20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17.....дето е български гражданин.Държавата трябва да привика консула на германия в софия.....Колко нощи аз пръцках, колко *** изцапах - НЕКАДЪРНОСТ!

19

Анонимен

преди 4 години

ес колко по-бързо се разпадне толкова по-добре.Само и единствно.Дони Тръм и Америка ще вкарат гнусния европейски съюз на мястото.

18

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави е нормално като си немарлив, ,родител '' да ти отнемат детето. Дават ти детски и същевременно защитават децата от побой, извратеноост и морален тормоз. Като си го създал не означава че ти е боксова круша.

17

промиване на мозъци

преди 4 години

всичко е фалш

16

Анонимен

преди 4 години

До колкото разбирам ,семейството претърпява катастрофа ..Отиват в болницата,снимат детето на скенер и се оказва че детето има мозъчен кравоизлив и счупени пръсти още от преди катастрофата Какви родители са това Незнам ..Но всеки сам да си отговори дали тия хора са заслужили да им вземат детето

15

Анонимен

преди 4 години

дето е български гражданин.Държавата трябва да привика консула на германия в софия.

14

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо диктатурата на Меркел взима дете точно на българи,а не на онези,които ги пишат бг ,и използват децата си,да точат социалните,да просят,проституират и крадат? ЕС е гнусна джендърска диктататура.

13

Немеца

преди 4 години

До 8Братко, когато отидеш в някоя държава вече българските закони не важат за теб. Важат единствено законите в държавата където се намираш. Ако в България за нещо не се лежи в затвора, не означава, че за същото няма да те опандизят в Германия. Просто в тези държави отдавна е загубена границата между това държавата да помага и това - държавата да пречи. Деца се вземат за щяло и нещяло главно от емигранти. Така е в Германия, така е и в скандинавските държави, така е и в Холандия и т.н/.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5.....ринещи европейското дъно и живещи на помощи (90% от българите в чужбина).....Айде бе, ако са от Дупница със сигурност но не всички са отам. :))))))

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Отнемането на деца от родителите им в чужбина си е чисто и просто отвличане., детето е български гражданин и като такъв чужда държава няма право да го отнема. До кога ще се търпят подобни безумия?Ако има доказателство за извършено престъпление в държавата в която пребиваваш постоянно, ще бъдеш съден според местните закони! Посегателството върху малолетен се води криминално престъпление, независимо от това че е с българско гражданство!

10

Абе...

преди 4 години

От статията разбрах че са взели детето на Деница Сачева.. защото тя не била с него..в Германия!!!...

9

до 7

преди 4 години

Не се напъвай да мислиш, няма смисъл. По твоята логика отиваш в Германия и, защото не си германски гражданин, за тебе не важат немските закони, а си спазваш българските. Имаше едно произведение на великия Алеко- Бай *** в Европа. Да обясняваме ли по-натам? Взимат ги децата и още как. Повярвай ми, има защо да ги вземат.

8

Анонимен

преди 4 години

Глупости на цитрончета! Ако има доказателства за детско насилие лайннаристите-оправници ще дууухЪт супника! Повечето българи си шляпат децата, което се води креминално деяние по западно-европейската конституция. Колко случая на насилие имаше по детските градини в България и колко "лелки" бяха осъдени, не само уволнени????На запад това се води криминално престъпление така че НЯМАТЕ ШАНСОВЕ, лайнаристи български! (написаното не се отнася за свестните български родители които са по-малко на брой)

7

до 5

преди 4 години

По-добре няма как да се каже. Грубо, но право куме в очи- самата истина за българите в чужбина. Под 10% от тях са квалифицирани. Масово тичат за сезонна работа или за такава, която не изисква квалификация. Разбира се, колкото и да се залъгват колко са добре там, те са толкова зле, че им взимат децата наред. В доста случаи, живеейки в една стая с още 3ма души минимум, изпращат някое мижаво евро на родата тук да има за сланина и вино, защото това го интересува неквалифицираният човек- трапезата.

6

Анонимен

преди 4 години

Отнемането на деца от родителите им в чужбина си е чисто и просто отвличане., детето е български гражданин и като такъв чужда държава няма право да го отнема. До кога ще се търпят подобни безумия?

5

до 4

преди 4 години

Всичките изредени са много нископлатени, затова им отнемат децата. Ти какво си мислиш, че българите са много кадърни ли?! Ами не, *** търси вината във всеки друг, но не и в себе си. Отива в Европа да работи нулево квалифицирана работа (защото друго не може)- мизерства и му взимат детето. Връща се тука после с подвита опашка.

4

Анонимен

преди 4 години

Не, няма нужда да работи държавата по-активно. Отнетите отрочета са по-добре в социалните служби, отколкото при разни ***, ринещи европейското дъно и живещи на помощи (90% от българите в чужбина). Тук-таме излиза някой да се хвали как взимал 1500 евро и колко много били. Нищо, че в София ги дават на студентите в кол центровете с по 2 езика.

3

Анонимен

преди 4 години

Как пък все на българи им вземат децата ? Вярно е, че има слухове из източноевропейските държави, по- точно Русия, България, Полша и Латвия. Но всичко е през фейсбук.

2

скептик

преди 4 години

Държавата ще работи по-активно за отнемане на българчета в чужбина.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе като ви казвам че са от тия дето берат тухли не вярвате...