на ГЕРБ

44

Марийка

преди 4 години

Бе хора, има и други държави бе! Не е само България! И какво като я няма?

43

Иванчо

преди 4 години

Бе хора, има и други държави бе! Не е само България! И какво като я няма?

42

Анонимен

преди 4 години

Нинова да отговори на Волен с по едно изречение на всеки един от тези въпроси.Да посочи разумни срокове - например 1 година, за да осъществи тези начинания, ако наистина ги има.Да депозира оставката си при някой нотариус, който да се задължи да я внесе, ако след 1 година управление тези 5 начинания не бъдат реализирани с успех.Но, има едно голямо НО. Нинова и нейната партийка нямат никакъв шанс да спечелят избори.

41

човек

преди 4 години

Има ли партия АТАКА намерение в стремежа си да направи Република България колкото се може повече независима държава намерение да забрани на Русия да се опитва да изгражда руски военни бази на българска територия???!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Чакайте да ви гледат невероятните егоисти, които сега са деца!Успех ви пожелавам!

39

До 38

преди 4 години

Така са правили хората от векове. Ти гледаш децата като малки, после те тебе. Това е справедливо. Отделно детето дето те гледа най-много ще получи къщата и земя. Па за останалите, каквото остане. А пенсионерите лежат на гърба на работни, пенсионееите не работят, а парите им се изкарват от работещите. Така, че дали ще лежиш на гърба на свойте деца или на чужди хора е все тая.

38

Хахаха

преди 4 години

До Анонимен 38Изобщо нищо не е ясно, то това е проблема. Ако беше ясно, лесна работа. А и това е кръговрата на живота бе пич - сега децата и родителите ми лежат на моите, после аз ще лежа на техните. Затова има термин "активна възраст".

37

Анонимен

преди 4 години

До ХахахаТо новият световен ред си е ясен ама ти как планираш да се случват нещата когато остарееш?Да лежиш на гърба *** децата и внуците?

36

Хахаха

преди 4 години

До Анонимен 35Какви пенсионери бе пич? След 30-40 години, ако изобщо доживея до 70 (ако не стане и над 70 възрастта за пенсия) може изобщо да има нов световен ред. Затова направете поне по 3 деца за да има кой да ви храни ако доживеете дълбока старост в тая все по отровена Земя. И нямам мечти да се махам, имам 2 декара земя от дядо ми и тя ми ражда достатъчно - семейството ми гладно не е останало

35

Анонимен

преди 4 години

Ми стойте си на 300 евро с мечти да се махнете от *** и така.Интересно как се виждате като пенсионери?Или планирате да не остарявате никога?

34

Т.Шак

преди 4 години

B момента Волен пазари Златния пръст.

33

бивш фен на атака

преди 4 години

продажник

32

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО 25 И 26МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО!!! ЗНАЧИ 5 ВЪПРОСА ЗА БСП МОЖЕ НО ЗА ГЕРБ НЕ МОЖЕ ;DВОЛЕН ПУБЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ Е ПРОТИВ ЕС И НАТО И ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЕДНО С ПУТИН :D ВОЛЕН ЗАЯВИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА СИ НА ПУТИН!) ДА ВОЛЕН Е ПАТРИОТ НО РУСКИ НЕ БЪЛГАРСКИ!

31

Депутатство-никс

преди 4 години

Ни Боленчо,ни Валерко-Балевски,ни шопарът ще видят вече Народно събрание. Изплюха се в лицето на най-наивните и патриотични българи

30

Анонимен

преди 4 години

Волен е във властта,но винаги с едно наум.Впрочем той стартира свалянето на Бойко и Борисов щеше да е история ако глуповатите костовисти не бяха излязли да бранят мутрата ,която сега самите те искат да махнат.Тоест дошъл им акъла със седем години по-късно от на Волен.Иронията е че пак Волен трябва да го направи.Що все така става!

29

ПИТАЩ

преди 4 години

АКО ГЕРБ ПАДНЕ ВОЛЕН КАКВО ЩЕ ЯДЕ ? ПИТАМ ? КОЙ ЩЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ *** ?