23

Стойте и

преди 4 години

Драскайте само нищо няма да стане.Вече се правят на слепи не искат да виждат проблемите.И журналята се правят на слепи не отразяват.

22

????

преди 4 години

КАТ НЯМА ВОДА.,, М..ПИЙТЕ ЛИМОНАДА БРЯ!!!

21

ЛЮБОПИТЕН

преди 4 години

Ами да продължава интензивното сечене на горите от любимците на БХК.Спомням си преди години имаше един репортаж за налагане на квоти за сечене и ограничаване на сечта.Бяха излезнали да протестират някакви същества,които с много компромиси можеха да бъдат приобщени към човешкият род.Като те могат само да секат,а не от отсечените дървета да бъде произведено,нещо,я мебели,я паркет,я дъски,а единствано само за огрев и дървени въглища,които се изнасят за Гърция.Няма гърците да си секат горите

20

Анонимен

преди 4 години

Молитви и молебени през ден..това е начина..и да ядат бахура на кака Лойка от с.Банкя...

19

Иво

преди 4 години

Кризата тепърва предсрой, за съжаление. Да почват с молитвите за дъждовна пролет инак ще си говприм догодина за вода, поне

18

Анонимен

преди 4 години

А в Перник уж сурвачките били от винкел. Да, ама не е железен, а пластмасов. Сега разбирате ли защо не вземат сурвачките перничани и да скочат до жълтите павета. Само може да се снимат с тях, но вода пак няма. А лозето иска яка мотика!

17

Лойко Дебелян Доган

преди 4 години

Налягайте си парцалите, че първо ви спираме водата, после и въздуха ако се наложи! Айде на тръстиката да копате, че да има какво да краднем!

16

Анонимен

преди 4 години

Когато в София водата спре и имотите, дето сте ги накупили, станат за по 1 лев и се юрнете по "провинцията" да си купувате селища, тогава ще ви питам. Не, че ще ми отговорите. Все пак "кореняци софиянци" няма - от една София, дето е била 15000 заедно с джамиите... а сега е 2-3 милиона. То е смешка.Та тогава, като се отправите в селата, за да оживеете, ще трябва да лъжете... защото и не знаете кои сте и какви сте... Бог да Ви е на помощ!

15

House M.D.

преди 4 години

Какво ни интересуват водните проблеми на Гъзница?Ваши: Маорите

14

Анонимен

преди 4 години

Перничани + Дупничани= Много добра комбинация!Време е българи

13

Анонимен

преди 4 години

Моля тоя от автокъщата да каже тогава каква вода използват ако течащата е само за битово-питейни нужди.И какви са битово-питейните нужди в една автомивка?

12

Анонимен

преди 4 години

Бай ви *** е озлобена пиянка, готов да се обърне срещу своите, само за някой цент в повече.Лягай, да се не излагаш, утре ще те е срам и пак ще хванеш да душиш бутилката

11

Анонимен

преди 4 години

Бай *** не е комплексар.Четете правилно Алеко Константинов. Уж навсякъде му се смеят, но навсякъде го приемат. Четете произведението, не става въпрос за съвременния филм.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия са нагли протестират че нямали вода за промишлени нужди, а хората в Перник нямат вода за пиене и миене.А тоя собственика на автокъщата много му повярвах,че с водата за промишлени нужди баш ще си мие очите сутрин, както и другите "закъсали"ресторантьори и чорбаджии

9

Бай Ви Ганя

преди 4 години

Некои тука много бъркат. Бай ви *** никога не е бегал от България. Може моя милост да е изръшкал светото, но милее за родното и винаги се връщал. Той пачките ги носи от вън, а не да ги изнася. И го кара полека. А май ви заболе, а. Май тоя с полеката на себе си говори. А колкото за заканите от 90-те ги има на запис. И тогава имаше скрити камери. Но като му дойде времето.

8

от вътрешна информац

преди 4 години

Покупката на новия правителствен самолет (55 милиона) е забързана за да може да докара на бедстващото Пернишко население вода от река Нил - заради което Премиера е в момент на официално посещение там!Вервайте!

7

Анонимен

преди 4 години

До бай ви ГаняТакива комплексари като теб, въобще не ги разбирам. Карай по-леко, не се напрягай!

6

Бай Ви Ганя

преди 4 години

Тролете ***, тролея на каманизъмъ отидЕ в трета глуха. Ей така при каманистическото правителство на купоните 90 -та година, каманистите ни плашеха по опашките за полагащите се 2 кофички кисело мляко и един найлонов плик прясно: "И кокали ще ви накараме да ядете" и слюнка от злъчна злоба пръскаше свистейки в зъзнещото сутрешно зазоряване сред наплашената и сива човешка върволица пред вратата на супермаркета, но заедно с първите лъчи на слънцето грейваше лека усмивка от удоволствието от бъдеще

5

ББ

преди 4 години

Абе на калпав народ случих - не иска да яде асфалт, ама иска вода да пие!

4

Анонимен

преди 4 години

до това води Лойковизма! 10 години крадене и съсипване тотално!