14

Мечта

преди 4 години

Мечтата ми ще стане реалност !!!

13

един

преди 4 години

Слушах ги малко като по-млад. Живота ме очука и ошлайфа, нямам излишна енергия, която да хвърлям на такова грухтене и стържене. Ако дойде и някоя по-добре звучаща група бих се прежалил. Миналата година на Disturbed беше готино, като изключим калта и локвите.

12

Г до Draconian

преди 4 години

Има нещо такова - първите три албума зверски метъл, после не чак толкова зверски метъл. :D А за ада и т.н. - хора, книжка е просто, и да се пънете, и да не се пънете, никой не знае каква е хавата като пукнем, така че аз лично мисля да си направя кефа в ограниченото време, в което съм тук - разбира се без да преча на другите и на природата. Та така... ЯКО МЕТЪЛ!!!

11

Draconian

преди 4 години

Само първият албум на Слипнот ме кефеше, точно оттам е "Wait&Bleed". След това са талаш, но пожелавам на всички фенове да се изкефят на макс.До тоя под мен, ние поне знаем къде ще бъдем, а не да се правим на хрисими и да вършим грехове "когато Господ не гледа" :) Накрая може и да си сменим местата, не знаеш божията частица какво ще реши. Защото знам от сигурни източници, че вокалистката на Theatres des Vampires (вампирска банда) е направила повече за африканските деца от който и да е свещеник.

10

Анонимен

преди 4 години

Честито - всичките ще горите в АДА!

9

Анонимен

преди 4 години

До 7СТО ЛЕВА! Че аз да не съм пари правен бе!

8

.cpp до 5

преди 4 години

E ,wait and bleed не си ли я чувал преди това,по ММ доста я пускаха около 99/00. То май с нея нашумяха тука? Както и да е ,това е супер новина.

7

Г

преди 4 години

Една от най-успешните метъл групи в историята! Това е чист подарък - за 50 евро да ги гледаш. Живея в Англия и съм на техен концерт другата седмица, но да ги видя на родна почва си е дългогодишна моя мечта, така че ще се видим в Пловдив през Юли!

6

Анонимен

преди 4 години

мда my plague си остава любимата ми тяхна песен. След няколко години чух и duality по MTV и вече тотално се зарибих.

5

Анонимен

преди 4 години

Научих за тях от Заразно Зло (с песента My Plague New Abuse Ремикс )Иначе се слушат в зависимост от настроението

4

Лошо ми е

преди 4 години

Ужасна музика! Тази и всяка друга след 1960-а година. Какво се случи с този свят!!! Метал, хипи, рок, техно, чалга ... яхваш яхваш ...

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Мирише ми на типичен метъл, ама да ти кажа, те и бая чалгари понамирисват ...

2

Анонимен

преди 4 години

Ох ножекеее! Тези сатанисти !!!! Не ги ли е срам! Та те тея хора са за шудницата и за свещеник!

1

Анонимен

преди 4 години

Името на тззи група го свързвам с един мой съквартирант, дето си беше татуирал групата на ръката, дето си беше рязал вените, защото жена му го е зарязала... Пиеше бира по чужди домове и крещеше на домакините - "Удари ме по гърдите, няма да усетя болка!"Ех... студентски спомени...