24

Гост

преди 4 години

Откъде идва замърсяването и какво се предприема за да се намали?Парадокса е,че човек е важно да работи и да има пари,а не да се съобразява с природата от която вижда какво получава в резултат на тези си действия и да робува,дори това да коства здравето и живота му.Доста институции отчитат само дейност за да оправдаят заплатите си,но без съществени резултати.

23

възмутен

преди 4 години

На хората трябва да се казва истината. Тец Перник няма лиценз,няма и филтри,няма и да има.Серният диоксид, е отровен ,отделя се при горенето на евробоклуци Много серен диосид има и в Гълъбаво ,снимки от дронове показват купища евробоколуци.Вместо правителството да забрани тия тецове ,които горят *** ,то им разрешава. за хората не им пука.Що за човек трябва да си да внасяш *** на света и да тровиш народа.На това трябва да се сложи край.

22

Я па я..!

преди 4 години

Този е за пребиване. Как може да отнеме вярата на хората в маските ?

21

до 10 години

преди 4 години

Перник първи ще падне, после и един по един и другите градове и то под гордото ръководство на Борисов. После ми кажете, че ГЕРБ не е Вашингтоски-Брюкселски проект и защо някои от нас нарича тази партия гробари. Каква е крайната цел - тотална смяна на етническото население на България с преобладаваща смеска от чужденци! И това не е пресилено твърдение

20

снимки

преди 4 години

Някой влизал ли е в тоя Тец да направи снимки на хранилищата за суровини.Бокл,уци май горят-бързат.

19

тоя

преди 4 години

Тец провери ли го някой за отпадъци от италия

18

Анонимен

преди 4 години

Ами крайно време е, прокуратурата и там да се самосезира,имаше едно усвояване на евросредства,за парогенератори,филтри,стари котли!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Пернишкият ТЕЦ е на въглища и още каквото му подадат.

16

Пижо

преди 4 години

Слушам само данни за мръсния въздух и разни експерти, които обясняват какво да парвят или не правят хората! Един не чух да каже какво прави държавата и общината! И под какво прави имам предвид да локализира източника. Колко трудно може да бъде да се установи откъде идва този серен диоксид и веднага да се затвори съответния завод или предприятие!

15

Анонимен

преди 4 години

Точно психоза се създава и това се прави целенасочено от едни човечета. Серен диоксид в Перник за първи път има, завивайте се през глава.

14

Анонимен

преди 4 години

До 5, не се чуди, точно от там са. Примерно социалният антрополог направо му го пишеХаралан Александров е член на Института за взаимоотношения между хората и на настоятелството на Институт "Отворено общество" - София.

13

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1800 ДНИ ЩЕ СЕ ПРОКАРА ВОДА ОТ ЯЗОВИР ПЧЕЛИНА ДО ПЕРНИК И ОКОЛНИТЕ СЕЛА!!ТЪЙ, ЧЕ ДО 5 ГОДИНИ ПОЛОЖЕНИЕТО МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИ!

12

Тоя е за лудницата

преди 4 години

А ето какво е казал другаде:Има неща, които са малко като кръпка - частично, недългосрочно, тактическо решение. Не ми харесват много, но работят. Например може да се сложи филтрираща маска", обяснява д-р Симидчиев. Разказва за негов приятел, който носи противогаз,

11

Анонимен

преди 4 години

Начи, аз съм с белодробно заболяване. В София, в тежките дни на замърсяване кашлям и ми става зле. Смятайте какво е в Перик, където замърсяването е много по-сериозно. Тия неща дето ги говорят са пълна измислица. Замърсяването веднага се отразява на хронично болни и деца, просто защото техните тела имат да компенсират за твърде много и всяко отклонение от нормата ги удря жестоко. Само че отново никой няма да понесе отговорност за нищо.

10

АнонимеН

преди 4 години

ПЪРВОТО ПРИШЕСТВИЕ СЕ ИЗПЪЛНИ!!! ВОДАТА СТАНА ЧЕРВЕНАВТОРОТО ПИШЕСТВИЕ СЕ ИЗПЪЛНИ!!! СКАКАЛЦИТЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОД ФОРМАТА НА ЗАДУШЛИВ СМОГ!ОСТАНА ТРЕТОТО ПРИШЕСТВИЕ! МИСЛЯ, ЧЕ ТО БЕШЕ ЕПИДЕМИЯТРЯБВА ДА ИЗГЛЕДАМ ФИЛМА ЗА МОИСЕЙ ДА ВИДЯ ЧУМАТА ЛИ БЕШЕ 3-ТОТО ПРИШЕСТВИЕ ПРЕДИ ФАРАОНА ДА ГИ ПУСНЕ!

9

Анонимен

преди 4 години

Нали Кримиковци не работи от де това замърсяване от колите и печките ли хахаха

8

трогнат до сълзи

преди 4 години

Тоа пулмолог затова ли си е пуснал мустак тип "на зло куче " , та да може да филтрира серния диоксид ?

7

И.Б.

преди 4 години

Да ме прости водещата, която си е красива по рождение, но този грим на очите я зомбира мъничко. Поздрави.

6

ЕРП

преди 4 години

---Време е да им се спре и тока!!-- ако оцелеят -ще са първите без конкурс за заселване на Марс

5

Анонимен

преди 4 години

През соца нямаше станции, да мерят ФПЧ. Въздухът е бил х10 по-отровен, но смееше ли някой да се оплаче? Девня беше "Долината на бавната смърт", всички се топлеха на въглища, ТЕЦ-овете не бяха на газ, Бургас миришеше на нафта, в Куклен и Бухово се раждаха уродчета, за Перник и околностите да не говорим! Комин до комина, мила моя майнольо...